Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (876. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.512
Cevap
486
Favori
994.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hayırlı olsun güzel günlerde kullanın. Ben de Airpods alacağım fakat model konusunda kararsızım. Şu anda Pro 1. nesil kullanıyorum artık değiştirme vakti geldi. Daha önce hiç silikonsuz kullanmadım fakat ergonomi açısından pek şüphem yok Airpods 4 için. Aklımdaki tek şey yüksek sesle müzik dinlerken dışarıya ses verip vermediği. Bunu yanıtlayabilir misiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnc3 -- 7 Aralık 2024; 19:21:23 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • vnc3 kullanıcısına yanıt
    Çok sessiz bir ortamda (kutuphane vs) 50% ses seviyesinde dışarı ses vermiyor. 50% uzeri seviyede ses vermeye başlıyor. 100% ses seviyesinde yanınızdaki kişi ne dinlediğinizi tam olarak duyabilir.

Ergonomi konusunda da her kulağa uygun olmayabilir. Deneme imkaniniz varsa almadan önce mutlaka deneyin derim.

bende airpods pro 1 kullanıyorumda hala çok yeterli bir kulaklık gibi geliyor bana :D sizce neden değiştirme vakti geldi neyi yetmiyor merak ettim

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim yanıtınız için. Peki toplu taşıma gibi kalabalık ortamlarda nasıl? ANC'yi açıp sesi de sona getirerek sadece müziğe odaklanmak istiyorum fakat kimse ne dinlediğimi duymasın istiyorum.

Deneme işine gelirsek Amazon'da kulaklıklar için iade hakkımız var hocam. Oradan almayı düşünüyorum olmazsa iade ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vnc3 -- 8 Aralık 2024; 6:4:48 >
  • NeverGonnaLeave kullanıcısına yanıt
    Hocam bende kiimsenin başına gelmeyecek bir sorun oluştu anlatayım. Hayatım boyunca silikonlu kulaklık kullandım. Airpods Pro'yu da aldığım ilk 1 yılda sorunsuzca kullandım. Fakat 1 senenin sonunda her ne olduysa benim kulağımı rahatsız etmeye, hatta yara yapıp iltihaplanmasına yol açmaya başladı. Öncelikle konunun hijyenle ilgisi yok. Kulaklıkları sürekli temizliyordum. Kişisel temizlik takıntısı olan bir insanım. Ne zaman kulaklığı taksam kulak kanalımda yara olduğu için artık kullanamıyorum. Aylardır dolapta boşta duruyordu geçenlerde bir şans vereyim deyip takarak evden çıktım. Sadece yarım saat kulağımda kaldı ve yine yara yaptı üstüne iltihaplandı. İltihap olayı büyük sıkıntı çünkü kulağın içine akınca çok acı veriyor.

Bu durum silikonla ilgili değil başka silikonlu kulaklık denediğimde sorun olmuyor.

İşin ilginci ilk 1 yıl gayet rahat kullandım ne olduysa 1 yıl sonra olmaya başladı.

Bu sebeple Pro 2 almaya çekiniyorum.

• İyi forumlar herkese. Mevcut olarak airpods 2 kullanıyorum. Ama ömrü dolmak üzere. Airpods pro 2 almayı düşünüyorum. Pro 2 alırsam gürültü engelleme özelliğini atış yaparken kullanabilir miyim? Tüfek sesini güvenli düzeye indirmede başarılı olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • seko5454 kullanıcısına yanıt
    Hocam sen daha iyi bilirsin tabii de pasif izolasyon daha iyi olur yetersiz kalır ya da gürültü engelleme özelliğine yalıtımla destek olabilirsin.

• seko5454 kullanıcısına yanıt
    anlik gelisen seste anc basarili olmaz kucuk bir miktarda azaltir. ustune kafaustu bir kulaklik takip icine pro 2 i anc acik takarsaniz is gorur sanirim.

• Arkadaşlar airpods pro 2 için foam tipi uçlar arıyorum hepsiburada da 1 2 ürün var ama 1k gibi saçma rakamlar istiyorlar. 3.parti uç satan bildiğiniz bir yer varmı, illa foam olmak zorunda değil iki konili uçlarda olur. Yanında gelen uçlar kulağımda tam mühür sağlayamıyor. Biraz bastırdığım da basslarda iyileşme oluyor bırakınca gidiyor yada zamanla kulağımdan kayıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Sağlık her şeyden önemli, kulaklarınız istemiyorsa üstüne üstüne gitmeyin derim...

• Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle haklısınız. Kışın kulaküstü kulaklığım Sennheiser Momentum 3 var onu kullanıyorum. Yaz için silikonsuz kulakiçi model Airpods 4 alıp şans vereceğim umarım sıkıntı yaşamam☺️

• Dostlar son güncelleme sonrası airpods pro 2 de gelen arama esnasında Siri seslendirme sesi aşırı kısılmış durumda. Mesajları veya diğer bildirimleri okurken sorun olmuyor sadece arama seslerini ( motosiklet kullanıyorum ) duymuyorum. Ayarlardan mı yapılıyor veya kulaklık mı arızalı çözemedim.

• 
Sayfa: önceki 872873874875876
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.