Bildirim
Apotemi Türev Rezilliği
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
ekşi sözlük yan taraf kanka ayrıca apoteminin problemler harici hiçbir fasikülü video çözümlü adı altında satılmıyor :D :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-21B0EEEB6 -- 14 Nisan 2019; 21:35:19 > -
Çözümlü diye satılıyor. Bu arada şikayetler ekşiden yapılacak diye bir kaide de yok. Destek olacağınıza köstek olmayın -
Rezilliktir. -
Yalnız yayınevi sadece belli soruların çözüleceğini zaten belirtmiş. Bu dediğim durum da açık kitap uygulamasında yazıyor. -
Kitapta yazan şu: ÇÖZÜMLER İÇİN APOTEMİ.COM bunu gören kişi ne düşünür acaba bi yazabilir misiniz? -
Bu dediğiniz benim türev kitabımda yazmıyor. Üstelik yukarıda arkadaşın dediği gibi içine bile tamamının çözümlü olmadığı yazılmış. -
Kesinlikle rezillik apotemi alacağima keşke acil alsaydım.Arkadaslarimada önermiyorum zaten.Integral de hala bitmedi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X