Şimdi Ara

apotemi ayt mat 15 li zor mu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
38
Cevap
2
Favori
3.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çözen arkadaşlar görüşlerini belirtirse sevinirim ayt 2018 ve ayt 2019 matematik sınavlarına göre de zorluk değerlendirmesi yapabilirseniz sevinirim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sen once okudugunu anlamayi öğren orada deneme zor diye roman yazmışım.

Kimle konuştuğuna dikkat et,kapı gibi diş hekimligi kaydi olan bir ogrenciyle konuşuyorsun.Bir sürü insanin hayal ettiği bölüm.

Ben 5.kez giriyorum da goren ilk yil 100k yaptim sanir.Benim ilk yilim bile 41k.Girdigi sinavlar 40-30-20k olan birisiyim.Bana laf atanlarin çogu kisi o siralamayi goremeyecek bile.Sizin hayalleriniz benim gercegim zaten.Ben sadece daha da ustune koyuyorum.
  • Orta'nın 1.5 tık üstü.

• 2020 ayt mat = apot olucak diyorum ben, belki 0.5 tık altı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yo bütün forum 40 net hattaa Fatih Hoca'ya soru yazıp gönderiyorlar.
  • Tellooozs kullanıcısına yanıt
    İnşallaaah hocam be

• Zor tabii sorulmasi bile komik.Osymnin ustune çıkıyorsa zordur.Icerisinde osym seviyesine yakin denemeler de var ama cogu daha zor.

• Yukardaki arkadaş ortanın 1.5 kati demis türkce meali zor iste bana mat degilde geo zor gelmeye basladi ilk testlerin geosu daha kolay mati daha zordu sanki sonlarq dogru tam tersi olmaya basladi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hangisi yakın ösym zorluğuna mesela

• Tweety1996 T kullanıcısına yanıt
    345.Ozellikle geometrisini daha yakın buldum.Matta metinler biraz daha uzun tutulsaymis keske ama geometrisi osymye aşırı yakın.

Kişi gercek sinavda apotemideki netlerinden daha iyi yapamiyorsa sinav anını yonetemiyordur başka açıklaması yok çünkü.

Apoteminin ozellikle geometri olmayan kismini yani matematigi ve trigonometriyi cok begeniyorum soru tarzlari olarak ama biraz daha hafif tutulsaydi sinav seviyesinde olurdu.

Fakat apoteminin amaci da sinavda gelecek 4-5 tane seçici soruya her bir denemesinde 10-12 soru ile hazirlanabilmen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 29 Mayıs 2020; 22:3:19 >
  • Apotemi, ÖSYM'den her zaman daha üst ve eleyici sorular sordu şimdiye kadar. TR Geneli denemelerine bakınca gayet açık bu.

Bu geçmiş yıllarda da böyleydi bu sene de böyle olması çok yüksek. Acil gibi bir kolaylaştırma işine girmediler. Aynı çizgide devam ediyorlar.
  • hiçbir zaman apotemi seviyesinde sınav olmadı bu sene mi apotemi seviyesinde olacak mk..boş boş yorumlar yapılmıs yine
  • bu olaydan çok korkuyorum nedense geçen sene bunu yaşadım çünkü umarım bu sene böyle olmaz

• Apotemiye zor mu demek bir hakarettir tabiki zor yani

• 1.denemesini çözdüm orta seviye bir deneme olmuş

• ilerleyen varsa diğerlerinin 2. denemeye göre zorluğunu yazabilir mi?çünkü acil ve sarmalda 30-34 arası dolaşırken apoteminin 2.sinde 34 net yaptım şaşırttı baya.
  • mhoniz M kullanıcısına yanıt
    Ilk 2 denemede ben de oyle orta demistim sonra 3 ve 4te sıkıntı yaşadım.Ama gittikçe zorlasmiyormus karişik duzende yani.

• köylülere bak ya 5 senedir tıpa girmeye çalışıyor gelmiş utanmadan 1. ve 2. deneme orta seviyeydi diyor. Bariz sınavın üzerinde bu denemelerin hepsi de. Hatta direk sınavdan alakasız ben beğenmedim. Bunu idrak edecek beyin sizde olmadığı için böyle yıllarca sürünürsünüz. 20 net yapıyor ama orta seviye apotemi :DDD
  • Piyasadaki en kaliteli ayt matematik denemesi. Seviyesi sınavdan daha yüksek ama soru tarzları gayet güzel

• Çok zor diyemiyorum, orta-zor denebilir. Daha önce Aydın çözdükten sonra onun yanında bu biraz hafif kaldı 😄

• Kaennn kullanıcısına yanıt
    Sen once okudugunu anlamayi öğren orada deneme zor diye roman yazmışım.

Kimle konuştuğuna dikkat et,kapı gibi diş hekimligi kaydi olan bir ogrenciyle konuşuyorsun.Bir sürü insanin hayal ettiği bölüm.

Ben 5.kez giriyorum da goren ilk yil 100k yaptim sanir.Benim ilk yilim bile 41k.Girdigi sinavlar 40-30-20k olan birisiyim.Bana laf atanlarin çogu kisi o siralamayi goremeyecek bile.Sizin hayalleriniz benim gercegim zaten.Ben sadece daha da ustune koyuyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 1 Haziran 2020; 0:6:12 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.