Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (869. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
17.454
Cevap
481
Favori
989.353
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
31. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet 👍 5 gün oldu.

https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/159663555

• Günaydın, Airpods 4 aldım bir ara Apple Muzik hediyesi veriyordu kaldırıldı mı acaba? Bu arada Apple müzik ile Youtube müzik arasında bariz fark var hem ses yüksekliği hem temizliği. Ayrıca Mac ile iPhone arasında da mevcut. iPhone da daha iyi sesler.

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Düzelir mi acaba bilemedim hocam garantiye versek sizde de aynıysa çözümü de yok.
  • Airpods 4 kullanıcılarına bir sorum olacak. Hem kulaklıkların hem de kutunun bataryası ile problemleriniz var mı?

Ben kutunun şarjının çok çabuk azalması, bazen boş dururken azalması, kulaklıkların birinin diğerinden çok daha hızlı azalması(biri %100->%90, diğeri %100->%80, mikrofon kaynaklı bu kadar kısa sürede %10 fark olması imkansız) gibi batarya ile ilgili problemler yaşıyorum.

Apple store'dan randevu alacaktım ama öncelikle reddite biraz dolandım. Aynı problemleri yaşayan o kadar fazla kişi var ki, orda artık muhtemelen yazılımsal bir problem olduğu konuşuluyor. Açıkçası bu kadar fazla sorun yaşayanı görünce ben de öyle düşünmeye başladım. Burda da sormak istedim, şarj/batarya ile ilgili benzer sorunlar yaşayanlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ananni -- 3 Ekim 2024; 0:33:15 >
  • ananni A kullanıcısına yanıt
    Birinin diğerinden önce bitmesi sorunu yok bende ama kutu şarjı çok çabuk bitiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: emrekesk1n

AirPods 4. Nesil Anc’li Model teknosadan sipariş vermiştim. Aldığım fiyattan —7999TL—veriyorum almayı düşünen varsa, yoksa 15 günlük süre dolmadan iade edeceğim.

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]
    4. nesil Anc’li model halen 7999TL’den veriyorum. Son 1 haftası kaldı :)

• Airpods pro güncelleme geldikçe. anc özelliği bozuluyor gibi geldi bana.2 yıl önce airpods pro 2 yi aldığımda sesleri neredeyse tam kesiyordu şuan hiç çalışmıyor gibi.Elimde hem 1. nesil hem 2. nesil var ikiside aynı oldu.Mecburen type c versiyonu alacağım gibi.

• ananni A kullanıcısına yanıt
    Aynı şekilde sorunlar bende de mevcut. 4 ANC. Yazılım güncellemesi ile düzelir diye tahmin ediyorum.
  • Teknosadan alanlar nerede yahu 2-3 kisimi aldik . Garanti sureleriniz ne arkadaslar ? 21.10.2026 yaziyor bende . Muhtemelen sizdede o sekilde

Arkadaslar kullanimlar nasil ben memnunum ama yine de ne biliyim 9,5 k yi hak edecek ne var diye soruyor insan kendine

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 5 Ekim 2024; 13:21:15 >
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Bende de 21.10.26 teknosadan aldım. Ben hiç memnun değilim airpods 3 daha iyiydi net şekilde umarım yazılımla düzeltirler elden çıkardım airpods 3 ü de buna geçince.
  • Sevenhillli S kullanıcısına yanıt
    Ben aldım ses kalitesi vasat geldi bana 2 bile daha iyiydi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 5 Ekim 2024; 18:17:52 >
  • airpods 2 kullanıyorum artık şarjı dayanmamaya başladı airpods 4ü tavsiye eder misiniz
  • AirPods 4 ses yüksekliği çok az geliyor. umarım yazılımla düzeltilir.

• hadifoxx H kullanıcısına yanıt
    1.5 yil oldu alali. her gun kullaniyorum neredeyse ve sarji halen tatminkar gidiyor. sizinki nasil dayanmiyor mesela ne kadar gidiyor?
  • yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Hocam ilk çıktığında almıştım 4.5 sene oldu artık sağ kulaklık 20. dkda şarjı bitiyor. Kutu da aynı şekilde. Ömrünü tamamladı galiba artık
  • hadifoxx H kullanıcısına yanıt
    pardon ben airpods pro 2 anladim. airpods 2 icin normal durum
  • GokhanMaths kullanıcısına yanıt
    Bunu ben, her iki uygulamaya da abone olarak ve her parçayı ( farklı müzik türlerine ait) her iki telefonda da sırayla dinleyerek anlamaya çalıştım ama anlayamadım. Burada yaşımız ve kulaklarımızın ne kadar hassas olduğu konuları çok ayırt edici.
  • Archi33tect kullanıcısına yanıt
    apple musicde kayipsiz ses aktif miydi acaba. ikisi arasindaki kalite farki baya net cunku. ikisini de kullaniyorum.
  • son guncellemeden sonra airpods pro 2’de static noise problemi yasamaya basladim, ios disi cihazlarda crackling problemi de var sizce servise gotureyim mi
  • prime günleri indiriminden 8649 pro2 yarın teslim. se2 ios 18.1 jabra elite 4 active kullanıyordum var programı. bunun var mı bilmiyorum?

• 
Sayfa: önceki 867868869870871
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.