Şimdi Ara

tyt matematikte soru bankası çözmek bir işe yarıyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
28
Cevap
1
Favori
1.464
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • eylül sonunda çözdüğüm denemelerde tyt mat 27 - 30 aralığında gelirdi. O zamandan şimdiye kadar acil tytnin yarısından çoğunu zaman tutarak çözdüm şimdi tyt netlerim 30 31 32. Daha da artmıyor. Sınavda zaman sıkıntım pek yok. Acil tyt yi bitirsem mi yoksa bekir reisin dediği gibi bi gün tr bi gün mat denemesine mi geçsem bilemedim. Ne dersiniz dostlar?

• gerek yok bence tyt mat soru bankalarında genelde belli kalıp soruları dönüp dolanıp soruyolar deneme ya da problem için bi kitap çözmek daha mantıklı
  • almanyalidoktor kullanıcısına yanıt
    Hocam netlerim 20 civarı 345 bitti acile başlayayım mı sizce geliştirdi mi sizi yorumlarınız neler

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Butun konuları biliyorsan soru bankası gereksiz sb ler sadece eksiklerini ogrenmen icin deneme gec

• Sb ler bir kenarda dursun. Denemede yanlış yaptığın konular için o konudan bir miktar soru çöz faydalı olacaktır. Zaman tasarrufu da yapmış olursun

• bence acilden tüm konuları hızlıca bitir sonra denmeye geçersin
  • aynı net aralığındaydım şuanda 35 üstü geliyor saçma denemeler hariç işin sırrı her soruyu çözdürmek bir de ben haftada 4 deneme çözüyorum hıza çok katkısı oldu (genel deneme )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Belli seviyeye kadar yariyor bence sen deneme yardir gitsin

• Hafta da 4 genel tyt denemesi mi cozuyorsun hocam cok zaman sıkıntısı cekiyorum bana bi yardim edin tyt de turkce fen sosyal mat olarak gidiyorum matin son 20 sorusu yetismiyor ne yapmaliyim full deneme mi yardiriyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-DF4F3E795 -- 2 Aralık 2019; 13:13:12 >
  • bende de bunalma oluyordu geçen sene son 20 soruda çözesim gelmiyordu süre olmasına rağmen bu sene geçti nasıl bilmiyorum sınavdan 1 ay öncesine kadar her 2 günde bir tyt çözdüm mat denemesi o geliştirdi galiba
  • Bende de oluyor hocam o bunalma hadi sure bitsin de cikiyim diyorum denemelerle atlatacagiz artik o durumu

• Ne kadar sure veriyorsunuz hocam mat denemesine

• Genel denemede tr 40 fen sos 35 mat 1 saat çözüyorum alanda da yorgun olmadıgım için süre denemeye göre azalıyor
  • Sag olun hocam

• Hocam sosyali azaltip kontrole zaman verin

• iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    süre artsa bile kontrolu nasıl yapacağımı bilmiyorum ama cidden kontrol yapmak lazım
  • Crvabindan tam emin olmadığın sorulari isaretle ve geri donup en son bak ben boyle her denemede 5 6 net kazanıyorum

Sosyalin ederi en fazla o da en fazla 15 dk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iyibilirdik -- 2 Aralık 2019; 13:55:58 >
  • bir de matematiğin fatihini günlük izlemeni öneririm günde 3 video atıyor çok faydası dokundu bana sorulara bakış açısıyla
  • iyibilirdik İ kullanıcısına yanıt
    işte sosyal 15 fen 15 gibi bir şey bitiyor 35 dk o sadece sosyal değil yoksa
  • Scath S kullanıcısına yanıt
    hocam illa faydası olmuştur ama beni çok çekmedi yukarıya. Ben bekir avşarın dediği gibi günlük denemelere yöneleceğim bi süre. Sizin net aralığınızda sb çözmek daha faydalı olabilir gibi.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.