Mesela kutunun kapağını açtım ve telefona yaklaştım ve bu ekranla başladı. Sizce orjinal mi ? < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (864. sayfa)
-
-
Replikalarda da çıkıyor bu ekran
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bu ekrandan anlayabilirsiniz çakmalarda farklı çıkıyor Hadi bunu da aynısını yaptılar diyelim birleşim yerlerinden kapağın açılıp kapanma hissiyatından Hele ki ilk Dinlediğiniz şarkıda ilk konuşmanızda zaten anlayabilirsiniz bunları kaliteli yapmaları mümkün değil bariz çok ciddi şekilde 5 yaşındaki çocuğun bile rahatlıkla anlayabileceği kadar Kalite farkı olur arada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
RedskullyoutubeIn this video I will show you the differences between the fake and real Apple AirPods Pro 2 and how to easily spot the fake Apple AirPods Pro (2nd Generation) Find the original Apple Airpods Pro 2 on Amazon: https://geni.us/jSwrzI I found the other ones on aliexpress: https://geni.us/X0M2 Throughout this video I will show you everything there is to know so you can easily spot the fake Airpods Pro 2 and not be fooled into buying the fake ones believing that they are real. Even though the fake earbuds look the same, the performance, quality and reliability will never be the same as the original product. Always get your Apple products from an authorized reseller. Follow me on Social Media: Twitter: https://twitter.com/RedskullPro Instagram: https://www.instagram.com/redskullpro/ ============================= Affiliate Disclosure: ============================= Some of the links used in the description will direct you to Amazon, as an Amazon Associate I earn from qualifying purchases at no additional cost to you.https://www.youtube.com/watch?v=mt_ts4igpx8
-
%90 kullanıcının bundan haberi bile yoktur maalesef. Tıpkı milyonlarca kullanıcının şu yazdığımız forumdan bile haberi olmadığı gibi. Sahibinden’den alanlar zaten dünyadan bir haber. Bu ekran dediğiniz bu arada çakmasının ekranıydı 😊 Maalesef son gelenler neredeyse ayırt edilemiyor. Siz veya burada olanlar evet anlayabilir bir ihtimal ancak seri no sorgusu bile son aylarda piyasaya soktukları bunu geçiyor. Bul’da bile görünüyor ilk modeller.
Üstad ben zaten sorarken bilmediğim için sormadım 😊 Kast ettiğim şey basit çoğu kişi anlayamaz. Yahu berber ucuza iPhone 13 kaptım dedi geçen ay. Fiyatı söyleyince ver bakayım dedim adamlar app store’u bile benzetmişler ama android alet. Fakat adamın dünyadan haberi yok. Demek istediğim hedef kitle bu zaten. Metro’da elinde samsung telefon kolunda Ultra 2 😊 pastayı böyle yiyen o kadar çok ki. Pil değişimi için Zorlu’ya gittiğimde yan masada adam airpods pro’yu sol kulaklık az ses var diye getirmiş. Taaa ki personelden sahte maalesef lafını duyana kadar haberi yokmuş.
Hocam bundan müzik Dinleyince eğer anlamıyorsa gitsin 200 liraya a101'den kulaklık alsın zaten anlamayan adam
Yahu anc vs ciddi ciddi çalışıyor. Ekosistemi bilmeyen için mümkün değil çok zor. Hele ucuzu buldum enayiler pahalı alıyorlar modundaysa ağa düşüyor. İnanın çok var.
Zaten bu ekosistem için ayrılamıyoruz Samsung xiaomi ekosistemleri Apple gibi değil MacBook iPad Watch iphone’u olan anlar sadece cihazlar arası geçiş çok iyi
Arkadaşlar 4 için kılıf alacağım 3 kılıf alsak uyuyor mu buna
Walla öyle hocam. Hatta sıfır kutulu diye satılan ürünlerin de toplama olma riski var. Sen cihaz sıfır diye alıyorsun, jelatinlerini sen açıp kurulumunu yapıyorsun, mutlu mesut sıfır cihaz diye kullanıyorsun. 2 ay sonra cihaz arızalanıyor, bir götürüyorsun, cihazın ses açma kapama tuşu dahil her parçası bir yerden çıkma.
uymaz hocam kutu boyutu daha küçük
-
Airpods Pro 2 kullanıyorum. Son güncellemerden son ses yüksekliği biraz azalmış gibi son seste bile yüksek gibi gelmiyor. Başka fark eden var mı yoksa bana mı öyle geliyor? 😅
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Son seste kulağınıza yüksek ses ile zarar verirsiniz yapmayın son ses dinlemeyin Apple kısmışsa vardır bir bildiği bi de ucunda silikon var ses komple kulağınızda işitme kaybına yol açabilir uzun süreli kullanımlarda ben her zaman son ses seviyesinden iki tık aşağıda dinlerim sağlık herşeyden önce gelir
-
Bende ses düzeyinde bir fark yok kutuya güncelleme yapılmış. Ayarları değiştirdiyseniz ondan olabilir. Dolay atmos u açınca dolay atmos destekleyen parçaların sesi düşük geliyor ben ayarlardan dolay atmosu kapattım ve birde ses denetimi diye bişey var önünde kapalı olması gerek.
Haklısınız normalde son ses dinlemiyorum zaten. ancak bugün dikkatimi çekti normalde kısık dinlediğim müzikleri bugün son seste bile dinleyince sanki daha kısık düzeyde dinliyormuşym gibi geldi,sanki ses seviyesi azalmış gibi..
Bide Mac ile deneyeceğim.
Biraz ayarları kurcaladım ama değişen bir şey olmadı bize Dolby Atmosu kapatıp deneyim teşekkür ederim
Son ses nasil dinliyorsunuz yav, ben %70 den sonrasina geçemiyorum aşırı gürültülü oluyor. Ayarlarda Müzik/Ses Denetimini kapattiginizdan emin olun. İlk defa Apple müziğe geçtiğimde banada ses çok düşük gelmişti bu ayari kapatinca gümbür gümbür ayni diğer appler gibi çalmaya başladı.
Bu arada sahte ve orijinali Airpods u anlamanin en kolay yolu model no ya bakmak. Türkiye den alinan cihazlarin model no su TU/A ile biter sahteler ise baska model no larina sahip dir. Tabiki tek yolu bu değil, ancak cihaz yabanci model no ya sahip ise bu ilk kirmizi bayrak olmali. Bazi insanlar daha önce hiç orjinali denemediği için dinleyerek fark edemeyebilir.
Bu arada bu Siri ne kadar salak ya. Bu sarkiyi çalma listeme ekle diyorum direkt kütüphaneye ekliyor. Khontkardan sunu cal diyorum apple muzik arsivinde boyle bir sey bulamadim diyor. Dedigimide çoğu zaman anlamiyor zaten.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 25 Eylül 2024; 3:3:15 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Ben zaten son sesini sevdiğim için pro 2 kullanıyorum yoksa Sony tercih ederdim
Teknosa’dan sipariş geçip ürünü kargolanan var mı ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X