Çevre duyarlılığı düzmece tabiki. Daha fazla kar etmek için koymuyorlar artık aksesuarları. Apple marka olmayan kaliteli type-c kabloları var. Amazondan bakabilirsiniz. |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (874. sayfa)
-
-
AirPods Pro 2'de işitme desteği özellikleri Türkiye'ye sunulmamış. Listeye baktım bir sürü ülkede var ama bizde yok. Umarım birkaç yıl beklemeyiz. Saçma sapan lüzumsuz işler.
-
4 anc modelini aldım ios 17.7 var 18.1 de hangi özellikler açılıyor. Bu sürümde bazı özellikler yok diye uyarı verdi kurulumda -
Bu tarz sağlık ile ilgili özelliklerin bizim sağlık bakanlığından izin alması gerekiyor. Aynı durum Apple Watch uyku apnesi algılama özelliği içinde geçerli idi. Uyku apnesi özelliği kullanıma açıldı. Bizim ülkede işitme cihazı lobisi falan yok ise, yakında işitme ile ilgili de onay çıkar diye umuyorum.
-
Öyle bir lobi umarım yoktur hocam, pahalı bir pazar. Saat açıldıysa bu da açılır hızlıca o zaman. :)
-
ben de aynı şekilde güncellemek zorunda kaldım hocam 17.7de kutunun şarjını göstermiyordu bende ve gürültü engelleme falan aktif olmuyordu
-
Bende onlar oluyor ama kulaklık açılışında telefon üzerinde animasyon çıkmıyor nedense. Birde hangi özellik yok anlamadım. 15pro kullanıyorum -
ben de 14 pm kullanıyorum hocam güncellemeden sonra animasyonla açılmaya başladı. güncellemeden önce böyle olmuyordu. biraz mecburiyetten güncelledim ama memnunum son sürümden. risk alıp geçtim şuan gayet iyi gibi gözüküyor
-
18.1 mi hocam -
7.699₺ ye 4. Nesil anc özellikli aldık bakalım, satıcı n11 umarım memnun kalırız. Bende airpods 2 kullanıyordum tıkaç gibi olması çok rahatsız ediyordu -
Bedavaya almışsınız nasıl denk geldi. -
-
evet hocam
-
ulan apple bir indirim yap be kasım ayağına
-
Sepete ekleyip tıkla kazana tıklayınca genelde o kuponu veriyor -
-
Airpods 4 kullanıyorum. Sporda kullandım kulağımdan çok düşüyor ya sağa sola çevirince düşüyor hemen aynı sorunu yaşayan var mı acaba -
Kulak yapısından kaynaklıyordur. Bende de aynı sorun vardı, 2 kullanırken yaşadım, 2 Proya geçince bu sorun çözüldü...
-
Arkadaşlar lighting AirPods Pro 2 den type c AirPods Pro 2 ye geçilir mi? -
Sadece bağlantı noktası için mi geçeceksiniz ? Ancak bedava ise geçilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X