Arkadasima uyelik almak istiyorum ancak kredi karti istiyor daha once none secenegini secip uye olabiliyorduk bunun bir cozumu yokmu yardimlarinizi bekliyorum...
Valla ben direk uyelik sayfasina giriyorum ancak none secenegi yok niye boyle sacma birsey yapmislar anlayamadim
quote:
Orijinalden alıntı: bkeskin Arkadasima uyelik almak istiyorum ancak kredi karti istiyor daha once none secenegini secip uye olabiliyorduk bunun bir cozumu yokmu yardimlarinizi bekliyorum...
iTunes da sign out yap sonra store da beles bı uygulama indirmeye tıkla, çıkan pencerede yeni üyelik seç usa da yasıyorum falan çıkacak bı yerlerde onu seç, sonra posta kodu eyalet ve sehri saklamadan yaz Google dan usa da bı adres bul onu yaz. Kredi kartı none seçeneği orda bı yerde çıkacak
quote:
Orijinalden alıntı: SGA
quote:
Orijinalden alıntı: bkeskin Arkadasima uyelik almak istiyorum ancak kredi karti istiyor daha once none secenegini secip uye olabiliyorduk bunun bir cozumu yokmu yardimlarinizi bekliyorum...
iTunes da sign out yap sonra store da beles bı uygulama indirmeye tıkla, çıkan pencerede yeni üyelik seç usa da yasıyorum falan çıkacak bı yerlerde onu seç, sonra posta kodu eyalet ve sehri saklamadan yaz Google dan usa da bı adres bul onu yaz. Kredi kartı none seçeneği orda bı yerde çıkacak
Tesekkur ederim yarin sabahtan deniyecegim turkey olarak secince olmazmi peki ille usa mi secmeliyim
Simdi arkadasima demettim yine none cikmiyor kafayi yemek uzereyim
Simdi arkadasima demettim yine none cikmiyor kafayi yemek uzereyim
Kredi kartı girip sonra düzenlemeye girince none seçeneği çıkıyor. Ben direk kredi kartı ile açtığım için ilk başta kredi kartı girmeden none seçeneği çıkıp çıkmadığını bilmiyorum. Daha doğrusu 1-2 ay önceye kadar yapılabiliyordu ancak bunun üzerine artık o işlemin geçersiz olduğunu gördüğümü hatırlıyorum.