|
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (873. sayfa)
-
-
Dün kulaklığın şarjı %16 civarıydı, kutunun hiç yoktu. Sabah kutuyu açtım şimdi bağlanmıyor, kulaklığın şarjı bitiyor mu böyle durduk yere daha yeni ürün. -
Kutunun şarjını full bitirme ve kulaklıkların şarjını bu kadar düşük seviyelere indirimek pil için sağlıklı değil. Buna dikkat etmenizi öneririm. mümkünse kutu %20-%30 lara indiğinde şarja takın. Bunun haricinde eğer kullandığınız ürün u1 çipli ise kulaklıklar ve kutu için düzenli olarak sinyal gönderir alet. Bu sebeple kullanmasanız dahi şarjında bir miktar azalma olabilir. %16 lık şarjı bitirir mi ona birşey diyemem.
-
Airpods 4 ürün, şarjda da evet o konuya dikkat ediyordum normalde de typc c kablom yok, gelmesini bekliyorum ondan şarj edemedim :) Daha hiç şarj etmeden geldiği şarjla kullanıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 5 Kasım 2024; 16:35:5 > -
Hocam airpods 4 ile ilgili berbat bir şarj göstergesi sorunu var. Yeni yazılımdan sonra 2-3 kez denedim ve çözüldü sanmıştım ancak bugün yine çok hatalı %ler gördüm. Muhtemelen yazılımsal problem kaynaklı ancak hafta sonu apple storea gidip sormayı düşünüyorum. Bugün bir ara sağ tek ile sol tek arasındaki şarj farkı %40a ulaştı. Zaman zaman kutunun da şarjı kendi kendine azalıyor senin yaşadığın gibi.
-
arkadaşlar 4.nesil anc var ama kapak kapalıyken menteşe kısmından sağ sola yapınca çıt çıt ses yapıyor herkeste aynı mı?
bir de bazen kutuyu elime aldığımda ötmeye başlıyor kaybolmuş gibi normal mi bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 5 Kasım 2024; 20:15:8 > -
8276 oldu tekrar indirime girdi ne diyorsunuz iyi fiyat mıdırquote:
Orijinalden alıntı: Physicist_Emre
4. Nesil anc li olan 8316 tl iyi mi sizce 9 taksit var birde -
Merhaba, aipods'u Android'de kullanıyorum. Özellikleri kullanabilmek için hangi uygulamaları kullanmam gerekir.
-
Şu an airpods 4 ANC'nin fiyatı saçmalık seviyesinde. Bana kalsa 6 bine ANCsiz olan da alınmaz 2 bin lira daha verilip pro alınır.
Apple neyin kafasıyla bu ürünleri daha ön siparişteyken tekrar zamladı ilginç.
Amazon/BestBuy vs. indirimleriyle yurtdışında ikide bir 160-170 dolara kadar düşüyor artık pro. Dolayısıyla yurtdışında bile suratına bakılmaması gereken bir ürün bu fiyatla.
Çıkalı 2 sene olmuş cihaza hala güncellemelerle yeni özellikler getiriyorlar ve iphone 17 etkinliğine kadar da Max'ı saymazsak hala en üst airpods modeli olmaya devam edecek. Hatta bence Max'dan da üstün çünkü onda hala H2 çip yok.
Ses ve ANC kalitesi bakımından zaten karşılaştırılamazlar bile.
Eğer özellikle silikon alerjisi, özel bir sebepten kulak içi uç kullanamama veya ilginç bir şekilde standart airpodsun kulağa daha iyi oturması gibi bir durum yoksa bu fiyatlarla airpods 4 almanın hiçbir mantıklı açıklaması yok.
-
oyle bir program yok. iphone da istediginiz ozellikleri ayarlayip androidde kullanmaya devam etmeniz lazim. -
Ne ben ona alisabildim nede o bana . Airpods2 kullaniyordum , bi arkadas yazmis sesi cikio diye bende olay su cantada kayboldu dokunmaya yakin hareket halinde olursa ses verio
Edit : airpods 2 ara sira test icin bakiyorim hala iyi
Seneler konusurum bu airpods4 de insanlar bikbik yapio sesin derinden geliyor va vvs bende bilemedim .
As a resiult yuzde 70 daha guzel beklerdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 7 Kasım 2024; 1:49:21 > -
Merhaba arkadaşlar airpods 4'ünüzü nasıl şarj ediyorsunuz direkt iPhone şarj aletine takıyor musunuz zarar veriyor mu direkt şarj aletine takmak -
Ben de Airport 2 vardı Muazzam ses kalitesi vardı şarkı dinlerken inanılmaz zevk alıyorum 4 inanılmaz kötü geldi bana hiçbir şekilde dinlediğim müzikten keyif almıyorum -
Hocam direkt telefon şarjı ile mi şarj ediyorsunuz yoksa bilgisayar gibi bir alete bağlayıp mı şarj ediyorsunuz kabloyu bazı ufak ürünlerde direk şarj aleti ile şarj etmeyin diyorlar çünkü -
Ben ise tam tersini yaşadım. Yaklaşık 5 yıldır airpods 2 kullanıyordum. Sağ kulaklık pil sorunu yaşamaya başladım. 5 dakikada bitiyordu. Sonrasında geçen hafta airpods 4 ANC aldım. Airpods 2 den 4 e geçince noluyoruz dedim. Seslerdeki dolgunluk kalite ve bass seviyesi 3-5 level atladı bana göre. İlk defa anc li bir kulaklık kullanıyorum ve başka bir deneyim bence. Kulaklığın tüm özelliklerini ve ayarlarını denedim. 2 ile aralarında dağlar kadar fark var bana göre. Tek sevmediğim özelliği 2 de kulaklığa dokununca yanıtlama ve şarkıyı değiştirme çok pratikti. 4 te ise yanına bastırmak gerekiyor. Burda geri gitmişler. Bunun harici herşeyiyle 4 çok iyi bir kulaklık olmuş.
Airpods Pro 2 anc olarak bir tık iyi olabilir. Fakat onun haricinde bence herşeyiyle airpods 4 anc diyorum. Genelde ofis ortamında ağırlıklı konuşmalarda kullandığımdan benim için çok pratik oldu. Pro 2 de tıkaç gibi kulağıma takmak hiç sevmediğim bir kullanım şekli. İzlediğim çoğu incelemelere göre ses kalitesi olarak pro ve 4 ile arasında pek bir fark olmadığını söylüyorlar.
Tıpa gibi olan modelleri sevmeyen kişiler için airpods 4 çok iyi bir tercih. ANC deneyimlemek için isteyenler için de fena olmayan bir performans veriyor. Pro gibi sıfır ses kesme olmasada deneyimlerime göre ortam seslerini yarı yarıya azaltıyor. Bundan dolayı da sesli ortamda müzik dinlerken kulaklık sesini sonuna kadar açmak yerine %70 gibi açmak yeterli oluyor.
Şarj etmek için usb-c kablosu kullanabilirsiniz. Hiç bir sorun olmaz tabiki. Type-c girişini boşuna yapmamışlar kutuya. :)
-
Ben direkt 20w şarj aletine takıyorum ama kutu üstünde 2.5 w lık küçük alete takın ibaresi var bende de o yok ne yapıcaz -
Pcye bağlamak mantıklı -
Kablosuz satılması artık can sıkar oldu maalesef,Type-c koymuşlar da,ben de 13 promax var, kablosu airpods 4.nesile uymuyor.Şimdi bir kablo daha alacağız.Hani doğaya duyarlılık ya biz ayrı alınca doğayı kirletmiş olmuyormuyuz?
-
Tipc yi adaptöre bağlamak zarar berimi yoksa pcdenmi almak lazım hocam -
Zarar vermez hocam. Kaliteli bir başlık olmasına dikkat etmek lazım tabiki. Ucuz adaptör kullanmayın. Apple ve Spigen adaptörleri kalitelidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X