Post kasan arkadaşlar boşuna uğraşmasınlar. Sunum bittikten sonra gereksiz yorumların hepsi silinecek
iOS 5 konuşuyoruz şimdi! :) Sadece iOS kullanıcıları, kendi aralarında ücretsiz mesajlaşabilecekler. Blackberry Messenger gibi :) iOS 5 ile ilgili 10 temel özellikten bahsediyoruz...
Hatırlatmalar adlı bir uygulama geliyor... Konum bazlı hatırlatma bile ekleyebiliyoruz 3G ve WiFi üzerinden de çalışıyor. Yani 'eve geldiğimde hatırlat' gibi bir hatırlatma ekleyebileceğiz ÇEVİRİ BANA AİTTİR
iOS 5 çıksın hemen bu akşamdan ****. Yada yarın akşam çıksın perşembe zaten İstanbul'un kurtuluşu boşum Bu arada iMessages da Facetime gibi etkinleştirirken ücret alacak mı? Facetime mac'de var, iMessages da gelecek değil mi?
quote:Orijinalden alıntı: Sylargray Haziran'da anlattıkları şeyleri boş yere tekrar anlatıyorlar Bende onu diyecektim. iOS 5 i tanittiya bunlar daha once
quote:Orijinalden alıntı: fatih_h quote:Orijinalden alıntı: düşünen_adam Hatırlatmalar adlı bir uygulama geliyor... Konum bazlı hatırlatma bile ekleyebiliyoruz 3G ve WiFi üzerinden de çalışıyor. Yani 'eve geldiğimde hatırlat' gibi bir hatırlatma ekleyebileceğiz ÇEVİRİ BANA AİTTİR bu süper bi özellik iMessage ile Reminder in ozelliklerini karistirman da super 3G ve WiFi kullanacak uygulama iMessage, digerleri ise Reminder
quote:Orijinalden alıntı: Sylargray iOS 5'deki Twitter entegrasyonundan bahsediyorlar. Bu kadar gelişmiş bir twitter uygulaması gerekliydi.Umarım Facebook'ada bir şeyler yapmışlardır.