< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr. Jingles -- 18 Mart 2023; 12:46:54 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple 2013’de Nokia’ı geçmiş olacak (5. sayfa)
-
-
Ben katilmiyorum symbian yetersiz ve cok eksikti ios ciktiginda bunu farkettiler ama hic bir sey yapmadilar en azindan androide gecselerdi bence samsungun yerinde hala nokia olurdu.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Katılmayabilirsiniz ama gerçekler bunlar. Android gibi 10 senece anca adam edilebilmiş verimsiz bir sistem ile Symbian’ı kıyas dahi etmem. Nitekim öngörünüzde yanılmanız bu konuda da yanıldığınızın bir göstergesi.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Tamamen symbian faciasindan hic bir halta yaramayan rakiplerinin yaptiklarinin dahi yanina yanasamayan bir isletim sisteminde israr etmesi sonu oldu, Bu da kimsenin ön gormedigi ezik sistem ile nasil olsa biz nokia yiz kitemiz var mantığından yok olma noktasına dönüştü, sonra çok pişman oldular ama inatlarından androide geçmek yerine ezik windows denediler yine hüsran ile sonuçlandı. Yani uzun lafın kısası eğer ceo da vizyon yoksa apple da batar teslada. dünyanın 1 numarası Nokia batar deseniz 17 sene önce insanlar size dötü ile gülerdi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Android in ilk çıktığı zamanlar tam bir rezillik olduğunu göstermeye gerek bile yok.
Eski android cihazı kullanmaya kalkın şimdi çalışmayacaktır. Ama Symbian cihazı alın ve kullanmaya devam edin.
Sadece alo der sms atarsın başka hiçbir işlevi yoktu kendi döneminde bile işlevsiz aşırı hantal bir işletim sistemiydi
2002-2003 yilinda Nokia 6600 symbian isletim sistemi olan telefonumda o zamanin populer mesajlasma programi ile MSN Messenger kullaniyordum. Dershanede BT uzerinden karsilikli futbol oynuyorduk. Kendi doneminde islevsiz ve hantal oldugunu dusunmuyorum.
-
Onun ötesine gidemedi zaten hep o şekilde kaldı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X