Ama faturada seri numarası yazmıyor ki. Sorun bu biraz da hocam. |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (867. sayfa)
-
-
O da fark etmez çünkü ürünün size hangi faturayla çıktığı bilgisi zaten sistemde vardır. Normalde Apple ürünlerinde önceden seri no sorgusu yaparsanız garantinin bir yerde başladığını görürsünüz. Ama eşleştirme yaptığınızda o tarihi kabul eder. Dediğim gibi en azından aklınız kalmaz yenisinde.
-
Bilgilendirme için teşekkürler hocam. Bi de kutudan kıllandım ben. İKİ tarafı da köşelerden sağlam vuruk geldi. Kir pas içindeydi kararmıştı. Bu ne dedim yahu -
Kutuda hasar varsa değişim mantıklı olmuş zaten 👍
-
Arkadaslar teknosadan aldigim anc li airpods geldi , kutulama gayet iyi fatura kutuda yani daha ne olsun masallah iyi kapattik walla
iPhone'da garanti bitiş 21 10 2026 yazıo saçma olmus
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 28 Eylül 2024; 12:3:36 > -
Hocam daha ne istiyorsunuz adamlar garanti başlangıcını ileri yapmış. Benimki de 20 gün geriden geliyordu
-
Doğru söylüyorsunuz hocam Ekim ayındayız sandımdi
-
Bem airpods geldi ses kalitesini beğenmedim açıkçası 2 den daha kçtü geldi bir ayarı falanmı var hangi platformdan dinliyorsunuz
Birde kulaklığı almak işkence bir türlü tutamıyorum 2 parmağımla ilkini zorla aldıktan sonra 2. Yü rahat alıyorum
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 28 Eylül 2024; 13:36:8 > -
anc performansi nasil? -
onu denemek icin birazdan otobuse binecegim hocam ☺️
normalde airpods 2 kullaniyordum ses bariz degisik baslar vs vs , kulak ici olmayip baslar guzel ses olmasi iyi
edit : otobusteyim takar takmaz dis ses gitti bence gayet iyi , bayagi fark var sesi kesiyor
keske iphone gibi kilit olsa mesela kaybolunca alan kullanamadigi gibi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sevenhillli -- 28 Eylül 2024; 14:8:42 > -
Hocam ben yt music ve yt den biraz birşeyler dinledim hiç tatöin etmedi ayarımı var yada playforölarmı kötü -
Airpods 4 anc modeli elime ulaştı eşleştirmeyi sağladım. YT Music üzerinden bir şarkı dinledim basslar gerçekten ha ri ka.
Fakat en son sese alınca sanki biraz kalite bozdu gibi belki yt music ile alakalı olabilir. En iyi sonuç Apple Music ile verecektir.
Kutu içinden tabii ki usb-c sarj kablosu çıkmıyor. Apple yakında kutu vermezse hiç şaşırmam.
Apple Watch sarj aletine koydum şimdi sarj ediyor. Tamamen dolduktan sonra birde görüşme yapalım bakalım.
-
Benim de teknosadan aldığım ürünüm teslim edildi. Öncelikle kulak içi olmayan bir kulaklık için ANC muhteşem çalışıyor. Evimin etrafında 4 tane inşaat var ve balkon açık olduğunda evde aşırı gürültü oluyordu. Şuan kulaklıkları taktım ve müzik çalmadan geziyorum evde. İnşaat sesi o kadar azaldıki, hiç bu kadar iyi performans tahmin etmezdim. Tabiki sıfırlamıyor ama ciddi derecede azaltıyor.
Onun dışında diğer arkadaşların dediği gibi basslarda ciddi gelişme var. Önceki kulaklığım airpods 2'ydi. Henüz karşılaştırma yapma fırsatım olmadı. Bir çok youtube incelemesi izlemiştim ve oradan yaptığım genel çıkarım kulaklığın hem ses performansı hem de ANC performansı kulaklığın kulağınıza uyup uymamasıyla çok bağlantılı. Benim kulağıma çok iyi bir şekilde oturuyor, bundan dolayı baya memnunum.
Tekrardan hayırlı olsun herkese.
-
4.nesil uyumlu slikon seffaf kilif bakiyorum arkadaslar, cizilmesin diye bulamadim, bulan varsa link atabilir mi -
Arkadaşlar selamlar.
Şimdi bu airpods 4 anc kutunun içinde sürekli kulaklıkları şarj ediyor ve kutunun şarjı kendi kendine %1-2 azalıyor.
Yani kulaklar kutuda %100 olmasına rağmen şarj devam ediyor ve iPhone de kulaklık pil yüzdelerini görebiliyorum. Eski airpods da kapağı kapatınca açana kadar pil gözükmezdi. -
Evet aynisini bende fark ettim. Acaba Bluetooth 5.3 kullanildigi icin mi böyle? AirPods Pro 2`de de durum bu sekil mi acaba? Sürekli iPhone‘da AirPodslarin sarj yüzdesini göstermesi rahatsiz edici acikcasi benim acimdan. -
Evet Pro 2’de de aynı. Çünkü BLE özelliği var ve enerji tüketimi neredeyse yok.
-
BLE ne oluyor?
-
Bluetooth Low Energy (BLE) demek. Airtag’ler mesela bu özelliği kullanırlar. Dolayısı ile her BLE desteği olan telefonu ağ olarak kullanırlar. Aslında Bluetooth 4.0 ile başladı bu ama neden şimdi gösteriyor ilginç. Önceki firmware’de varmıydı dikkat ettiniz mi ?
-
AirPods 3 kullaniyorum ayriyetten. Onda mesela göstermiyor. Sirf kapagini actigimda ve kulakliklari aktif kullandigimda. AirPods 4‘de ise kullanmasam bile Bluetooth acik oldugu sürece gösteriyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X