Şimdi Ara

Apple, 13 yıl sonra Samsung'u tahtından etti (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.727
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Apple'ın telefonlarının ekranını Samsung'un yapmasına ne diyorsun peki

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

Telefonlar sadece ekrandan ibaret değil. Kaldı ki Samsung yapmazsa LG yapar, LG yapmazsa Sony yapar vs.

Samsung da müşterisini kaçırmak istemiyor ne kadar rakip de olsalar karşılıklı kazanç/kazanç var demek ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker07 -- 17 Ocak 2024; 23:43:11 >
  • Doç. Dr. Sinan Sağıroğlu D kullanıcısına yanıt

Ekranı birçok yerden tedarik edebilirsin hiç olmadı biraz bütçe ayırarak apple'ın kendisi de üretebilir bu şekilde kendisi tasarlayıp samsung gibi üreticilere ürettirmek hem apple için ucuza maloluyor hemde samsung için çok büyük bir gelir kaynağı iki taraf için de win-win durumu. Yazılım ve işlemci gibi en önemli bileşenlerini kendisi geliştiriyor gerisi çok önemli değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-814B5FF12 -- 18 Ocak 2024; 0:9:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • samsung 7 sene güncelleme desteği vermiş, derhal cevap verilmeli.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Dünyadaki aptallaşma oranı ile doğru orantılı olarak ilerliyor apple satışları.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Question-X -- 18 Ocak 2024; 11:12:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ilker07 kullanıcısına yanıt
    Telefon ekrandan ibaret deniyorum zaten hocam. Dediğim şey Apple'ın her satışında Samsung'un da Apple kadar kar etmesi

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Muhammed Taha Türk kullanıcısına yanıt

Eskiden belki ama 100 bin liraya yaklaşmış telefonlar varken ben telefonumun değerinin çok düşmesini istemem.

• Sosyal medyada milletin yiyip içtiğine, gezip tozup boş beleş videolarına bakan kişiler burada uzman olmuş. Demek ki insanlar boyle salak sacma seyler icin samsung yerine iphone aliyor. İsteyen istedigini alir. Sahibi misiniz hissedarı mı arkadaş ya :D

• Sevgili teknoloji sever arkadaşlarım bu telefon 40 bin ile 81 bin tl arasinda iphone da ayni sekilde.

Telefon almak yerine ne yaptim bakin.

18 bin tl android 165 inch tv,

30 bin tl oturma gurubu,

8 bin tl ankastre set,

12 bin Tl bulaşık mak,

5 bin tl halı vs,

5 bin tl perde ve ufak tefek esyalar.

Bu esyalarin hepsini kasim ayindan bu yana odedim ama hala telefon almayi düşünüyorum ama sirada ki hedefim yeni model araç almak. Inanin telefon parasina onu da alırım.

Tüketici nereye yönelse onun fiyatini yukseltirler en pahalisini almak zorunda degilsiniz nefsinizi korukleyin lutfen.

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.