Palmeden sonra kullanamyı düşünüyorum kullanıpta memnun kalan var mı ?
Palmeden başka FKB kullanan ilk 20000e giremez inanmıyorsan biyojedi sitesinden danışmanlık hizmeti al sor hocam başka da bişe demiyom
Kimyaasinin ygs lyssi var bende. Asiri gereksiz detay cop soru vardi. Begenmedim. Biyolojisine iyi diyolar.
Aydın kimya limit biyoloji
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1FDD1EB83
Palmeden başka FKB kullanan ilk 20000e giremez inanmıyorsan biyojedi sitesinden danışmanlık hizmeti al sor hocam başka da bişe demiyom
Hocam o nasıl mantık ya palme iyi hoş güzelde video çözümlü değil + tekrarı nereden yapacağız o zaman tek palme kullanırsak
quote:
Orijinalden alıntı: Mithrandir.
Kimyaasinin ygs lyssi var bende. Asiri gereksiz detay cop soru vardi. Begenmedim. Biyolojisine iyi diyolar.
Kimyası elendi hocam o zaman teşekkürler
quote:
Orijinalden alıntı: murphyslaw
Aydın kimya limit biyoloji
video çözümlü mü
Yuu-Berkay Y
kullanıcısına yanıt
Evet limitin uygulamasında var aydın ise YouTube da çözülüyor diye biliyorum hiç bakmadım dersanede sorduğum için, bilen arkadaşlar yardımcı olsun ama ikisi de çözümlü
Palme çözmezsen ilk 20QA ya giremezsin 2. kaynak olarak da palme çözmelisin.
Apotemi Biyoloji çok güzel ama Kimya olarak kesinlikle aydın
Apotemi Biyoloji var bende, gayet güzel. Daha zor ve özgün olarak Fen Bilimleri Yıldız Serisi Biyoloji tavsiye edebilirim. Apotemi ile zorluk olarak denk ve daha özgün olarak Fen Bilimleri Biyoloji'yi tavsiye ederim. Limit Yayınları Biyoloji'de gayet güzel. Özet olarak
Apotemi Biyoloji var bende, gayet güzel. Daha zor ve özgün olarak Fen Bilimleri Yıldız Serisi Biyoloji tavsiye edebilirim. Apotemi ile zorluk olarak denk ve daha özgün olarak Fen Bilimleri Biyoloji'yi tavsiye ederim. Limit Yayınları Biyoloji'de gayet güzel. Özet olarak
Palmenin önce çözülmesi daha iyi olur yıldıza altyapı hazırlar.
quote:
Orijinalden alıntı: DHTürkMan
Bende Normali var. Biyoloji hocam yıldızı daha sert onu almanı tavsiye ederdim demişti, söylediklerine güvendiğim iyi bir hocadır. Oturup ikisini de çözmeden kesinlik belirtmem pek objektif olmaz ama kesine yakın diyebilirim.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme