Şimdi Ara

App Store Free uygulamalar çalışmıyoor(202)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
1.537
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    2.0.2 ye geçtikten sonra app store dan yüklediğim free uygulamalar (ipint, Earth3D, Bloomberg,gibi) çalışmıyor. bu konuda yardım edebilecek arkadaşlar varsa yardımlarını rica ederim.

Teşekkürler

• çalışmıyor derken program açılırken geri atıyor öyleyse programları sil tekrar yükle bende de oldu böyle birşey
  • arkadaşım konuyla alaksız olacak ama app store nasıl kayıt oluyorsuınuz bende kredi karı istiyor
  • arkadaşlar installer4 ten indirdiğim uygulamarı açmıyor cannot be opened uyarısı alıyorum sorun nedir acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: aston

arkadaşlar installer4 ten indirdiğim uygulamarı açmıyor cannot be opened uyarısı alıyorum sorun nedir acaba?

app storeden bir free uygulama indir oyna iphonu resetle tamamdır
  • quote:

Orjinalden alıntı: mbbatu

quote:

Orjinalden alıntı: aston

arkadaşlar installer4 ten indirdiğim uygulamarı açmıyor cannot be opened uyarısı alıyorum sorun nedir acaba?

app storeden bir free uygulama indir oyna iphonu resetle tamamdır

hesap oluşturamadım bi türlü fake olarak nasıl yapılıyor acaba reedem fln denedim ama olmadı...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: predouret

http://forum.donanimhaber.com/m_21894789/mpage_67/key_/tm.htm#25520113

teşekürler sonunda alabildim saygılar
  • arkadaslar version 1.1.4 kullanıyorum baya da bi program yuklu toys dan games e bi suru sey 5 sayfa fln simdi ben gecsem 2 versionuna bunları bedava alamıyacakmıyım yada bunlar orda yokmudur paramı odicez nedir bi yardım eden olurmu acaba?? saolun simdiden arkadaslar
  • para vermiyeceksin ama bu uygulamalar orda yok appstore diye bir şey var ordan free olanları indiriyorsun yada bunların crack li olanları var onları da yükleyebilirsin ssh yardımı ile winscip de olması lazım ama bilgisayardan iphone ye bağlanmak için sen bir geç 2.0 versiyonuna anlayacaksın biraz formda araştır bulursun
  • - Cannot Be Opened - Bu Sorun İçin - MobileInstallation - Uygulamanızı Crack Yapmanız Gerekiyor Ve Oyunlarda İse Bu Hatayı Almamak İçin Telefonunuzda Olan Appstore'den - Aurora Feint - Oyununu İndirip 2 dk Oynayın Sorun Kalmıcaktır...
  • quote:

Orjinalden alıntı: tekes11

para vermiyeceksin ama bu uygulamalar orda yok appstore diye bir şey var ordan free olanları indiriyorsun yada bunların crack li olanları var onları da yükleyebilirsin ssh yardımı ile winscip de olması lazım ama bilgisayardan iphone ye bağlanmak için sen bir geç 2.0 versiyonuna anlayacaksın biraz formda araştır bulursun

saolasın
  • arkadaşlr yarxm edin gözünüzü seviyim.benmde app store dan yüklediğim uygulamalar geri atıyor.hepsini sildim geri yükledim,çalıştı.ama ertesi gün baktım yine aynı problem,çalışmıyor.üstadlar bir el atarsanız sevinirm.kafayı yicem çünkü.verisyon 2.0.2
  • şuna çözüm bulcak bi arkadaş yok mu ya?
  • Valla arkadaşım bahsettiğin sorunun aynısını de ben yaşadım piskopata bağlayıp restore edip baştan 2.0.1 kurdum 2.0.2 yerine ve şimdi free uygulamalar sorunsuz çalışıyor gözüküyor..
  • quote:

Orjinalden alıntı: fmforce

şuna çözüm bulcak bi arkadaş yok mu ya?

winscp ile izinleri 755 olarak ayarlayın.Bende de olmuştu.Ben 2.0.1 kullanıyordum.Bu şekilde ayarlayınca sorun düzelmişti.

winscp'ye girin.
    /private/var/mobile/Applications
    Bu klasörün içine girin.Burdaki klasör AppStore'dan yüklediğiniz uygulamaları içeriyor.Hangisi hata veriyorsa,onun klasörüne sağ tuş ile tıklayın ve hem klasörün hem de içindekilerin izinlerini 755 olarak ayarlayın.Bende izinleri ayarlayınca düzelmişti.
  • quote:

Orjinalden alıntı: j.r.duke

quote:

Orjinalden alıntı: fmforce

şuna çözüm bulcak bi arkadaş yok mu ya?

winscp ile izinleri 755 olarak ayarlayın.Bende de olmuştu.Ben 2.0.1 kullanıyordum.Bu şekilde ayarlayınca sorun düzelmişti.

winscp'ye girin.
    /private/var/mobile/Applications
    Bu klasörün içine girin.Burdaki klasör AppStore'dan yüklediğiniz uygulamaları içeriyor.Hangisi hata veriyorsa,onun klasörüne sağ tuş ile tıklayın ve hem klasörün hem de içindekilerin izinlerini 755 olarak ayarlayın.Bende izinleri ayarlayınca düzelmişti.

valla denedim ama olmadı.755 yaptım.sonra başka sitelerde gördüğüm 775 ve 777 yide denedim ama değişmedi hala açılmıo free uygulamalar.napcm bilmiorm..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.