Şimdi Ara

App Store Yardım ( Lütfen )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Google maps uygulamasını indirirken Appstore Amerika mağazına otomatik geçiş yaptı.. Ordan bişey indiremediğim gibi Türkiye mağazasına da geri dönemiyorum.. Türkiye Mağazasına Tekrar nasıl geri dönebilirim ?
    Lütfen yardımcı olun..

• Ana sayfada aşağaı kadar in.. Orada Apple kimliğini göreceksin. ABD kimliğinden çık TR kimliğinle gir... Azıcık kurcalasan bulursun ama işte... Üşengeçlik.
  • quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Ana sayfada aşağaı kadar in.. Orada Apple kimliğini göreceksin. ABD kimliğinden çık TR kimliğinle gir... Azıcık kurcalasan bulursun ama işte... Üşengeçlik.

Zaten tek bi hesabım var oda TR kimliği ve bağlı olan da o.. Yine aynı Menülerde ingilizce oldu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cantanemmm

quote:

Orijinalden alıntı: broodofqueen

Ana sayfada aşağaı kadar in.. Orada Apple kimliğini göreceksin. ABD kimliğinden çık TR kimliğinle gir... Azıcık kurcalasan bulursun ama işte... Üşengeçlik.

Zaten tek bi hesabım var oda TR kimliği ve bağlı olan da o.. Yine aynı Menülerde ingilizce oldu

Çık tekrar gir.. Düzelir.
  • Slm arkadaslar ben Sudan da yasıyorum bugün iPhone 5 aldım kurulumlarını yaptım app Store kurulumunda sudan gorunmedigi için bende Türkiye Mağazasını sectim app giriyorum ama indirdiğim uygulama kesilerek 1009 hata kodu veriyor . :(
    Bu ülkeden giriş yasaksa alternatif mağazalar varmıdır ve bu hatanın nedenı nedır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.