Şimdi Ara

App store para idesi gecikmesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, bundan 1.5 ay önce yanlışlıkla abone olduğum bir uygulamayı attığım destek maili sayesinde 2 mart tarihinde iptal ettim, gelen destek mailinde aboneliğin iptal edildiği ve ücretin ödeme yöntemime iade edileceği söylendi, banka kartıyla ödediğim için 30 gün içerisinde ücret iadesinin hesabıma gelmesi gerekiyordu ama 30 günü geçmesine rağmen hala para iadesi alamadım, bunun için banka ile iletişimemi geçmem gerekiyor, para iadesinin bu kadar gecikmesi nomal mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Normal değil hocam banka ile ilgili bir sorun olduğunu düşünmüyorum bu tarz durumlarda insanlar hemen bankalara yükleniyor ama daha önce konuştuğum bir banka çalışanı bize iade geldiğinde onaylayıp hesaba geri yatırıyoruz dedi, firmalarda bankalara yüklenerek hemen üstlerinden atıyorlar olayı.

Apple ile bir daha iletişime geçip durumu anlatın gerekirse Apple Kredisi olarak geri ödenmesini isteyin illa işinize yarar Apple Kredisi zaten :)
  • iDoctor kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam, mail attım ama onada 3 gündür cevap vermiyolar.

Hocam apple ile nasıl iletişim kurabilirim 1 ay önce para iadesi için destek olan appstore_emea@apple.com a mail attım ama 4-5 gündür geri dönüş olmadı, başka türlü iletişim kurmam mümkünmü?

• JoffreyBaratheon kullanıcısına yanıt
    Hocam merhaba şu an malum virüsten dolayı iletişim sorunu yaşıyor olabilirsiniz, sitesinde şöyle bir bilgi var isterseniz burayı arayayın.

App store para idesi gecikmesi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Teşekkürler hocam, Apple tr ile telefon araması yaparak iletişime geçtim ve durumu anlattım, ilk önce bankamı aramamı söylediler bende türkiye iş bankasını arayıp böyle bir durum olduğu beklemede olan bir para iadesi yada para aktarımı var mı diye sordum ve yok dediler, apple tr yi tekrar arayıp durumu anlattım onlarda 2 gün sonra geri dönüş yapıcaklarını söylediler ve bugün dönüş yaptılar dediklerine göre para iadesi bankaya yollanmış, bunun ile ilgili işlem numarası bile verdiler ve mastercard tr yi aramamı söylediler bugün mastercard ve iş bankasını arayıp verdikleri işlem numarasını söyleyerek durumu halletmeye çalışıcam ama pek umutlu değilim, sanki o 230 tl benim hesabıma asla yatmayacakmış gibi geliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi JoffreyBaratheon -- 9 Nisan 2020; 6:30:25 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.