Şimdi Ara

Apple 4 Ekim 2011 Etkinliği (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
286
Cevap
3
Favori
43.224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • assistant özelliği gerçekten güzel.ama türkiyemizde işe yaraması zor.türkçe versiyonunu zor yaparlar bunlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peterez

İos5 ne zaman cikioo

Beklenen tarih açıklandı. iOS 5'in yayınlanma tarihi 12 Ekim!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dhüngör

quote:

Orijinalden alıntı: engin9103

3G ve 3Gs dizaynları da aynıydı.Bu konu neden bu kadar büyütüldü anlamıyorum.Önemli olan içidir yahu bize ne dışından

böyle diyorsunuz ama ios5 güncellemesiyle kamera ve işlemci hariç 4s'in 4'ten ne farkı kalacak söylermisiniz

İşlemcinin 2x olması ve grafiğin 7x olması sence fark etmez mi ?
    Sen Apple ın telefonlarını sadece dizaynı için mi alıyorsun ?

İos 6 çıktığında büyük olasılıkla İphone 4 Kaldıramıcak ... Fakat 4S çok rahat kaldıracaktır....
  • Bunu da barda unutmuşlar ama kimse anlamamış

Phil in göstermedigi iphone 4S fotolarından birisi :

[sizer=green]Apple 4 Ekim 2011 Etkinliği
  • ekran boyutunun değişmemesi çok can sıkıcı bir durum
  • ben daha öncede demişdim i4 den daha fazla olarak ne bekliyorsunuz diye telefon uçsunmu napsın diye, sanki hepimiz her dakka fotograf çeken insanlarız ben 4'mü değiştirmem arkadaş ne zaman 5 çıkar piyasada yaygınlaşır ancak öyle yoksa 4le yola devam
  • 1080p var 1080p var
    adamlar geliştirdik daha iyi oldu diyorlar siz diğer markalarda diyorsunuz
    galaxy s2 den iki kat hızlı foto çekiyorum diyor siz hala ama 8mp diyorsunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: barbelo

ios5 nezaman kullanıcılara sunulucakmış söyledilermi =?

12 Ekim'de.
  • iphone sadece a5 işlemci ve kamera yı değişitirdi fakat hala fiyat ve kasa resimlerini yayınlamadı neden????
  •  [sizer=green]Apple 4 Ekim 2011 Etkinliği

• quote:

Orijinalden alıntı: erkan76

4S GELİOOO özellikleri

"It has a new chip inside — the A5."
    8:55 pm "Inside, it's all new."
    8:55 pm Design is the same.
    "It's dual core graphics, which mean the graphics can be up to 7 times faster than in the previous iPhone."

tasarım aynıymış,içerik yepyeni diyor,,
    yeni bir çip set var diyo.
    çift çekirdek grafik 7 kat daha hızlı gibi şey sanırım eskisine göre yanlış çevirmediysem.

If you've used to Xbox gaming, this won't be much a surprise. But it does look very good for a mobile phone.

eğer xbox oyunnuz varsa veya oynuyorsanız,hayal kırıklığına uğramıcaksınız diyor.

Infinity Blade 2. oyunundan görüntüler veriyolar.

2 kat daha hızlı cpu-dual core prcesso

7 kat daha iyi grafik
    daha hızlı veri trasferi --HSDPA
    yeni anten sistemi
    8megapixsel sensor

İPHONE 4 S %60 daha iyi bir piksele sahipmiş. iphone 4 göre

%70 daha iyi bir arka ışığa sahipmiş.

iphone 2 çeşit geldiğini biliyorsunuz diyor,,GSM VE CMDA,,şimdi ise ikisi bir arada diyor.(cmda ne demek bilmıyorum)

The new iPhone 4S takes just 1.1 seconds to the first photo. And just half a second for the next shot.

bir fotoyu 1.1 sn de çekiyormuş ve 2.çekimide yarım sn sonra yapabiliyormuş.

1080 p video HD kayıt yapabiliyormuş.

You can also take macro photos.

makro foto çekebiliyormuşsunuz.

site den yeni bilgiler gelmiyor şuan için..

CDMA teknolojisi kablolu, yani ev ve iş yerindeki sabit telefonların sim kartsız ve kablosuz kullanılabilmesini sağlamaktadır. CDMA normal sabit telefon abonelerinin bu telefonları sim kartsız klasik cep telefonları gibi yanlarında gezdirebilmelerini ve Ülkenin her yerinden kullanabilmelerini sağlayan bir sistemdir. bizde operator destegı olmadığı için boş

• bu etkinlige cok uzuldum amma en cok beni uzen ipod touch 1 yil bekletdiler ve sadece yenilik olarak beyaz renk versiyonunu ireli surduler,ikinci olarak 4s zaten fiyasko 1,5 yil icinde apple bunumu yapti? ve gercektende ekran boyutu cok kucuk hic diyilse 4 olmaliydi
  • Şehir bazında hava durumunun ne olduğu, saatin kaç olduğu, borsa bilgilileri ya da şuraya nasıl giderim gibi sorulara iPhone artık uygulamalarla cevap verecek
  • Bakalım 1080p'in hakkını verebilecek mi telefon, malum şuan piyasadaki 1080p video çeken telefonlar bizim N8'i bile geçemiyorlar video konusunda, çözünürlüğü arttırmayla bitmiyor olay. iPhone umarım 1080p'in hakkını verir ki vereceğini de düşünüyorum açıkçası. Başka bir güzellik de iPhone 4'ün fiyatı düşecek bu şekilde ve almak isteyen kullanıcılar için avantaj olacak, daha ucuza 4S'ten çok eksiği olmayan bir model almış olacaklar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hakan.Turan

Türkçe algılayacak mı asistant mıdır nedir

Şu an için hayır.
  • yalnız bu siri olayı inanılmaz
    google voice servisi yanına yaklaşamaz
  • : Ses tanıma sistemine olanak veren uygulama "Siri" denilen asistan uygulaması. Benzer şekilde "ATV binasına nasıl giderim?" gibi bir soru yönelttiğinizde navigasyon uygulamasından yol tarifi alabileceksiniz.
  • asistand(siri)

• İpad touch daha inceldi
  • sanırım bu etkinliğin en tatmin edici yanı asistan oldu ios5 deki. keşke ios5 bugun çıksaydı.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.