Bildirim
Apple Airpods Pro ve MagSafe Şarj Kutusu (MLWK3TU/A) A101-3099 TL
Einhell TE-CD 18/40-1 Li (2x1,5 Ah), Akülü Vidalama : Amazon.com.tr: Yapı Market
https://www.amazon.com.tr/dp/B086N681N9
2 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Link var mıdır çıkmıyor -
a101Apple Airpods Pro ve MagSafe Şarj Kutusu MLWK3TU/Ahttps://www.a101.com.tr/elektronik/apple-airpods-pro-ve-magsafe-sarj-kutusu-mlwk3tu-a
-
Varsayım üzerine, bölgesel stok olabilir ihtimali ile olmayan şeyler için başlık açmayın. -
Ben konuyu açarken stok vardı, sonrasında bittiği için o notu ekledim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi buster -- 24 Mart 2022; 20:54:13 > -
bu ay zam yapılmadan önceki fiyat ne idi airpods proda ?
-
2000 TL idi.
-
İmkansız -
Bizzat kendim aldım foto atarım isterseniz.
-
Foto atar mısınız bi karışıklık var gibi geldi bana da.
-
1300 e almistim 1 sene once 😁
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi giges1997 -- 25 Mart 2022; 1:16:17 > -
İmkansız değil indirimle bulunyordu harbiden
-
Bu ayki zamdan önce şubat ayında 3000’e almıştım ben Amazon’dan o sıralar en uygun fiyat oydu. Apple’daki resmî satış fiyatıysa 3700 idi yanlış hatırlamıyorsam. 2000 diyen arkadaş inandırıcı değil. -
Ya da klon aldı ama farkında değil -
150 TL de bonus kullanımı yapıldı. İnandırıcı olmuştur umarım.
-
1 ay önce bu fiyattan olduğuna inanmak istemiyor insan. Nasıl bir ülke oldu burası şaka gibi -
Arkadaşlar merhaba. 3000 bin Tllik bir kulaklığa çok değil mi ? Gerçekten bilgim olmadığı için soruyorum. Bu kulaklığı diğer kulaklıklardan ayıran özellik nedir ?
-
Airpods ve Airpods pro yu kullanana kadar gereksiz görürsünüz verilen fiyatı. Kullandıktan sonra görüşünüz değişir. Bana sorarsanız ikisi de harika bir ürün.
-
Ben hergün kullanıyorum istisnasız kendime aldığım en güzel şey bu airpods kulaklık sanırm :) 3. Nesil benimki buarada
Bi ara ikisindende ses çok çok az geliyodu serviste değiştirdiler yenileriyle
Benzer içerikler
- azar referans kodu
- trendyol yayında kod fırsatı nedir
- kia niro ev ısı pompası var mı
- ceat lastik yorumları
- lcw adım at kazan nedir
- letgo komisyon alıyor mu
- black friday ne zaman 2024
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X