Şimdi Ara

Apotemi Türev Rezilliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınav yaklaştı, hala çözümler piyasada yok. İnsan video olmasa bile kağıda anlatımını yapıp koyardı. Sınav geldi hala 40. sayfanın sonrası yok. Sorsan çözümlü kitap. 2-3 gün önce twitterdan mesaj attım, zahmet edip cevap bile vermediler.

• ekşi sözlük yan taraf kanka ayrıca apoteminin problemler harici hiçbir fasikülü video çözümlü adı altında satılmıyor :D :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 14 Nisan 2019; 21:35:19 >
  • Çözümlü diye satılıyor. Bu arada şikayetler ekşiden yapılacak diye bir kaide de yok. Destek olacağınıza köstek olmayın
  • Rezilliktir.
  • Yalnız yayınevi sadece belli soruların çözüleceğini zaten belirtmiş. Bu dediğim durum da açık kitap uygulamasında yazıyor.
  • Pisagor kullanıcısına yanıt
    Kitapta yazan şu: ÇÖZÜMLER İÇİN APOTEMİ.COM bunu gören kişi ne düşünür acaba bi yazabilir misiniz?
  • RobertJamesFischer R kullanıcısına yanıt
    Bu dediğiniz benim türev kitabımda yazmıyor. Üstelik yukarıda arkadaşın dediği gibi içine bile tamamının çözümlü olmadığı yazılmış.
  • Kesinlikle rezillik apotemi alacağima keşke acil alsaydım.Arkadaslarimada önermiyorum zaten.Integral de hala bitmedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.