Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (843. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17.467
Cevap
481
Favori
989.781
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar selamlar airpods 3 magsafe olanını dnr’dan aldım. Ancak Apple Watch 4 magsafe ile şarj olmadı. Neden acaba aranızda deneyen yada deneyebilecek olan var mıdır ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Airpods pro 2 için kılıf almak şart mı önereceğiniz bir kılıf var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Arkadaşlar airpods pro 2 type c kullanıcısıyım . Bu ara değişik değişik buglar çıktı kulaklıkta . YouTube ses gelmemeye başladı. Müzikte ses gelirken YouTube da gelmiyor. YouTube kapatıp açınca düzeliyor. Kulaklık hali hazırda bağlıyken arama yapıyorum ses kulaklıktan gelmiyor . Kulaklığı kulağımdan çıkarıp takınca düzeliyor. Bu sorunları yaşayan var mı aranızda çözümü nedir

• Airpods pro 2 şarja taktığımda ışık yanıyor ve 2 3 sanie sonra kayboluyor sonra şarjdayken elime alıp tekrar yerine bıraktığımda ışık yanıyor yine 1 2 saniye sonra sönüyor bu normal mi şarj olurken ışık sabit yanmalımı

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bölgenizde n11 çabuk varsa airpods pro 2 lightning 7200 lira. 400-500 kupon yakalarsanız ayrıca geçerli oluyor. piyasada en ucuzu alacak olan kaçırmasın

• moustapha129 M kullanıcısına yanıt
    2 gün önce yaptım sizin dediğiniz şekilde 6.800₺ geldi 400₺ ilk kupon ile Şuan için en iyi fiyat sanırım

• https://magicaudioasia.com/

• AirPods pro 2 alacağım ama sanırım mqd83tu/a vs mtjv3tu/a şeklinde 2 ayrı model var. Herhangi bir farkı var mı bu modellerin?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sagropa kullanıcısına yanıt
    Var mtjv ile başlayan model type-c ile şarj oluyor diğeri lightning

• kenanmorbulut K kullanıcısına yanıt
    bende de böyle

• Serkan Sarı kullanıcısına yanıt
    400tl lik kupon size özel miydi nasıl yararlandınız?

• kylekorver kullanıcısına yanıt
    Hayır tıkla kazan kuponlarından

• Serkan Sarı kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın

Teşekkürler

• Ben de kulakligi yeniledim daha kutusunu acmadim. İlk ciktigi zaman airpods pro almistim artik sarji yetmemeye basladi ne hikmetse sag kulaklik direk %78 de basliyor. Bazen sarj almiyor saglam temizlik sart.

Yolda her adim attigimda sanki muzik dinlerken muzik sesinde patlama oluyormus gibi oluyor. Arabanin giderken sallanmasi kasisten gecerken yapması cok rahatsiz ediciydi. Basslarda bazen ses patlamasi yapiyor.

Bu kulakligin ici kalici olarak kirleniyor temizlenmiyor bunun cozumu nedir? Kasadan o lekeleri atamiyorum

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

• Airpods 3. Nesil var bi kaç aydır kullanıyorum sol kulaklık düşmüyor fakat sağdaki tam oturmadığı için sürekli düşecek gibi oluyor sürekli elim oraya gidiyor. Anlamadım neden öyle oluyor.

• cryptonur kullanıcısına yanıt

kulak deliğiniz aynı olmayabilir. bir büyük yada küçük silikonla deneyin

Silikon yok ki pro değil.

• Arkadaşlar hepsiburadada MTJV3TU A / AirPods Pro 2 İncehesap satıcısında 7569 tl

8000 civarına almayı düşünürken cazip geldi

satıcı apple yetkili satıcısı gözüküyor ama konu kulaklık olunca emin olamadım.

Ne dersiniz satıcı güvenilirmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sy1979 S kullanıcısına yanıt

Sabah n11 satıcılı 7500 tl'ydi ben de almayı düşünüyorum fakat daha fazla düşer diye bekliyorum bi süredir.

ince hesap bilgisayar parçalarında güvenilir bi site kulaklık konusunda da sahte olucağını sanmam

• 
Sayfa: önceki 841842843844845
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.