Arkadaşlar airpods 4 anc mi mantıklı şuan pro 2 mi, malum pro 2 çıkalı 2-3 yıl oldu. Kulaklık alacağım ama emin olamadım, veya pro 3 mü beklemek gerekir < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (862. sayfa)
-
-
Airpods pro 2 ile işitme testi nasıl yapılır deneyen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Deneyen olmaz çünkü yazılımı henüz yayınlanmadı.
airpods pro 1. nesil kutudan şarj olan kulaklık var satıp yeni pro almak istiyorum ama sanırım ses kalitesi olarak pro değilde airpods 3. nesil daha iyi deniyor şimdi 4.nesil var aktif gürültü engelleme ile birlikte pro ya yakın fiyatı hangisi tercih edilmeli kafam karıştı ?
-
Teknosa’da şu anda Airpods 4 için lansman fiyatları var. Almayı düşünen varsa zamlı fiyata dönmeden ön siparişini geçsin derim..
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
-
airpods 3 ses olarak pro 2 den geride. airpods 4 ile kiyaslanabilir ama hangisi daha iyi bilmiyorum. pro 2 kullaniyorum 2 yildir.
Bilgi için teşekkürler, başka yerden sipariş vermiştim ama onu iptal edip burdan vereceğim.
-
Selamlar turkcellde airpods 2 pro 9400 civarı sizce alınır mı yoksa 4. Nesil mi alınmalı
Arkadaşlar Airpods Pro 2 ile Airpods 4 u kiyasyamazsiniz, birisi açık diğeri kapali, birisi vatandaş kulaklığı diğeri adi üstünde Pro sese önem verenler için. Pro her türlü standart modellerin içinden geçer. Açık kulaklikta subbass, gürültü engelleme diye şeyler çok beklemeyin zaten. Açık kulaklikliğin olayi daha havadar çalması, daha geniş sahne ve kulagi diğeri kadar rahatsiz etmemesidir(basinç hissi).
Mesela Tesla Model Y yeni çıktı diye 3-4 yillik Model S den daha iyi olmuyor, öyle düşünün arada sinif farkı var.
Pro 3 un bugüne kadar cikmamasi da ayri bir durum. Ben 4.800tl ye Pro2 yi almistim almadan öncede arkadaşimin AirPods 3’nü denemiştim ve kulagimda durmamisti alet, benim için kullanilamazdi ve basslarinida beni tatmin etmedi. Ama Pro2 den çok memnunum muhtemelen yenisi ciksa bile almam ve bozulana kadar kullanirim.
fiyat uçurmayan tek amazon kaldı airpods pro 2'de.
8900 6 taksit muhtemelen son zamanları.
-
-
Pro 2 mi alsak 4 nesil gürültü önleyicinin yerine
Pro 3 ne zaman çıkacak
ANC için alacak olanlar AirPods 2 pro almalı AirPods 4 with anc olanı pro 2 kadar gürültü engellemiyor engelliyor tamam ama pro 2 kadar değil AirPods 4 with anc'yi AirPods 3'ün geliştirilmiş versiyonu olarak düşünmeniz gerekiyor.ANC sizin için çok önemliyse AirPods pro 2'deki silikon uçlar beni rahatsız etmez diyorsanız AirPods pro 2 alın ama anc çok önemli değil silikon uçlu yani kulakiçi istemiyorum diyorsanız AirPods 4 with anc alabilirsiniz
AirPods pro 3 2025 sonunda çıkar
-
Aynen dediğiniz gibi düşünerek 4 aldım
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ediyorum, peki hocam konuşma esnasında hangisi iyidir karşı tarafa sesi net hangisi iletir 2. Nesil airpods var dışardayken ses uzaktan gidiyormuş karşı tarafa
Mikrofon konusunu çok bilmiyorum ama ben AirPods pro 2 kullanıyorum ses kalitesi gayet iyi bazen şebekeden kaynaklı kesilmeler oluyor ama görüşmelerimde sıkıntı yaşamadım
-
Airpods 2 bike çok iyidir sesin karşıya gitmesi konusunda ama zamanlakulak kiri ter mikrofon kısmı doluyor belirli aralıklarla temizletmek gerekiyor servise
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sizce pro 2 mi airpods 4 mü alınmalı hocam
Ben eşime 4 aldım Çünkü silikon sevmiyor kendime alsaydım ikisini de almazdım Pro 3 çıkmasını beklerdim hocam
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 22 Eylül 2024; 17:12:32 >
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X