< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (873. sayfa)
-
-
Dün kulaklığın şarjı %16 civarıydı, kutunun hiç yoktu. Sabah kutuyu açtım şimdi bağlanmıyor, kulaklığın şarjı bitiyor mu böyle durduk yere daha yeni ürün.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Kutunun şarjını full bitirme ve kulaklıkların şarjını bu kadar düşük seviyelere indirimek pil için sağlıklı değil. Buna dikkat etmenizi öneririm. mümkünse kutu %20-%30 lara indiğinde şarja takın. Bunun haricinde eğer kullandığınız ürün u1 çipli ise kulaklıklar ve kutu için düzenli olarak sinyal gönderir alet. Bu sebeple kullanmasanız dahi şarjında bir miktar azalma olabilir. %16 lık şarjı bitirir mi ona birşey diyemem.
-
Airpods 4 ürün, şarjda da evet o konuya dikkat ediyordum normalde de typc c kablom yok, gelmesini bekliyorum ondan şarj edemedim :) Daha hiç şarj etmeden geldiği şarjla kullanıyordum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Felurian -- 5 Kasım 2024; 16:35:5 >
Hocam airpods 4 ile ilgili berbat bir şarj göstergesi sorunu var. Yeni yazılımdan sonra 2-3 kez denedim ve çözüldü sanmıştım ancak bugün yine çok hatalı %ler gördüm. Muhtemelen yazılımsal problem kaynaklı ancak hafta sonu apple storea gidip sormayı düşünüyorum. Bugün bir ara sağ tek ile sol tek arasındaki şarj farkı %40a ulaştı. Zaman zaman kutunun da şarjı kendi kendine azalıyor senin yaşadığın gibi.
-
arkadaşlar 4.nesil anc var ama kapak kapalıyken menteşe kısmından sağ sola yapınca çıt çıt ses yapıyor herkeste aynı mı?
bir de bazen kutuyu elime aldığımda ötmeye başlıyor kaybolmuş gibi normal mi bu?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 5 Kasım 2024; 20:15:8 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
8276 oldu tekrar indirime girdi ne diyorsunuz iyi fiyat mıdır
Merhaba, aipods'u Android'de kullanıyorum. Özellikleri kullanabilmek için hangi uygulamaları kullanmam gerekir.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Şu an airpods 4 ANC'nin fiyatı saçmalık seviyesinde. Bana kalsa 6 bine ANCsiz olan da alınmaz 2 bin lira daha verilip pro alınır.
Apple neyin kafasıyla bu ürünleri daha ön siparişteyken tekrar zamladı ilginç.
Amazon/BestBuy vs. indirimleriyle yurtdışında ikide bir 160-170 dolara kadar düşüyor artık pro. Dolayısıyla yurtdışında bile suratına bakılmaması gereken bir ürün bu fiyatla.
Çıkalı 2 sene olmuş cihaza hala güncellemelerle yeni özellikler getiriyorlar ve iphone 17 etkinliğine kadar da Max'ı saymazsak hala en üst airpods modeli olmaya devam edecek. Hatta bence Max'dan da üstün çünkü onda hala H2 çip yok.
Ses ve ANC kalitesi bakımından zaten karşılaştırılamazlar bile.
Eğer özellikle silikon alerjisi, özel bir sebepten kulak içi uç kullanamama veya ilginç bir şekilde standart airpodsun kulağa daha iyi oturması gibi bir durum yoksa bu fiyatlarla airpods 4 almanın hiçbir mantıklı açıklaması yok.
-
oyle bir program yok. iphone da istediginiz ozellikleri ayarlayip androidde kullanmaya devam etmeniz lazim.
Ne ben ona alisabildim nede o bana . Airpods2 kullaniyordum , bi arkadas yazmis sesi cikio diye bende olay su cantada kayboldu dokunmaya yakin hareket halinde olursa ses verio
Edit : airpods 2 ara sira test icin bakiyorim hala iyi
Seneler konusurum bu airpods4 de insanlar bikbik yapio sesin derinden geliyor va vvs bende bilemedim .
As a resiult yuzde 70 daha guzel beklerdim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 7 Kasım 2024; 1:49:21 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X