Şimdi Ara

Apple, 13 yıl sonra Samsung'u tahtından etti (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bir Samsung kullanıcısı olarak Apple'ı kutluyorum. Türkiye'ye gelmeyenleri saymazsak bile Samsung Türkiye'de 2023 yılında 15 yeni model çıkarmış ama Apple sadece 4 model çıkardı ( Hafıza ve renk varyasyonlarını saymıyorum tabii ki )
    Bir de ikinci el piyasaları çok farklı. Samsung, Apple'dan çok daha fazla değer kaybediyor, o yüzden insanlar özellikle premium model Samsung yerine Apple' kaymaya başladı.

• %5 faiz ile kredi çekip iPhone alanlar var. Bu dürtünün ardında başka bir şey yatıyor. İhtiyaç meselesi değil olay.

• İphone bana mı çok itici geliyor bilmiyorum tmm bazı avantajlarıda var doğal foto çekiyor videosu falan güzel değer kaybetmiyor fazla sosyal medyaya kaliteli içerik yüklenebiliyor vs. ama özellikle samsungun bu ultra serilerini daha alınabilir buluyorum nedense s23 ultra piyasanın en iyisi bence s24 ultrada üstüne koyacaklardır bekleyip görelim

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • swat882 kullanıcısına yanıt

yani sadece kafayı yemişler🤷‍♂️

• İphone 2g den beri iphone kullanıyorum ama s24 ultra güzel bir kamera yapar ise denemek için sabırsızlanıyorum artık telefon da baktığım tek özellik resim çekmek yıl olmuş 2024 millet donma kasma uygulamadan bahsediyor

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Apple ile baş etmek gerçekten çok zor. İş modelleri çok başarılı, hatta dünyada bu konuda en iyi inovasyon firması.

2-3 yıl önce üst segmentte Samsung'un gerekli inovasyonları yapamadığını, karşılık veremediğini söylemiştik.

Apple Vision Pro'nun satışa bir başlasın hele, o zaman daha da fark açılacak.

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Ben de kesinlikle katılıyorum. Apple, ilk iPhone çıktığından beri açık ara insanlık tarihinin en iyi pazarlama stratejilerini kullanıyor. Her zaman doğru zamanda doğru yenilikleri veriyorlar, bu sayede sektöre en ilgisiz kullanıcı bile bunlardan haberdar olabiliyor. Apple ortalama kullanıcının aklında böylece inovatif bir marka olarak kalıyor.

Örneğin type c, dinamik ada gibi şeyler Apple'ın tanıtım ve kullanıcıya kullandırma yöntemleriyle büyük bir yenilikmiş gibi hissettiriyor.

Ayrıca Apple'ın ödün vermediği şeyler çok stratejik. Asla ucuz bir iPhone göremezsiniz çünkü telefonun fiyatını düşürmek için bir yerinden kısmanız gerekir. Bu da tüm iPhoneları dönemi için neredeyse mükemmel kılıyor. Apple'ın belli bir güncelleme sayısı/yılı açıklamayıp telefona gittiği kadar güncelleme vermesi kullanıcının elmaya olan güvenini artırıyor.

Bu liste uzar gider, sayfalarca yazılır. Ne demek istediğimi anladınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• vefa_18 V kullanıcısına yanıt

Bende bir xiaomi kullanıcıs olarak keşke xiaomiye geçmeseydim de samsungda kalsaydım diyorum bazen. Nasipse birkaç ay sonra tekrar samsunga geççem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence lighting kablo olayı, herkes diğer cihaz girişlerinden farklı diye etrafımdaki çekiniyor 15 serisinden

• Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt
    Alakasi yok en iyi yazilim ve urune sahip oldugu icin satislar boyle

• igetsky kullanıcısına yanıt
    Nasıl herkesin Apple'ın yazılım başarısından haberdar olduğunu düşünüyorsunuz? Ben burada Apple kötü diyr bir şey demiyorum zaten, ama teknolojiye ilgili ve ne aldığını bilen tüketiciler haricinde kimse buna bakmaz, bunları bilmez. Apple'ın başarısının arkasındaki en büyük sebep pazarlama stratejisidir, net. Kamerası, sunduğu ekosistemi belirli kullanıcılara hitap eder.

• volga tuygun V kullanıcısına yanıt
    Telefonu bir değer aracı olarak görmüyorum, gerisine katılıyorum. Değer yatırımı için iPhone yerine Apple hissesi alabilirsiniz, yatırım tavsiyesi değil :).

• Apple önüne taş koymasaydi şimdi herkes sadece Huawei konuşuyor olurdu.Etik yarış olmadigi için bir kazanım goremiyorum ben.

• Samsung ciddi kan kaybediyor yukardan apple asagidan Çinliler bastırıyor daha rekabetçi olmalı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Apple pahalı ürünler satıyor normal. Adet olarak hesaplarsanızda Samsung %40 o nasıl olacak ??

• Bana göre ikisi de iyi değil. Windows phone gibi kaliteli mobil işletim sistemi ben daha görmedim. Keşke geri gelse.

• Apple kamerası falan kendi bile üretmiyor ve bizim alnımızda enayi yazdığı sanıyor galiba. Apple hem çalıyor hemde odun fiyatına veriyorsun bune rezillik kardeşim. Apple çok hata var fakat Apple bunları çözmüyor. Apple eski cihazlarında baterya şişmesi sorunu şikayetler gelirken apple "sorun yok" dedi. Samsungda yaşadı ve herkesten özür dileyip cihazı geri çekti.

• Trde 50k maas altında alip iphone alana şaşarım. Son 3-4 ayda telefon, kahve makinesi, bt hoparlör, 20 binlik powerbank, bt kulakici kulaklik, akıllı saat, orta ust segment laptop almis biri olarak totalde 50 bin verdim. Ki bunlari hep marka ve performansli urunlerden tercih ettim. Aldigim her kalem urunden sonuna kadar memnunum aşırı kaliteliler. Lafin özü bir telefona o kadar para verene kadar neler alinmaz.

• A01 inden A99 a kadar modeli olan Samsung u geçmesi büyük başarı

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.