Şimdi Ara

APOTEMİ SİSTEMLER NASIL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
15.090
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sİSTEMLER temeli olmayan biri için uygnmu

• Kardes apoteminin ders fasikulleri en azindan bir temeli olan icin iyi temel yoksa zorlar gibi ama birer bir bakmadim elimdeki trigonometri turev integral ve organik kimyada yola cikarak soyluyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • biyo temelim var baya iyimdir biyoda sistemlerde eksiğim sadece kafa basiyor yani biyoya fazla bilgi kirliliği falan denildi o yüzden sormak istedim
  • biyoda bilgi kirliliği yoktur kardeş eğer öyle dersen sınav başında patlar, ne öğrendi isen kâr öyle düşün, apotemi iyidir bu arada
  • Dostum sana bir öneri veriyim konuyu meb kitabindan calis soruyu palmeden coz

• apotemi çöp.
  • Ek olarak en son apotemi iyi olur bence ama tabi karar senin

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: TheTurquality

biyoda bilgi kirliliği yoktur kardeş eğer öyle dersen sınav başında patlar, ne öğrendi isen kâr öyle düşün, apotemi iyidir bu arada

Aynen hocama katılıyorum sana bir böcek ayağı sorar sonra bütün yıl söver durursun ösym ye

• quote:

Orijinalden alıntı: dadaşşşş

Dostum sana bir öneri veriyim konuyu meb kitabindan calis soruyu palmeden coz

arkadaş haklı. bu sene dagıtılan meb kitabı hayatımda gördügüm en kaliteli meb kitaplarından biri.

• fantastik tinerci kullanıcısına yanıt
    neden çöp ?
  • Onurlu Bir Adam kullanıcısına yanıt
    sol elle sağ kulak tutuyor.
  • Eğer sistemleri adam akıllı bitirdiysen simetriden palmeden o zaman iyi olabilir ancak. Acıp ben oradan konuyu okuyayim 2 sayfa sonra sorularına saldırıyim kafasındaysan pek tutmaz dostum matematiği gibi değil çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: kartal1500

Eğer sistemleri adam akıllı bitirdiysen simetriden palmeden o zaman iyi olabilir ancak. Acıp ben oradan konuyu okuyayim 2 sayfa sonra sorularına saldırıyim kafasındaysan pek tutmaz dostum matematiği gibi değil çünkü

Hocam türev integral apotemiden öğrenilir mi yoksa konuyu bitirip mi kullanmak lazım

• Super Man kullanıcısına yanıt
    Hocam seviyeye bağlı. yani eğer hiçbi fikrin yoksa konu öğrenme kısımlarını yaparsın ama maraton testi olsun adım güçlendirme testi olsun zorlanırsın. Ama hocandan dinlemişsindir ya da internetten video çalışmışsındır o zaman öğrenilir bence. İlla örneğin simteri bitir sonra türev bitir böyle bir şeye gerek olduğunu düşünmüyorum
  • geçen sene kullandım.çöp. alma boşuna para verirsin. en iyi biyoloji konu anlatımı devletin verdiği kitaptır fasikül felan değil sadece onlara çalışarak 21 net yapmıştım
  • kartal1500 kullanıcısına yanıt
    Peki hocam teşekkürler son olarak karekok mu zor apotemi mi zor ona göre sırayla çözmeyi düşünüyorum

• Super Man kullanıcısına yanıt
    Bence ikisi sıraya konulacak durumda değiller. İkisi de baya kaliteli çünkü. Yani ben öyle yapmayı düşünüyorum fem-apotemi-karekök bitirebildiğim kadarını bitireceğim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.