Şimdi Ara

Apple A5+ Downgrade Çıktı!_(iPhone4s-iPad2) iOS9.0.2 den iOS 6.1.3'e downgrade (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3.741
Cevap
38
Favori
106.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
16 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: AzRocK

quote:

Orijinalden alıntı: amonRa

quote:

quote:

bu eskiye olan ilgiyi anlamıyorum. zaten bütün uygulamalar güncel ios istiyor. misal döndünüz 5.1.1e nasıl whatsapp yada telegram yada viber kullanacaksınız ?

Whatsapp'I yuklerim bir sekilde diye dusunuyorum. Gecen iOS 6'li ipoduma yukledim jbleyip.

kullanim meselesi hocam birazda. Whatsapp facebook ve twitter kullaniyorum, ha birde internet falan. Bunlarin eski surumlerini yukleyebilirim rahatca zaten. Telefonda oyunda oynamiyorum, oynarsam basit oyunlar. E sarj olayi da cok daha iyi. O zaman eski surumler daha iyi gorunuyor benim icin. Tasarim anlaminda 7 ve 8'I seviyorum ama eskiyi de ozlemiyor degilim. Heves de var birazda.

whatsapp 6.0
    viber 7.0
    twitter 7.0 istiyor. sen 5.1.1e geç JB ile de kurabileceğini zannetmiyorum çünkü yeni yazılımın getirdiği yenilikleri kullanan uygulamalar sıkıntı çıkarır. o kadar kasıp eskiye gitmeye gerek yok yani

Eski surumunu kurcam, hocam zaten yeni surumu tabiki de ytukletmez. Tek sikinti cikaracak whatsapp olacak. Facebook vs nin eski surumunu AppStore'dan yukleyebilirim. Whatsappta da JB ye basvurcaz, olmadi 6'ya cikariz, onun da SHSH'si var Allah'a sukur.

EDIT: Heves zaten birazda. 5'I 6'yi gorup begenirsem kalirim. Ha yok alttan cikan kontrol menusunu vb ozlersem, 7-8 neyse geceriz. Tek tikla oluyor zaten bundan kolay ne var...

Hocam 6.1.3e downgrade yapip jb yapabiliriz degil mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İphone 5S için de downgrade oluyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: 46petro

İphone 5S için de downgrade oluyor mu ?

Malesef hocam şuan sadece 32 bit işlemciler için
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

quote:

Orijinalden alıntı: Brian O.Conner

Siz demiştiniz ki i4s ios 6 imzası alabiliyor imzalar açık şuan baktım kapalıydı hala alabiliyormuyuz

Yok hocam alamazsınız. Shsh almak için istediğiniz sürümün imzasının açık olması lazım. Konuda anlatılan yöntem önceden shsh almış kullanıcılar için geçerli

Hocam 6.1.3 ve 8.3 için açık ota blobları

• quote:

Orijinalden alıntı: Ciddi Lama

quote:

quote:

quote:

quote:

bu eskiye olan ilgiyi anlamıyorum. zaten bütün uygulamalar güncel ios istiyor. misal döndünüz 5.1.1e nasıl whatsapp yada telegram yada viber kullanacaksınız ?

Whatsapp'I yuklerim bir sekilde diye dusunuyorum. Gecen iOS 6'li ipoduma yukledim jbleyip.

kullanim meselesi hocam birazda. Whatsapp facebook ve twitter kullaniyorum, ha birde internet falan. Bunlarin eski surumlerini yukleyebilirim rahatca zaten. Telefonda oyunda oynamiyorum, oynarsam basit oyunlar. E sarj olayi da cok daha iyi. O zaman eski surumler daha iyi gorunuyor benim icin. Tasarim anlaminda 7 ve 8'I seviyorum ama eskiyi de ozlemiyor degilim. Heves de var birazda.

whatsapp 6.0
    viber 7.0
    twitter 7.0 istiyor. sen 5.1.1e geç JB ile de kurabileceğini zannetmiyorum çünkü yeni yazılımın getirdiği yenilikleri kullanan uygulamalar sıkıntı çıkarır. o kadar kasıp eskiye gitmeye gerek yok yani

Eski surumunu kurcam, hocam zaten yeni surumu tabiki de ytukletmez. Tek sikinti cikaracak whatsapp olacak. Facebook vs nin eski surumunu AppStore'dan yukleyebilirim. Whatsappta da JB ye basvurcaz, olmadi 6'ya cikariz, onun da SHSH'si var Allah'a sukur.

EDIT: Heves zaten birazda. 5'I 6'yi gorup begenirsem kalirim. Ha yok alttan cikan kontrol menusunu vb ozlersem, 7-8 neyse geceriz. Tek tikla oluyor zaten bundan kolay ne var...

Hocam 6.1.3e downgrade yapip jb yapabiliriz degil mi

Hocam adamlar 6'ya donmeye ugrasiyorlar su an. 6'ya donduler fakat sebeke bulamiyor telefon. Onu da hallederlerse zaten neden olmasin? 6.1.3'e donersek, JB cakariz zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Beyler ipad 3 kullaniyorum. Daha once hic shsh kaydi filan almadim jb yapmadim. iOS 8'den dusebilirmiyim?

• Arkadaşlar geliştricilerden biri(@daytonhasty) form yayınladı buraya cihazınızı,güncel sürümünüzü ve geri dönmek istediğiniz sürümü yazıp gönderebilirsiniz.
    http://t.co/lXmiOTu6hC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okacca -- 14 Haziran 2015; 0:58:20 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şimdi benim shsh kaydım olmadığından dönemeyecek miyim...

• ktaskaya kullanıcısına yanıt
    icj.me de 6.1.3 signing status kapali gorunuyor

Ek olarak benim bildigim jbli cihazlarda shsh kaydi otomatik olarak aliniyor cydia tarafindan. Bu durumda benim suanki jbsiz cihazimda eski jbme ait shsh kaydina erismem mumkun mudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Schtroumpf Grognon -- 14 Haziran 2015; 2:58:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Ek olarak benim bildigim jbli cihazlarda shsh kaydi otomatik olarak aliniyor cydia tarafindan. Bu durumda benim suanki jbsiz cihazimda eski jbme ait shsh kaydina erismem mumkun mudur?

Ota shsh normal(erase/update) den farklidir.icj de gozukmez ve yalniz 4s icin aciktir.Cydia ios 5 e kadar shsh kayitlarini otomatik olarak aliyordu,fakat bu sistem ios 6 da iptal oldu.iphone 4s disindaki cihazlar shsh siz (eger kullanici imzalar acikken kendi almadiysa) ios 6 ve ya 7 ye donemeyeceklerdir.

• okacca kullanıcısına yanıt
    Anladim hocam bilgilendirme icin sagolun. Cihazimi 5.0.1 den beri kullaniyorum her surumde 7ye kadar jb yaptim. (4s) acaba su an bu kayitlara erisip donme imkanim var midir veya simdi nasil alabilirim. Cihazda ios 9 var su an lazimsa 8e donebilirim.

• Downgrade mumkun mu 4S icin suan

• İphone 5 de dahil mı acaba ? Sunu halletseler ne guzel olur /(

• quote:

Orijinalden alıntı: okacca

quote:

Orijinalden alıntı: xAsTx

Ota shsh normal(erase/update) den farklidir.icj de gozukmez ve yalniz 4s icin aciktir.Cydia ios 5 e kadar shsh kayitlarini otomatik olarak aliyordu,fakat bu sistem ios 6 da iptal oldu.iphone 4s disindaki cihazlar shsh siz (eger kullanici imzalar acikken kendi almadiysa) ios 6 ve ya 7 ye donemeyeceklerdir.

Şu ota shsh olayını anlayamadım, nasıl oluyor?

• İlginçtir ki herkesde 6.1.3 shsh alırken bende 6.1.2 aldı, Linux kullanıyorum ancak bu işlemleri yapabilmek için cihazın Jailbreak'li olması gerekiyormuş maalesef cihaz 8.3
  • İphone 5 ios 6 ya dusebiliyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunu kontrol etmek icin ifaith programini yukleyip kayitlar var mi kontrol edebilirsiniz.Eger hicbir kayit bulunamiyorsa Tinyumbrella ile sadece ve sadece 4s icin 6.1.3 shsh ini alabilirsiniz.Su an 4s icin geri donus mumkun fakat baseband(sebeke) sorunu var.Ios 8 ile ios 6 nin basebandi uymuyor,fakat gelistiriciler ios 8 den 7.1.2 ye donduklerinde sebekenin calistginu gorduk.

• beyler ip5 ten 6.1.4 veya 7.1.2 ye nasıl dönebilirim geri ?
  • 4s de 6.1.3 dönen var mı?

• Burda bi mesajım olsun. Babamda eski telefonum 4S var aldığımda ios6 yüklüydü. ios6'ya dönüş olursa ben de yapmayı düşünüyorum. Whatsapp kullanıyor sadece zaten.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.