Şimdi Ara

App Store Kredisini Nakit Paraya Çevirme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
5.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

AppStore hesabımdaki krediyi nakit paraya çevirmek istiyorum. Bana gönderilen hediye kartını kullanarak kredi yüklemiştim. Acaba bunu banka hesabıma aktarma imkanı var mı? Ya da ininal gibi bir uygulama ile online cüzdan oluşturup krediyi oraya aktarmak mümkün mü?

Teşekkürler.

• Yapay Zekanın Yanıtı

App Store Kredisini Nakit Paraya Çevirme

App Store kredinizi nakit paraya çevirmenin çeşitli yolları vardır. Bu yöntemler arasında şunlar bulunur:

• Apple Kimliği Bakiyesini Nakite Çevirme: Bakiyenizi Apple Store'da harcayarak, iTunes hediye kartı satın alarak veya Apple Destek ile iletişime geçerek nakde çevirebilirsiniz.
    • iTunes Hediye Kartı Bozdurma: iTunes hediye kartlarını üçüncü taraf web siteleri veya uygulamalar aracılığıyla nakde çevirebilirsiniz.
    • Apple Kimliğindeki Parayı Karta Aktarma: Bu özellik bazı ülkelerde mevcuttur ve Apple Kimliğinizdeki parayı doğrudan banka hesabınıza aktarmanızı sağlar.
    • Apple Kimliğindeki Parayı Bankaya Aktarma: Yine bazı ülkelerde, Apple Kimliğinizdeki parayı banka hesabınıza aktarmak için Apple Destek ile iletişime geçebilirsiniz.

App Store bakiyenizi nakite çevirmeden önce aşağıdaki önemli hususları dikkate almalısınız:

• Bazı yöntemler ek ücretler veya kesintiler gerektirebilir.
    • Her ülkede tüm yöntemler mevcut olmayabilir.
    • Nakit dönüştürme işleminin tamamlanması biraz zaman alabilir.

Uygun yöntemi seçerek ve talimatları dikkatlice izleyerek App Store kredinizi kolayca nakit paraya çevirebilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Arif Eser A kullanıcısına yanıt
    Hediye kartı ile yüklenen bakiye banka hesabına aktaramazsınız.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • başka yolu var mı reyis vbir uygulamaya bakiye yükleyip ordan nakit çekme vs
  • horizont1905 H kullanıcısına yanıt
    Hayır. Ancak Steam gibi hediye yoluyla satabilirsiniz tanıdıklarınıza.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Hediye gönder dediğim zaman uygulama alabiliyorum peki uygulama içi mesela token vs onu hediye edebiliyormuyum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    App Store Para İade Talebi
    12 yıl önce açıldı
    Multineti Nakit Paraya Çevirme
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.