Şimdi Ara

MATEMATİK VE GEOMETRİ KAYNAKLAR HANGİ SIRAYLA ÇÖZÜLMELİ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
284
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Konuyu eyüp b ve PDF’leriyle hallediyorum, üstüne Kenan kara kitabını ve karekök sıfırı çözeceğim pekiştirmek için.

Eyüp hocanın programını da dikkate aldığımdan 3d tyt geometriyi çözeceğim, bunun yanına 345’i de eklemeyi düşünüyorum.

Bunun dışında örneğin orijinal ve bilgi sarmal gibi kitaplar ne zaman çözülmeli? Hangi kitaplar ne zaman çözülmeli?

Konular hızlıca bitirilip tekrar için mi kullanılmalı? Matematik için de geçerli

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• bi kitabı çöz bitir 1 ayını alır 2. kitabı çöz bitir 3. yü denemelerle birlikte çöz

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Up

• Cortana12 kullanıcısına yanıt
    3d ye hiç bulaşma bence yeni nesil soru yok kitap da %90’ı eski nesil onun yerine orjinal daha iyi

• orijinal ve bsyi geo için mi diyorsun anlamadım

mat için ne çözücen geo için ne

tyt mi ayt mi

• ANTENFİKRET A kullanıcısına yanıt
    Bende 2022 baskı 3d tyt geo var, yeni nesil soru oranı iyi bence. Ayrıca Eyüp B ile ilerliyosa 3d gayet mantıklı.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • geo ve tyt matematik için

matematikte şuanda orijinale atlamam saçma olur, belki sarı testleri çözerim. onun dışında 3d ve 345'i zaten çözüyorum, yanına daha fazla çözmek için eis ve testokul çözeceğim. bilgi sarmal yeni nesil sorularını çözebileceğimi zannetmiyorum. orijinal de psikopat bir kitap zaten.

geometri için eyüp b konu pdf, karekök 0, kenan kara video kitap, 3d ve 345 çözeceğim. bilgi sarmal geometriyi ne zamana bırakmalıyım bilmiyorum. biraz gelişince çözülmeli belki.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.