Şimdi Ara

App Annie Intelligence: Google Play'in gelirlerindeki artış oranı Appstore'u geride bıraktı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
54
Cevap
0
Favori
1.200
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: broodofqueen

PlayStore'da toplam program sayısı daha fazla, piyasadaki cihaz sayısı misli misli fazla ama elde edilen gelir 1/4 ... Komik :) Bunu sadece kullanıcının satın alma alışkanlığına bağlamak doğru olmaz. Para vermeye değen yazılımda yok PlayStore'da. Biz söyleyince fan oluyoruz, al işte size istatiksel ispatı. Tamam kırılmış versiyonunu bulmak kolay, buda bir etken. Ama bana sorsan, 3-5 lira için riske girmem. 3 Lira kar edicem diye içinde ne olduğunu bilmediğim bir apk indirmem. Benim gibi düşünen çok kişi vardır eminim. Yazılımcılar da haksız değil, şu grafiği gören yazılımcı sizce hangi platforma özen gösterir Allah aşkına ?

Asil komik olan sizin yorumunuz olmus.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi upower -- 1 Aralık 2012; 20:02:54 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sadece 5 uygulama satın aldıM onlarda 0,99$

• Ben telefon oyununa para vermem çoğu kişide vermez benim görüşümce illagal yollardan rahatlıkla edinilebiliyor ve bu indirme sayısını galiba + olarak etkiliyor yani çoğu kişi illegal alıyor denebilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Statistik

quote:

Orijinalden alıntı: bycanua

Google Play'den paralı uygulama indiren varmi ?

Google Play'den parali uygulama indirmeyen var mi ?

S3 sahiplerine asp7 ve shadowgun beles =) ama nova3 e para verdim

• Gelirlerindeki artış oranı cümlesine dikkat
  • Apple İphone ve İpad sahipleri jilbreak'tan sonra Cydia ve Insallous'tan ganimet gibi uygulama indiriyor %99'u ücretsiz, bu işlerden anlayan bilir, bu durum tabi Apple'nin Appstore mağzasına menfi yansıyor neticede oraya takıl yerinde sayıyor gibi bu durumun önüne geçmesi için Apple'nin bir an evvel kısıtlamaları azaltması lazım. Şunu da belirteyim bu kısıtlamalar yüzünden genelde Apple'ye burun bükenler oluyor yoksa şahsen test ettim Ne samsungun Galaxy S3'ü İphone 4S'e ne de Galaxy Tab 10.1-İpad 3'e yaklaşamaz bile, İphone 4S ve İpad 3 kullnıcısıyım her iki cihazım da jilbreklı ve bambaşka bir dünya tadına doyum olmuyor, tabi anlayana ve ÖNYARGISIZ OLANA!

• xp den hızlı açılıyor bu bir gerçek 1gb ram li netbookta kurulum yaptım sorun çıkmadı fakat ufak ekranlı bilgisayarlarda metro arayüzü problem çıkarmaktadır en az 13 inç lik bilgisayarınız varsa kurabilirsiniz yoksa yazıları okumata insan zorlanıyor ben 10 inç lik netbookta regedit ayarı yapmak zorunda kaldım

başlat çubuğu var fakat başlat tuşu yok o bakımdan biraz sıkıntı yaratabiliyor

örnek çalıştırı bulmakta zorlandım bir ayar yapmak gerekirse mecburen denetim masasına girmek zorunda kalıyorsunuz mağaza tuşunda X kapama tuşu yok sadece geri var genelde kapatma işini alt-f4 ile yapıyorum alışmak biraz zaman alacak gibi

dokunmatik tabletler için 10 numara fakat masaüstü bilgisayarlar için win7 tavsiye ederim boşa kurmayın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Geliri 10 lira olan adamın %300 büyüme katetmesi gibi bişey bu. Fakat app store oturmuş kalitesi ve yüksek satış rakamlarıyla elde ettiği %12 'lik büyüme ile daha çok kar elde ediyor.

Whatssapp bile 1$ olunca appstore un gelirleri tabi daha buyuk gorunuyor.

• play store; fazla yaşatmayacağı kesin app stor'yi...

• apple atılım yapmaz<sa I phone 7 çıkamayabilir
  • iOS = Nitelik
    Android = Nicelik

• quote:

Orijinalden alıntı: vamp

quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

Geliri 10 lira olan adamın %300 büyüme katetmesi gibi bişey bu. Fakat app store oturmuş kalitesi ve yüksek satış rakamlarıyla elde ettiği %12 'lik büyüme ile daha çok kar elde ediyor.

Whatssapp bile 1$ olunca appstore un gelirleri tabi daha buyuk gorunuyor.

whatsapp 1$, angry birds 1$ (ki kaç tane angrybirds var herkes biliyor), fruit ninja 1$ bunlar zaten toplamda 100 milyon $ (aşağı yukarı benim tahminim) işlem yapılmış olan app'lar.. bunların hepsi playstore da bedava artık siz yapın matematiği... ayrıca bizim cebimize giren bi para yokki bu adalar para yapıyo bizde burda android bole ios şöyle konuşuyoruz. zenginin malı fakirin çenesini yorarmış demek ki doğrudur.

• quote:

Orijinalden alıntı: senatorlines

Apple İphone ve İpad sahipleri jilbreak'tan sonra Cydia ve Insallous'tan ganimet gibi uygulama indiriyor %99'u ücretsiz, bu işlerden anlayan bilir, bu durum tabi Apple'nin Appstore mağzasına menfi yansıyor neticede oraya takıl yerinde sayıyor gibi bu durumun önüne geçmesi için Apple'nin bir an evvel kısıtlamaları azaltması lazım. Şunu da belirteyim bu kısıtlamalar yüzünden genelde Apple'ye burun bükenler oluyor yoksa şahsen test ettim Ne samsungun Galaxy S3'ü İphone 4S'e ne de Galaxy Tab 10.1-İpad 3'e yaklaşamaz bile, İphone 4S ve İpad 3 kullnıcısıyım her iki cihazım da jilbreklı ve bambaşka bir dünya tadına doyum olmuyor, tabi anlayana ve ÖNYARGISIZ OLANA!

Güldüm sadece. Bende de İpad2 ve S3 var. Daha bir saat önce Heroes of CO oynayayım dedim, İpad2 S3'ün wifiye bağlandığı yerden bırak bağlanmayı ağ ismini bile görmedi. Ben de mecburen S3'ü hotspot yapıp İpad'i bağladım. He 4S dediğin cihaz da Subway Surfer denen kıytırık oyunda takılıyor kardeş, neyin kafasındasın? Önyargısız olmaktan bahsetmişsin, tab 10'um yok ama çok inceledim, ipad3 yanında "halt etmiş" O kadarını söyleyeyim. Açık ve seçik. Şu anda Apple'ın teknolojisi Samsung'dan geri. O çok övülen Apple'ın artılarını Samsung geliştireli yıllar oluyor da kullanmıyor zira maliyet, pil ömrü, mobilite denen şeyler var. Sen şahsen test etmeye devam et, Samsung da 24 ARGE merkezinde test etsin.

• Ben müzik işleriyle çok uğraşıyorum. Fl studio'nun apple versiyonu var hatta 2 si çıktı. Ama halen androide gelmek bilmiyor. Bilmiyorum belkide apple para vererek yaptırıyodur bu uygulamaları. Sırf güzel uygulamalar var diye ipad almayı düşünüyorum nexus 7 yerine. Ki zaten benim için adnroid nexus 7 die ios de iphonedur. Türkiyeyi umursayıp getirmiş olsalardı çok farklı olacaktı durumlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.