Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (181. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
106.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya şu konu her zaman kafamı karıştırıyor 4s 8.3 versiyondayım ama anlatıldığı gibi aman aman bir yavaşlama yok telefonda beni gayet memnun ediyor şimdilik ama bir ios 6 kullanmış biri olarak ios 6 ya da dönmek de istiyorum kafamaki tek sorun whatsapp deneyip de yapan kimse yok mu link vermesin hiç kimse denemiş ve olumlu sonuç almış biri cevap versin geçecem hemen 6 ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: nickjonas

arkadaşlar şuan bu yöntemle geri dönülebiliyor mu?

ios 9.3.3

9.3.3'e jb varsa jb yapıp dönebilirsiniz. Ben 9.0.2 den ios 6 ya dönmüştüm. Şimdi 9.3.5 'e jb bekliyorum, gelirse tekrar deneyeceğim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Cemented kullanıcısına yanıt
    hocam madem ios 6 ya döndün sonra tekrar niye 9.3.5 e geçtin neyini beğenmedin ya da uygulama sıkıntısı falan mı oldu merak ettim tşk
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

hocam madem ios 6 ya döndün sonra tekrar niye 9.3.5 e geçtin neyini beğenmedin ya da uygulama sıkıntısı falan mı oldu merak ettim tşk

ios 6 gerçekten çok güzel, akıcılık pil süresi falan çok memnundum.
    Ama bir gerçek var ki ios 7 ile birlikte ios çok pratik hale geldi. Alt çekme menü, bildirimler,bir çok ekstra özellik falan çok iyi olmuştu, ios 6 da bu konuda zorlandım, birde bazı banka uygulamaları çalışmıyordu.
    Şimdi niyetim ios 6 ya dönüp oradan da ota üzerinden 8.4.1 sürümüne geçmek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemented

quote:

Ama bir gerçek var ki ios 7 ile birlikte ios çok pratik hale geldi. Alt çekme menü, bildirimler,bir çok ekstra özellik falan çok iyi olmuştu, ios 6 da bu konuda zorlandım, birde bazı banka uygulamaları çalışmıyordu.

Ben de onu diyorum 8.3 deyim ama gayet akici bir eksiklik hissetmiyorum şimdilik

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Cemented

quote:

Ben de onu diyorum 8.3 deyim ama gayet akici bir eksiklik hissetmiyorum şimdilik

4S için en iyi sürüm aslında ios 7 ama şimdilik ona dönmek maalesef mümkün değil.
    Ben ios 7 den sırf arayanın ekran görüntüsü tam ekran çıkmıyor diye ios 8'e güncellemiştim.
    İos 8 de de arama geldiğinde telefonu cevapladıktan sonra zil sesinin 1-2 sn daha çalmaya devam etmesinden ios 9'a güncellemiştim.
    İyi olur diyerek 9.3.5'e kadar geldik :)
    Dönüş mümkün olursa ios 6 ya dönüp,oradan mecburen 8.4.1 de kalacağım en azından 9.3.5 den daha akıcı.
    Siz memnunsanız ios 8 de kalın, şu an daha iyi bir seçenek gözükmüyor.

tam şu telefonu 6.1.3 e çekecekken şerefsiz whatsapp 6 desteğini çekti ya zamanlamaya bak diğer uygulamaların eski versiyonları bana fazlasıyla yeterdi zaten çok uygulama yükleyen biri değilim banka vs telefondan yapmam gül gibi geçinir giderdik ios 6 ile ama içimden tonlarca küfürler ediyorum whatsappa burada yazsam banlanırım
  • cinemaker kullanıcısına yanıt
    Ben 6.1.3'e dönebilirsem, yukarıda bi arkadaş whatsapp 6.1.3 te çalıştırma yöntemini anlatmıştı, onu deneyeceğim.
    Olmazsa 8.4.1 de kalacağım.
  • 6.1.3 deyim whatsapp çalıştıramadım. Bütün yöntemleri denedim olmadı, yapabilen varsa anlatsın.
  • bence bu 4s lerin 6.1.3 e dönme olayından sonra whatsapp ile apple anlaştı ve ios 6 desteği bitti yoksa herkes geçerdi diye düşünmüyo değilim
  • MÜJDE WHATSAPP'IN ÇALIŞMA YÖNTEMİNİ BULDUM İOS 6 DA EVET İOS 6DA WHATSAPP
    https://www.appleuzmani.net/ios-6-1-3e-whatsapp-kurmak2017-jailbreak-gerekiyor/
    ios 9.3.5 sürümü yazın ios 7 yerine uzun ömürlü olur ve shsh kaydı alın HER SÜRÜMDE
  • kardeş bu linki daha önce de verdiler deneyen biri lazım bize 4s telefonda 6.1.3 de whatsappı çalıştırıp video paylaşırsanız daha iyi olur herkes için
  • quote:

Orijinalden alıntı: İsimsizVatandaş

MÜJDE WHATSAPP'IN ÇALIŞMA YÖNTEMİNİ BULDUM İOS 6 DA EVET İOS 6DA WHATSAPP
    https://www.appleuzmani.net/ios-6-1-3e-whatsapp-kurmak2017-jailbreak-gerekiyor/
    ios 9.3.5 sürümü yazın ios 7 yerine uzun ömürlü olur ve shsh kaydı alın HER SÜRÜMDE

Yok olmuyor bu yöntemle. Facebook Messenger YouTube Instagram çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .Heisenberg. -- 25 Şubat 2017; 14:49:8 >
  • .Heisenberg. kullanıcısına yanıt
    WhatsApp in daha önceki versiyonlarını deneme çalışır gibi geliyor bana çünkü Video olarak da yayınlamış eleman çalıştığı görülüyor

1.5 ay önce denediğimde iş görmüştü neden olmadı şimdi anlamadım
  • Sende 6.1.3 yüklü ise bir de şunu deneyebilir misin

https://youtu.be/C0ACpKjjDDE

• cinemaker kullanıcısına yanıt
    :D iphone 4s i tüm vidalarına kadar söküp tekrar takıyorum ve yabancı forumlarda denenen tek bir yöntemle çalıştırdım fakat sağlıklı değil, çünkü tarihi 2016 ya almanız gerekiyor ve sistemi ios 7 göstermeniz lazım mesaj almak ve göndermek için. Telefon sapıtıyor :) . İos 7 için downgrade çıkarsa sağlıklı olur ancak. Şimdilik whatsapp için çözüm yok. Bende zaten 9.3.5 e döndüm, ios 6 da zaten çoğu uygulama çalışmıyor, evet hızlı ama 9.3.5 den 6.1.3 e dönünce telefon 6s olmuyor :) İos 7 yi beğenmiştim , bana göre şu an 4s için en sağlıklı sürüm ios 7.1.2 . Gaza gelip 6 ya düşürdüm beğenmedim ve tekrar 9.3.5 e yükselttim. 9.3.5 için jb yakında çıkar. iyi forumlar.
    şu anda dönüş işlemini yapıyorum herşey bitti ama en sonunda itunes bağlantı hatası veriyor ne yapmam gerekiyor
    kardeş 6.1.3 e geri dönerken işlemlerin en sonunda itunes bağlantı hatası veriyor ne yapmam lazım telefon açılmıyor yardım lütfen

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cinemaker -- 27 Şubat 2017; 10:21:54 >
  • quote:

şu anda dönüş işlemini yapıyorum herşey bitti ama en sonunda itunes bağlantı hatası veriyor ne yapmam gerekiyor

https://www.youtube.com/watch?v=41O72GjuMwY&utm_campaign=DonanimHaber&utm_medium=referral&utm_source=DonanimHaber bu videoya göremi yaptın.
  • 
Sayfa: önceki 179180181182183
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.