Şimdi Ara

Apple, 225 Milyon Tablet Sattı.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
455
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Apple’ın dün geceki iPad Air 2 ve yeni iMac ürünlerinin lansmanı sırasında şirketin CEO’su Tim Cook, çarpıcı bir detay paylaştı. Cook, iPad Air 2 ve iPad mini 3 tanıtımına geçmeden Apple’ın bu zamana kadar toplam 225 milyon iPad tablet sattığını açıkladı.

Son yıl boyunca 70 milyona yakın iPad satarak ciddi bir satış rakamına ulaşan Apple, tabletlerle uyumlu olan uygulama sayısını da oldukça artırdı. Geçen yıl 475 bin olan tablet uygulamasının sayısı bu yıl 675 bin olduğu açıklandı.

Apple’ın son iPad Air 2 ve iPad mini 3 lansmanından sonra bu ürünlerden başarılı satış rakamları yakalamasını bekliyoruz.

Apple, 225 Milyon Tablet Sattı.

• ipad 2 ye sahibim hala çok iyi bir performans sergiliyor sanırım 2-3 sene daha kullanırım ben onu, tablet konusunda apple ile kimse yarışamaz
  • Sonrada "Steve Jobs' tan sonra Apple batmaya başladı."
  • Abi steve jobs sanki mühendis ya kendi geliştiriyor işlemcileri vs vs sonra steve jobs diyodunuz hav bi bitmediniz .....

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 600k uygulamanın kaçı kullanılıyor merak etmiyo değilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ram'i yükseltse çok ok daha fazla satar.
  • vay be

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ø

Ram'i yükseltse çok ok daha fazla satar.

Rami yükseltirlerse iyi olur ama zaten baya stabil işletim sistemi var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Kids

quote:

Yüksek ram uzun vade için güvence veriyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Crazy Kids

quote:

Yüksek ram uzun vade için güvence veriyor.

Doğru dediniz.Hem güncelleme yapılırsa yeni donanım istiyor.Ram fazla olursa yavaşlama fazla olmaz.

• Benim gibi iş-haber-iletişim amaçlı kullananı iPad çok uzun süreler idare eder ki yaşayacağınız tek handikap batarya performansı olur o da bayağı sürer.

Yok Samsung bilmem kaç gb ram koyuyormuş, yahu benim gibi adamı bile bezdirdi ki uygulama sayım minimumdur. O da işlerle ilgilidir genelde. Çünkü kasmak Android'in doğasında var.

Yaşı daha genç olan, oyun amaçlı ve bedavası daha çok olsun isteyenler Androide yöneliyor.

Bizim gibi iş dünyasında olanların çok çok büyük kısmı Apple ürünleri kullanıyor, çünkü kalite.
  • deserthawk D kullanıcısına yanıt
    Tabii ki iPad idare eder, genel kullanımda da ideal bence, Samsung'un tabletleri var 1000 liralık mesela onu alacağıma giderim 800 liralık ipad alırım daha iyi, daha stabil bir işletim sistemi var... Pek bir bilgim yok ama yeni çıkacak olan Android L ( Lollipop ) tıpkı iOS gibi stabil olacağı söyleniyor eğer böyle birşey olursa Apple gibi Android işletim sistemiyle çıkacak ürünlerin fiyatıda bir bakıma artmaz mı?
  • Senelerdir iPad 2 var bende. Bilerek iOS 7 ya da iOS 8'e yükseltmedim. Yeni çıkan orta-üst seviye tabletlerden çok daha iyi bir kullanım imkanı sunuyor. Bataryası hâlâ ilk günkü gibi diyebilirim. Wi-fi ile internete bağlandığımda orta parlaklık ayarında en az 6-7 saat götürüyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

ipad 2 ye sahibim hala çok iyi bir performans sergiliyor sanırım 2-3 sene daha kullanırım ben onu, tablet konusunda apple ile kimse yarışamaz

Katılıyorum ilk çıktığından beri kullanıyorum oyun performansı hakkında bilgim yok ama diğer özellikle gayet iyi

• 2015'in ilk aylarında iPad 2 almayı düşünüyorum sizce hala satışta olur mu o zamana kadar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokberkoz

quote:

Orijinalden alıntı: hanci86

ipad 2 ye sahibim hala çok iyi bir performans sergiliyor sanırım 2-3 sene daha kullanırım ben onu, tablet konusunda apple ile kimse yarışamaz

Katılıyorum ilk çıktığından beri kullanıyorum oyun performansı hakkında bilgim yok ama diğer özellikle gayet iyi

Oyunda oynuyorum aynen bi sıkıntı yok çok büyük kapsamlı oyunlarda bazen ufak takılmalar yapıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.