Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (866. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: DODANLI Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 3 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 Android
5 sn
17.455
Cevap
481
Favori
989.421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Banada şimdi geldi mesaj kolay gelsine vermişler yarın gelir muhtemel

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet arkadaslae kolaygelsin bana da geldi . Herkese hayirli guzel sesler duymasi dilegiyle gule gule kullanalim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada ön sipariş ile ilk dakika 20 Eylül de sipariş verdim.normalde bugün elimde olması gerekiyordu. Halen kargoya vermediler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hepsiburada sözde dün verecekti kargoya. Hala sipariş hazırlanıyor olarak gözüküyor. Bugün verilse bile Pazartesi’ye kaldı artık.

• Yosta Y kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada ön siparişte sınıfta kaldı bugün de vermezse iptal edeceğim

• mymerla kullanıcısına yanıt

Böyle olacağını bilsem gider mağazadan alırdım, rezalet cidden. Birdaha asla Hepsiburada’dan önsipariş vermem. Bugün de geçti, vermediler kargoya. Bi işi düzgün yapsak şaşardım zaten.

• Airpods 3 ile sorun yoktu ama Airpods 4ü samsund qled tv'ye bağladığımda ses gelmiyor. Hemen hemen her yöntemi denedim. Bu sorunu yaşayan ve çözümü olan var mı?

• ananni A kullanıcısına yanıt

Sipariş kargoya verildi hocam korkuyordum bu fiyattan iptal edecekler diye heryer önsiparişi 9.250 bin TL olarak güncellemişti

• seyhmus21 kullanıcısına yanıt

Fiyat hatasını fark edip düzelttikleri gün iptal edilmeyince gönderecekleri belliydi aslında. Hadi hayırlı olsun, yarın gelsin de deneyelim bakalım kulaklıklarımızı.

Hazırlanıyor a geçmiş benim belki bugün verirler hocam

Benim kargo yola çıkmış hocam yarın teslim edilir.

• mymerla kullanıcısına yanıt

Benimki de çıkmış ama İstanbul’da değilim, her türlü Pazartesi’ye kaldı.

Bende İzmir deyim hepsijet ertesi gün teslim eder. Umarım kargoda aksilik çıkmaz çünkü yarın seyahate çıkacağım

• Hepsiburada sıkıntılı ürün yolladı bana. Güvenimi kaybetti bu noktada. Zira gelen AirPods Pro, 15 gün önce garantisi başlatılmış bir üründü. Evet ilk açan bendim ama muhtemelen iade edilmiş bir üründü. Talep açtım, cihazı iade ettim. Yenisiyle değiştirdiler. Yenisi şu an kargoda, gelir gelmez garantisini sorgulatacağım bakalım..

• ydn06 kullanıcısına yanıt

Neredeyse tüm ürünlerin ülkeye giriş tarihine göre bir garanti başlangıcı vardır. Pc, telefon, yazıcı vs. Ürünün kutusu açılmamışsa sorun yoktur. Ve garanti başlangıcı sizin faturada yazan tarihtir. Ayrıca o tarihe takılırsanız firmasını arayıp düzelttirebilirsiniz.

• Amazon’dan ayın 23’ünde ön sipariş verdim baktım pazartesi Salı teslim gözüküyor. Ürünü dün ya da şimdi sipariş verseydim ya bugün ya da yarın teslim edilecekti. Bu ön siparişin esprisi nerede kaldı anlayan beri gelsin.

Tüm airpodslarda durum aynıdır apple mh yi arayıp fatura tarihini söyleyeceksiniz onlarda sana bir mail adresi verecekler oraya faturayı gönderdiğinizde gün içerisinde fatura tarihine göre garanti başlayacak.Boş yere iade etmişsiniz hocam.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • icagan İ kullanıcısına yanıt

:) dediğinizi yaptım zaten. Hepsiburada görevlisi öyle yönlendirdi ben de bilmiyordum. Apple ile irtibat kurdum faturayı, üzerinde seri numarasını yazarak ilettim. 1 hafta geçti durum değişmedi. İade başlattım. Değiştirdiler.

Yine de düzelmese bile esas olan faturadır 👍 Her üründe bu net olarak böyledir. Neyse yapmışsınız işlemi artık hayırlı olsun 👍

• Bir de zorlu’ya uğradığımda arkadaşlara sordum, hayır aldığınız tarihte garanti süresi başlar önce başlamaması lazım dediler. Gönderdim ben de.

• 
Sayfa: önceki 864865866867868
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.