Şimdi Ara

Apple store doğrulama gerekiyor hatası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
8.745
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar apple store hesabımla bişey indirmeye kalktıgımda doğrulama gerekiyor diyor ve kredi kartı güvenlik kodunu girince kredi kartı geçersiz diyor daha önceleri clash of clansta cok alışveriş yapmıştım kredi kartı kayıtlıydı dün tavlada chip alıcaktım ama limit yetmedi iptal yaptım ve bu uyarıyı almaya başladım itunes den baktıgımda borçta görünmüyor sadece yeni bir bilgisayara bağladınız doğrulama gerekiyor diyip duruyor windows 8.1 yüklemiştim dün. şuan hiç borcum yok apple store a ama yinede dosya indiremiyorum ne yapmam lazım acaba ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Invincibl£

Arkadaşlar apple store hesabımla bişey indirmeye kalktıgımda doğrulama gerekiyor diyor ve kredi kartı güvenlik kodunu girince kredi kartı geçersiz diyor daha önceleri clash of clansta cok alışveriş yapmıştım kredi kartı kayıtlıydı dün tavlada chip alıcaktım ama limit yetmedi iptal yaptım ve bu uyarıyı almaya başladım itunes den baktıgımda borçta görünmüyor sadece yeni bir bilgisayara bağladınız doğrulama gerekiyor diyip duruyor windows 8.1 yüklemiştim dün. şuan hiç borcum yok apple store a ama yinede dosya indiremiyorum ne yapmam lazım acaba ?

Paralı bir şey aldığında yüklenir ama para daha sonra çekilir 30 dk gibi bir süre 1 saatte olabiliyor bazen siz kısa bir süre sonra kredi kartı bilgilerini hiçbiri yapınca telefon paraya çekemeden paralı bir şey almış aluyorsunuz ve kredi kartını kabul etmiyor sürekli şifre soruyor gibi hatalar oluşur başka bir kredi kartı bilgisi girin %90 olur
    Alıntıdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.