Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (182. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
106.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hangi yöntemle yapıyorsunuz ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • evet videodaki adımları takip ettim herşey düzgün gitti yükleme adımları en sonuna geldi itunes bağlantı hatası verdi ben de 9.3.5 i indirip kurmak zorunda kaldım yani kısaca hem 6.1.3 e dönemedim hem de elimdeki jailbreakli 8.3 versyiondan oldum Allah kahretsin böyle işi
  • cinemaker kullanıcısına yanıt
    Üzüldüm sizin adınıza, artık 9.3.5 jb çıkarsa tekrar denersiniz.
    Ben bu yöntemle dönmüştüm 9.0.2 den
  • ios 7.0 bir türlü jailbreak yapamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

evet videodaki adımları takip ettim herşey düzgün gitti yükleme adımları en sonuna geldi itunes bağlantı hatası verdi ben de 9.3.5 i indirip kurmak zorunda kaldım yani kısaca hem 6.1.3 e dönemedim hem de elimdeki jailbreakli 8.3 versyiondan oldum Allah kahretsin böyle işi

icloud kapalımıydı , işlemleri yaparken.
  • .Heisenberg. kullanıcısına yanıt
    icloud kapalıydı hiç kullanmam zaten, paralolar kapalıydı onu da hiç kullanmam herşey kapalıydı nasıl böyle bir hata verdi anlamadım çok moralim bozuk telefonu satacağım artık bulabilirsem iphone 5 ya da 5s jailbrekli alacağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: cinemaker

icloud kapalıydı hiç kullanmam zaten, paralolar kapalıydı onu da hiç kullanmam herşey kapalıydı nasıl böyle bir hata verdi anlamadım çok moralim bozuk telefonu satacağım artık bulabilirsem iphone 5 ya da 5s jailbrekli alacağım

Bozma moralini ios 6 da whatsapp yok. 9.3.5 e geçtim bende. Hız olarak emin ol , çok büyük fark yok. ios 7 daha başarılıydı. ios 7 ye downgrade çıkmasını isterim, 9.3.5 ede jb çıkar. Satma telefonu. 4s efsane telefon :D
  • Neresi efsane oldurduler güncellemeyle. Cok takiliyor

• Haftaya jb gelebilir.

• Neresi efsane oldurduler güncellemeyle. Cok takiliyor

• iPhone 5s içinde çıksa tadından yenmez bu downgrade :)

• iOS 9.3.5 jailbreak olsa da iPad 3 ve iPad Mini 1'leri dönsek keşke.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cemented

Haftaya jb gelebilir.

İçim kıpırdadı okuyunca Dostum kaynak alabilir miyim?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Repa AG

quote:

Haftaya jb gelebilir.

İçim kıpırdadı okuyunca Dostum kaynak alabilir miyim?

https://twitter.com/brando1235703?lang=tr
  • mecburi ios 9.3.5 e geçtiğimden dolayı telefon kullanılmaz hale geldi ve an itibari ile telefonu kayınpedere verip iphone 5 e geçmiş bulunmaktayım tüm arkadaşlara tavsiye ederim arada uçurum var ios 10 da bile iphone 5 akıyor takılma donma sıfır
  • 9.3.1 jb sine 6s de cikiyormu boyle guncellemeler?

• Ben calistiririm cok rahatta. Eve gidip eski dosyalarima bakmam lazim. Dosyalar duruyorsa sikinti yok. İpodu satinca dosyalarida sildim diye hatirliyorum

• Yarın inşallah 4s ve ipad2 9.3.5 için jb göreceğiz(beta)
  • quote:

Yarın inşallah 4s ve ipad2 9.3.5 için jb göreceğiz(beta)

Beta da olsa bizim işimizi görür diye umut ediyorum. Hani downgrade olayı şu iOS6 ya olan
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Heisenberg.

:D iphone 4s i tüm vidalarına kadar söküp tekrar takıyorum ve yabancı forumlarda denenen tek bir yöntemle çalıştırdım fakat sağlıklı değil, çünkü tarihi 2016 ya almanız gerekiyor ve sistemi ios 7 göstermeniz lazım mesaj almak ve göndermek için. Telefon sapıtıyor :) . İos 7 için downgrade çıkarsa sağlıklı olur ancak. Şimdilik whatsapp için çözüm yok. Bende zaten 9.3.5 e döndüm, ios 6 da zaten çoğu uygulama çalışmıyor, evet hızlı ama 9.3.5 den 6.1.3 e dönünce telefon 6s olmuyor :) İos 7 yi beğenmiştim , bana göre şu an 4s için en sağlıklı sürüm ios 7.1.2 . Gaza gelip 6 ya düşürdüm beğenmedim ve tekrar 9.3.5 e yükselttim. 9.3.5 için jb yakında çıkar. iyi forumlar.

Aynen dediklerinize katiliyorum. İosu 7.1.2yi bekliyorum. İos8 de kotu degil kesinlikle

• 
Sayfa: önceki 180181182183184
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.