Şimdi Ara

App Annie Intelligence: Google Play'in gelirlerindeki artış oranı Appstore'u geride bıraktı (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • App Store olsa neysede Play'deki kalitesiz uygulamalara para vermem
  • Hala anlamadığınız bir şey var ya o'na yanıyorum.Adamlar tek telefonla piyasanın en az %40'ına hükmediyor,android ise kaç tane telefonla hala iOS'la savaşıyor.Android kullanıcısıyım.

• Bana pek gerçekçi gelmedi :D

• quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

App Store olsa neysede Play'deki kalitesiz uygulamalara para vermem

Ahahahh, hala bu düşüncede olan insanlar var yahu. :) geçenlerde iPhone5 te radyo yok, aldım ama radyo eksikliği yüzünden pişmanım diyen birini görmüştüm.. işte bunların tümü aynı tornadan çıkma.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

PlayStore'da toplam program sayısı daha fazla, piyasadaki cihaz sayısı misli misli fazla ama elde edilen gelir 1/4 ... Komik :) Bunu sadece kullanıcının satın alma alışkanlığına bağlamak doğru olmaz. Para vermeye değen yazılımda yok PlayStore'da. Biz söyleyince fan oluyoruz, al işte size istatiksel ispatı. Tamam kırılmış versiyonunu bulmak kolay, buda bir etken. Ama bana sorsan, 3-5 lira için riske girmem. 3 Lira kar edicem diye içinde ne olduğunu bilmediğim bir apk indirmem. Benim gibi düşünen çok kişi vardır eminim. Yazılımcılar da haksız değil, şu grafiği gören yazılımcı sizce hangi platforma özen gösterir Allah aşkına ?

Komik olan nedir? Aynı uygulamanın iOS'ta paralı olması lakin Play Store'da ücretsiz olması mı?

Hangi kafayla yazıyorsunuz bunları, cidden şaşırıyorum. Ayrıca 25PP gibi bir uygulamadan birçok insan bihaber vaziyette. Hani şu Play Store'daki paralı uygulamanın adının yanına APK yazarak Google'da aratma olayı var ya, işte onun bir nevi iOS versiyonu.

Ayrıca 25PP mevzusu bir yana, iOS 6 için jailbreak duyurusu da bir hayli gecikmiş durumda. iPhone 5'ler başta olmak üzere birçok cihaz jailbreak yüzü görmedi. Bunlar birer etken.

Komik olan nedir biliyormusun; PlayStore'daki kalitesiz içerikten Google'ın bile rahatsız olup önlem almaya çalışırken senin gibi fanların bunu halen görmek istememesi :) Ayrıca ironik.. Sırf reklam destekli yazılımlar var olduğu için bu farkın oluştuğunu söylemen komik mesela. Gelirin 4 katı olmasını jailbreak olmamasına bağlaman komik. PlayStore açıldığı günler bu farkın onlarca kat olduğunu bilmeden, bu fark sanki yeni oluşmuş gibi konuşman komik. ondan çok önceleri var olan Installous'u bilmeden 25PP'den bihaber olduğumuzu söylemen komik. Birde neyin kafası diye sormuşsun.. Bilinç kafası bendeki, sendeki neyin kafası asıl.

• android kullananlara programları bedava indiriyor diyen zihniyet umarım bilgisayarındaki yazılımlara para vermiştir.aynı şekilde netten mp3 ve film indirmiyordur umarım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent Guardian

Hala anlamadığınız bir şey var ya o'na yanıyorum.Adamlar tek telefonla piyasanın en az %40'ına hükmediyor,android ise kaç tane telefonla hala iOS'la savaşıyor.Android kullanıcısıyım.

Bu durum her ne kadar dezavantaj gibi gözükse de aslında büyük bir avantaj. iOS yazılımcıları, bir program yazdıklarında iOS kullanıcılarının tamamına yakınına ulaşabiliyorlar. Aynı durum Android için geçerli değil maalesef. O yüzden iOS her zaman PlayStore'dan bir adım önde olacak. Şimdi fandoridler atlayacak ama durum budur. Tüm araştırmalar bunu gösteriyor. Microsoft bile donanım işine girdi.. Neden acaba?
  • Apple Vs Tüm Telefon üreticileri
  • quote:

quote:

Hala anlamadığınız bir şey var ya o'na yanıyorum.Adamlar tek telefonla piyasanın en az %40'ına hükmediyor,android ise kaç tane telefonla hala iOS'la savaşıyor.Android kullanıcısıyım.

Bu durum her ne kadar dezavantaj gibi gözükse de aslında büyük bir avantaj. iOS yazılımcıları, bir program yazdıklarında iOS kullanıcılarının tamamına yakınına ulaşabiliyorlar. Aynı durum Android için geçerli değil maalesef. O yüzden iOS her zaman PlayStore'dan bir adım önde olacak. Şimdi fandoridler atlayacak ama durum budur. Tüm araştırmalar bunu gösteriyor. Microsoft bile donanım işine girdi.. Neden acaba?

Bende iOS cephesinin ne kadar güçlü olduğunu anlatmak istemiştim zaten.

• quote:

quote:

quote:

Bende iOS cephesinin ne kadar güçlü olduğunu anlatmak istemiştim zaten.

Aksine bir şey söylemedim :) Sadece fikrimi söyledim.. İnsanlar resmen savaş moduna girmiş :)

• quote:

Orijinalden alıntı: ax

android kullananlara programları bedava indiriyor diyen zihniyet umarım bilgisayarındaki yazılımlara para vermiştir.aynı şekilde netten mp3 ve film indirmiyordur umarım...

Evet canım kardeşim, Windows ve Office dahil kullandığım tüm programlar ve oyunlar lisanslı. Faturalarını göstermemi arzu edermisin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ax
    android kullananlara programları bedava indiriyor diyen zihniyet umarım bilgisayarındaki yazılımlara para vermiştir.aynı şekilde netten mp3 ve film indirmiyordur umarım...

Evet canım kardeşim, Windows ve Office dahil kullandığım tüm programlar ve oyunlar lisanslı. Faturalarını göstermemi arzu edermisin?

hayır istemem öyle bir mecburiyetiniz yok dediğim gibi internetten ücretsiz mp3 veya filmde indirmiyorsunuz umarım.bunlarıda yapıyorsanız size saygı duyarım sadece...
  • quote:

Komik olan nedir biliyormusun; PlayStore'daki kalitesiz içerikten Google'ın bile rahatsız olup önlem almaya çalışırken senin gibi fanların bunu halen görmek istememesi :) Ayrıca ironik.. Sırf reklam destekli yazılımlar var olduğu için bu farkın oluştuğunu söylemen komik mesela. Gelirin 4 katı olmasını jailbreak olmamasına bağlaman komik. PlayStore açıldığı günler bu farkın onlarca kat olduğunu bilmeden, bu fark sanki yeni oluşmuş gibi konuşman komik. ondan çok önceleri var olan Installous'u bilmeden 25PP'den bihaber olduğumuzu söylemen komik. Birde neyin kafası diye sormuşsun.. Bilinç kafası bendeki, sendeki neyin kafası asıl.

Acınacak haldesiniz de ağlayanınız yok. Sony Ericsson WT19i ve iPad 3 kullanıyorum ben zaten halihazırda. Saf saf konuşuyorsunuz gerçekten. Jailbreak olmaması bir etken dedim, okuman yazman yok mu senin? Özellikle son dönemde önemli bir etkendir, bunu da altını çizerek söylüyorum. Bu fark yeni oluşmuş gibi konuşmuşum, sabır ver ya rabbim. :)

Installous ile ne zamandır iOS 6'ya jailbreak olmadan crack edilmiş uygulama yüklüyorsun? Ciddi soruyorum, iyi misin sen?

• Ancak, Appstore'un gelirlerinin daha yavaş artmasına rağmen, Google Play'in gelirlerini dörde katladığını da belirtmekte fayda var.

Aslında herşeyi özetliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: JohnLord

quote:

Orijinalden alıntı: bycanua Google Playden paralı uygulama indiren varmi ?
    Nova launcher ve asphalt 7 ye para vermiştim2 side lisans kontrolü yapıyo diye :D

Lucky Patcher'dan haberiniz yok herhalde, lisans kontrolünü iptal ediyor :)

• Geliri 10 lira olan adamın %300 büyüme katetmesi gibi bişey bu. Fakat app store oturmuş kalitesi ve yüksek satış rakamlarıyla elde ettiği %12 'lik büyüme ile daha çok kar elde ediyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

quote:

Acınacak haldesiniz de ağlayanınız yok. Sony Ericsson WT19i ve iPad 3 kullanıyorum ben zaten halihazırda. Saf saf konuşuyorsunuz gerçekten. Jailbreak olmaması bir etken dedim, okuman yazman yok mu senin? Özellikle son dönemde önemli bir etkendir, bunu da altını çizerek söylüyorum. Bu fark yeni oluşmuş gibi konuşmuşum, sabır ver ya rabbim. :)

Installous ile ne zamandır iOS 6'ya jailbreak olmadan crack edilmiş uygulama yüklüyorsun? Ciddi soruyorum, iyi misin sen?

25 PP konusunda haklısınız, jailbreaksiz kullanıldığını açıkçası bilmiyordum.. Kusura bakmayın, amma velakin hala söylediğimin arkasndayım...

• Arkadaşlar olaylara hep aynı yönden bakıyorsunuz . Appstore ve Google play arasındaki fark ı ben size şöyle söyliyim insandan aldığı zaman. Google playdeki paralı uygulamaları ben hiç indirmiyorum ama istediğimi kullanabiliyorum yazarsın paralı uygulamaların adını bir arama motoruna indirirsin. Appstore da aynı şeyi yapabiliyorlar mı bilmiyorum ama arkadaşımda iphone var bende o şekilde indiriyorum demişti ama ben tam olarak görmedim yani onun yalancısıyım :D Google play i daha çok kullanan olduğu için ücretli uygulamaları bulmak daha kolay. Yazın google a ücretli uygulamanın ismini ilk çıkan siteden indirin.

• Artış Oranı. Peki yıllık hasılatı yazsınlar bakalım :) Bir haber bu kadar taraflı olabilir. Haber yazarı nereye isterse oraya yazıyor. Çok gülüyorum bu tip haberlere. Ben şimdi bir tane mağza açsam ben de geçerim artış oranı olarak apple 'ı. ilk yıl (bu ay) 1 liralık satış; 2. yıl 500 liralık satış yaparım. %kaç artış yaptığımı hesaplayın.

• Her iki marketin de logosunda israiloğullarının semitik ikonları var. İlginç..

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.