Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (860. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.463
Cevap
481
Favori
989.575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Anc
    Kutuda hoparlör var kaybolduğunda ötüyor buluyorsun
    Kablosuz şarj
    Benim bişdiğim bu 3 fark var

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Airpods 4 ün lansman fiyatı baya iyi 3 den ucuz hatta beklesek diğer satıcılarda fiyat düşermi 1 2 haftaya yoksa lansmandan sonra yükselirmi acaba samsung buds3 ler 1000 tlye yakın düştü 1 ayda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Enescelik69 E kullanıcısına yanıt
    Hijyen kuralları gereğince iade almazlar. Ancak bir arıza, kusur olursa iade edebilirsiniz. Müşteri memnuniyeti için de iade alabilirler o da ayrı bir konu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Airpods Pro 2 modellerine güncelleme gelmiş.

• AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case (USB-C): 7A294
    • AirPods Pro 2 with MagSafe Charging Case (Lightning): 7A294

Version 7A294 release notes

When used with an iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia, and watchOS 11-supported iPhone, iPad, Mac, and Apple Watch, AirPods Pro 2 firmware update 7A294 makes the hands-free experience even more seamless by being able to nod your head "yes" or shake your head "no" to respond to Siri announcements like calls, messages, and notifications. This update also adds Voice Isolation to calls with AirPods Pro 2 to help ensure you come across clearly by removing background noise around you for whoever you are speaking to. Gamers also now have the best wireless audio latency Apple has ever delivered for mobile gaming and can enjoy improved voice quality, including 16-bit, 48kHz audio, when chatting with teammates and other players. In addition, this update includes performance improvements to Personalized Volume with AirPods Pro 2.

Çeviri;

iOS 18, iPadOS 18, macOS Sequoia ve watchOS 11 destekli iPhone, iPad, Mac ve Apple Watch ile kullanıldığında AirPods Pro 2 aygıt yazılımı güncellemesi 7A294; aramalar, mesajlar ve bildirimler gibi Siri duyurularına yanıt vermek için başınızı "evet" anlamında sallayabilmenizi veya başınızı "hayır" anlamında sallayabilmenizi sağlayarak eller serbest deneyimini daha da kusursuz hale getiriyor. Bu güncelleme ayrıca AirPods Pro 2 ile yapılan aramalara Ses Yalıtımı özelliğini ekleyerek konuştuğunuz kişinin etrafındaki arka plan gürültüsünü ortadan kaldırarak sesinizin net bir şekilde duyulmasını sağlıyor. Oyuncular artık Apple'ın mobil oyunlar için sunduğu en iyi kablosuz ses gecikme süresine sahipler ve takım arkadaşları ve diğer oyuncularla sohbet ederken 16 bit, 48 kHz ses de dahil olmak üzere gelişmiş ses kalitesinin keyfini çıkarabiliyorlar. Ayrıca bu güncelleme, AirPods Pro 2 ile Kişiselleştirilmiş Ses Düzeyi için performans iyileştirmeleri içeriyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gaara34 -- 10 Eylül 2024; 22:57:51 >

• AirPods Pro 2 nasıl güncelleniyor acaba? Şarja takılı şu anda

• bodysolid B kullanıcısına yanıt

Şarja takılı olması zorunlu değil sadece %50 üzeri şarjı olsun bağlan bir iki müzik vs dinle tabi bu sırada airpods kutusunun kapağı açık olacak bir kaç kere de bağlantıyı kes yenden bağlan bir parça dinle kendiliğinden otomatik güncelleniyor.Ben bu zamana kadar hep aynı metodla güncelledim.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

bu güncelleme için ios18 mi yüklemek lazım önce

• SerkanGD kullanıcısına yanıt
    güncellemeyi verimli kullanmak için ios18 lazım.

Yoksa iOs17 ile de kulaklık güncellemeyi alır belirli bir süre BT bağlantısı açık şekilde airpods kutusunu şarja koyduğunuzda.

• Yav şu Airpodsların güncelleme işinden aşırı şikayetçiyim. Bazen bakıyorum 3 - 4 dk içinde yeni sürüme geçmiş oluyor. Bazen 2 - 3 gün farklı zamanlarda uğraşıyorum yeni sürüme geçemiyor. Gerçekten can sıkıcı. Basit bir güncelleme arayüzü yapılabilir. Çok zor olmasa gerek....

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar airpods pro 2 sahibiyim sol kulaklık düştü kulaklık üstünde darbe izi mevcut büyük ihtimal garanti karşılamayacak ama bundan dolayı değil ileriki bi zamanda kulaklık frekans arızası verdi daha önce sağ kulaklıkta yaşamıştım şimdi ben sahibinden üzerinden sol kulaklık olsam yarın bu aldığım sol veya tekrar sag bozulduğunda garantiye versem garantiyi etkilermi bunu anlarlarlarmı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bblokee B kullanıcısına yanıt
    Kulaklıklarda seri no yazar, anlarlar.

• Aaron X Loud and Wirelessyoutube
    AirPods Pro 2 Firmware 7A294 Affects Sound Quality 🤔 (iOS 18)
    https://www.youtube.com/watch?si=jKpThdmdEjwdb4uR&v=oBjCGCYfbDI&feature=youtu.be

Bu Apple göz göre göre adam kandırıyor ya. Binlerce kişiyi bu yalanla İOS 18 e geçirecek. :)

• AirPods Pro 2 kendi kendine güncellemiş. Kafa hareketleri gelmiş. Kutuyu açar açmaz aktifleştireyim mi dedi.

• DODANLI kullanıcısına yanıt

Müzik kalitesinde herhangi bir artış varmı

• Yeni AirPods 4 icin deri, kaliteli bir kilif ariyorum ama piyasada sanirim yok daha, üretilmedi. Nomad, Andar, Bellroy felan henüz üretmemis.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 17 Eylül 2024; 17:24:15 >
  • Ben de Airpods Pro 2 için deri kılıf arıyordum ama istediğim gibi bir şey bulamadım. Yurtdışında güzel seçenekler var ama ya Türkiyeye gönderim yok ya da pahalı. 🥲

• _PriNCeLy_ _ kullanıcısına yanıt
    Müzik dinlemediğim için bir şey diyemem hocam. Genelde video, görüşme için kullanıyorum

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt

Merhaba.

1 Senedir kullanıyorum, memnunum. Kablosuz şarjıda engellemiyor.

amazon
    Haobobro [Nappa Series] AirPods Pro 2. Nesil (2022) için Deri Kılıf - El Yapımı AirPods Pro 2 Deri Kılıf - AirPods Pro 2 Deri Kılıf - AirPods Pro 2 Koruyucu Kılıf Deri Kılıf - Siyah
    https://www.amazon.com.tr/dp/B0BG5LHSVC?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title&th=1
  • Dostlar merhaba. Elimde 3. nesil AirPods var, çok da memnunum. Fakat sağ tarafında problem oluştu sesler cızırtılı geliyor. Malum sarı siteden tek bir sağ alsam, eşleştirme konusunda sorun yaşar mıyım? Yoksa illa Apple'dan mı temin etmem gerekir?

Teşekkür ederim.

• Arkadaşlar merhaba, AirPods pro 2 kullanicisiyim ve son zamanlarda sağ ve sol arasında ses farki hissetmeye başladım. Ancak sorun kulaklikta mi yoksa benim kulakta mi emin olamıyorum.

Mid ve tizlerde sıkıntı yok ancak bass ve subbass larda sağ tarafta ciddi bir eksiklik hissediyorum ve bu farki ANC de bile duyuyorum. Daha önce böyle bir sorun yaşayan oldu mu, bu yaygın bir sorun mu yoksa benim kurutum mu? Çünkü bazen bu farki çok hissetmiyorum bazende dinleme deneyimimi bozacak kadar fark ediyorum. Bunu kulaklıkları kulağa takmadan test etmenin bir yolu var mı ?

Güncelleme: fit check yaptim ve tam da tahmin ettiğim gibi sürekli sağ tarafı ayarla yada farki uç dene diyor, ancak ne yaparsam yapayım yine sonuç değmiyor. Servis yolu gözüktü, umarım yeaa biz denedik sıkıntı yok deyip geri postalamazlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PehliOne- -- 20 Eylül 2024; 2:58:52 >

• 
Sayfa: önceki 858859860861862
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.