Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (874. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.549
Cevap
484
Favori
998.304
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Çevre duyarlılığı düzmece tabiki. Daha fazla kar etmek için koymuyorlar artık aksesuarları. Apple marka olmayan kaliteli type-c kabloları var. Amazondan bakabilirsiniz.

• AirPods Pro 2'de işitme desteği özellikleri Türkiye'ye sunulmamış. Listeye baktım bir sürü ülkede var ama bizde yok. Umarım birkaç yıl beklemeyiz. Saçma sapan lüzumsuz işler.

• 4 anc modelini aldım ios 17.7 var 18.1 de hangi özellikler açılıyor. Bu sürümde bazı özellikler yok diye uyarı verdi kurulumda
  • mukuk20 M kullanıcısına yanıt

Bu tarz sağlık ile ilgili özelliklerin bizim sağlık bakanlığından izin alması gerekiyor. Aynı durum Apple Watch uyku apnesi algılama özelliği içinde geçerli idi. Uyku apnesi özelliği kullanıma açıldı. Bizim ülkede işitme cihazı lobisi falan yok ise, yakında işitme ile ilgili de onay çıkar diye umuyorum.

• alpercck kullanıcısına yanıt

Öyle bir lobi umarım yoktur hocam, pahalı bir pazar. Saat açıldıysa bu da açılır hızlıca o zaman. :)

• Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

ben de aynı şekilde güncellemek zorunda kaldım hocam 17.7de kutunun şarjını göstermiyordu bende ve gürültü engelleme falan aktif olmuyordu

• MertayKardes kullanıcısına yanıt
    Bende onlar oluyor ama kulaklık açılışında telefon üzerinde animasyon çıkmıyor nedense. Birde hangi özellik yok anlamadım. 15pro kullanıyorum

ben de 14 pm kullanıyorum hocam güncellemeden sonra animasyonla açılmaya başladı. güncellemeden önce böyle olmuyordu. biraz mecburiyetten güncelledim ama memnunum son sürümden. risk alıp geçtim şuan gayet iyi gibi gözüküyor  

• MertayKardes kullanıcısına yanıt
    18.1 mi hocam
  • 7.699₺ ye 4. Nesil anc özellikli aldık bakalım, satıcı n11 umarım memnun kalırız. Bende airpods 2 kullanıyordum tıkaç gibi olması çok rahatsız ediyordu
  • tolgajan T kullanıcısına yanıt
    Bedavaya almışsınız nasıl denk geldi.
    300tl kupon verdi takip ediyordum kuponda olunca hemen aldım. Telegram grubunda da paylaşmışlar sonra..

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

evet hocam

• ulan apple bir indirim yap be kasım ayağına

• fatihkm kullanıcısına yanıt
    Sepete ekleyip tıkla kazana tıklayınca genelde o kuponu veriyor
  • AirPods’lar için güncellemeler yayınlandı 👍

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • Airpods 4 kullanıyorum. Sporda kullandım kulağımdan çok düşüyor ya sağa sola çevirince düşüyor hemen aynı sorunu yaşayan var mı acaba

Kulak yapısından kaynaklıyordur. Bende de aynı sorun vardı, 2 kullanırken yaşadım, 2 Proya geçince bu sorun çözüldü...

• Arkadaşlar lighting AirPods Pro 2 den type c AirPods Pro 2 ye geçilir mi?
  • baltazar_16 B kullanıcısına yanıt

Sadece bağlantı noktası için mi geçeceksiniz ? Ancak bedava ise geçilir.

• 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.