Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (871. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir - 6 Masaüstü
5 sn
17.454
Cevap
481
Favori
989.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    cakmalari orjinale cok yakin yapiyorlar o yuzden riskli. ilk bakista anlasilmiyor. seri nosunu bile cakiyorlar apple sitesinden bakinca garanti var görünüyor.
  • Arkadaşlar kafa hareketi ile telefon cevaplama açık ama arama gelince kafamı sallıyorum çalışmıyor ne sebep olabilir?
  • Pro 2 kulaklıkta şarja taktığımda kutu ve bir kulaklık şarj olmuş ancak birinin şarjı boşalmış. Kulaklıgı cıkarıp tekrar taktığımda şarj olmaya başladı. Benzer problemi airpods 3 te de yaşamıştım. Servise göndermeye gerek varmıdır sizce ?
  • EmreNX E kullanıcısına yanıt

bende de aynı şekilde. pro 2 kullanıyorum.

• Birde kişiselleştirilmiş uzamsal sesi aktif edemiyorum. Bir ayar yapmak istiyor sürdür diyorum. Ön kamerayı açıp kafa hareketlerimi izlemesi gerekirken ön kamerayı açamıyor bekliyor. Ön kameram değişmişti acaba ondan olabilir mi?
    Başka cihazda aktif etsem kendi cihazımdan kullanabilir miyim acaba
  • EmreNX E kullanıcısına yanıt

Bu kulaklık yuvaya iyi oturmadığında veya temas problemi olduğunda oluyor. Her bir kulaklığı oturttuğunda kutunun ışığının sabit turuncu yanması gerekir şarj oluyor anlamına geliyor bu. Eğer kulaklığı takar takmaz turuncu ışık yanıp sönerse bu iyi oturmadı tekrar tak anlamına geliyor.

Şu her yerde satılan airpods temizleme kitlerinden alıp kutunun içini temizleyebilirsin arada. Hala düzelmiyorsa servislik.

• arkadaşlar öğrenci indiriminde kulaklık hediyesi kalktı mı göremiyorum sitede kulaklık seçeceği kalkmış

• girişkat G kullanıcısına yanıt

21.10.2024 son tarih idi.

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Nasılyakın hocam malzeme kalitesi kapak açılımı sesi birleşim yerleri sahtesi yanına bile yaklaşamaz aradaki farkı anlamayan a101 den 200 tl lik tws alsın boşuna bukadar para vermesin
  • AirPods Pro 2 için 7B19 firmware yayınlandı. Yeni gelen özellikler arasında İşitme Testi, İşitme Cihazı ve İşitme Koruması gibi özellikler bulunuyor.
  • Nothing ear 2 aldım, pro’dan güzel sesi var, ancsi neredeyse aynı ve fiyatında yarı fiyatından az…. Ekosistemden çıkmak lazım…
  • 2jz1993 kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde Huawei Buds Pro 3 aldım. Her ortamda süper mikrofon kalitesi, ANC kusursuz. Ve tabi yarı fiyata. Mesajları kulağıma okumasa da olur 😉
  • Post-it P kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam, eskiden sanki alternatif yoktu şimdi bolca çeşit var. Apple’a sıkışmaya gerek yok…
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt

merhabalar benim cihaza gelmedi güncelledim ama.

• 06fthtky 0 kullanıcısına yanıt

Gelmeyen ne anlamadım ?

işitme testi özelliği hocam.

• 06fthtky 0 kullanıcısına yanıt

Onun için kullanılan uygulamalar indirmeniz lazım. Mesela bu

teşekkür ediyorum.ben uygulama kurulmadan oluyor diye düşündüm.

Apple'ın sağlık uygulaması üzerinden olacak üçüncü parti uygulamalarla ilgisi yok diye biliyorum
  • ykpumtt Y kullanıcısına yanıt

Ne yazdığınız anlaşılmıyor. Arkadaş sordu yanıtladım. Neyin neyle ilgisi yok ? Üstte verdiğim uygulama artık işitme testini uyumlu AirPods’larla yapıyor.

• 
Sayfa: önceki 869870871872873
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.