Arkadaşlar ben iphone 3g telefonumu yeni aldım. Ama app storeden bi türlü hesap açamıyorum. Hep hata veriyor. Verdiği hata da "password must be at least 8 characters" şifre hatası. Farkındayım 8 karakterden fazla olmalı diyo ve bende 10 karakterlik bi şifre giriyorum. Fakat yine aynı hatayı veriyor. Bana bu konuda yardımcı olabilecek arakdaşlardan yardım istiyorum. Tşkler...
harflerin birini veya birkaçını büyük yazarsan kabul edecektir..
harf yok ki şifremin içinde? daha detaylı anlatırsanız çok sevinirim. tşkler...
harf koy içine 1-2 dane omazsa en az 8 tane harf olan bir şifre dene olacaktır.
ne denediysem olmadı... kahretsin. sizlerede ayriyetten teşekkürler arkadaşlar...
Hocam şifreni harflerden yap. Rakam olmasın. en az 8 harf.
quote:
Orijinalden alıntı: enlaz
ne denediysem olmadı... kahretsin. sizlerede ayriyetten teşekkürler arkadaşlar...
telefondan mi yapiyorsunuz bilgisayardan mi? bilgisayarda itunes uzerindn hesap acmak daha saglikli olur
Bende ne yaptıysam olmadı beyler yardım edin
Arkadaslar yanlis bilgi aktarmis. Sifrenizin icerisinde en az 1 adet buyuk, en az 1 adet kucuk harf ve rakam olmali. Ne hepsi buyuk, ne hepsi kucuk harf nede hepsi rakamdan olusan sifreleri kabul etmez.
Ornek: sifresifre = Yanlis, cunku hepsi kucuk harf SIFRESIFRE= Yanlis, cunku hepsi buyuk harf 123456= Yanlis, cunku hepsi rakam
Sifre123= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
siFre123= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
sifRe123= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
sifrE123= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
123Sifre= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
123siFre = Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
Si12fre3= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
quote:
Orijinalden alıntı: xiaxle
Arkadaslar yanlis bilgi aktarmis. Sifrenizin icerisinde en az 1 adet buyuk, en az 1 adet kucuk harf ve rakam olmali. Ne hepsi buyuk, ne hepsi kucuk harf nede hepsi rakamdan olusan sifreleri kabul etmez.
Ornek: sifresifre = Yanlis, cunku hepsi kucuk harf SIFRESIFRE= Yanlis, cunku hepsi buyuk harf 123456= Yanlis, cunku hepsi rakam
Sifre123= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
siFre123= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
sifRe123= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
sifrE123= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
123Sifre= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
123siFre = Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
Si12fre3= Dogru, cunku buyuk harf, kucuk harf ve rakam iceriyor.
+1907
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme