Bildirim
Apple’a Çin’de soğuk duş: Çinliler yükselirken Apple, ilk 5’e giremedi
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Huawei şu os işini çözsün samsung kalmayacak 😀, apple titreyecek
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Üçüncü bir oyuncu şart .
-
Os her türlü çözülür onda sıkıntı yokta market ve şu google tekelliği sıkıntı hocam. sırf uğraşmamak için google appsler yok diye samsung aldım. Yoksa huawei çok istiyordum.
-
Markete yeterli destek olmayacağı için ikinci bir Windows phone vakası olur. Zaten kimsenin üçüncü yol arayışı yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Huawei bitik durumda. Şu anda sadece Çin'de satar.
-
Samsung yıllardır çinde yok zaten. Samsung bi çinde tutunabilseydi şuana kadar. Zaten yıllık satışlarda iphone adı bu kadar duyulmazdı. Apple çinde yılda 45 milyon telefon satıyor. Samsung da apple ile anlaşmış gibi hiç zorlamıyor Çin pazarında var olmayı. Ama orada olmaya çabalasa en az 40 milyon satar ve bunun en az 10 milyonu appledan aldığı amiral gemisi payı olurdu.
Benim bildiğim çin kore japonya birbirlerini günahı kadar sevmez. Mallarını da almıyorlar. Samsung japonya da galaxy diye satılıyor ama gene de kimse almıyor.
Samsung apple gibi özel bişey yapmadığı sürece giremez o pazarlara ki şuan apple bile düşüşteymiş.
Çinde de Apple fanboy çok. O kadar telefon üretiyorlar vatandaşı yine böbreğini satıp Apple alıyor. Huawei muawei hikaye Apple'ın elitizm algısını ve marketingini yıkamıyor hiçbiri. Durum buyken ben niye gidip Huawei alayım? Çinli bile güvenmiyor.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
Üçüncü bir oyuncu şart .
|
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X