< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (859. sayfa)
-
-
Düz airpods 4 5700 den geldi 3. Nesilden ucuz alınırmı yoksa diğer sitelere gelince fiyat düşermi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dostum düzü alınırmı sence 3 den bile ucuz
4. Nesil alınabilir değil mi arkadaşlar pro 2 den iyi mi sizce
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Yeni çip gelmiş ama kablosuz şarj yok mesela en düz modelde
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 9 Eylül 2024; 23:13:0 >
Pro 2'den daha iyi değil ama 3'den doğal olarak daha iyi. Şu anda internette hala 8bin bandına Pro 2 alınabiliyor 8 bine ANC'li 4 almak için silikonlu uç rahatsızlığı gibi özel bir durum olması lazım. Apple Airpods Pro 2'yi amiral gemisi olarak tutup yeni özellikler getirerek fiyatını korudu. Pro 3 çıksaydı durum farklı olurdu.
Pro 2 > AP4 ANC > AP4 > AP3
-
Benim için hiç önemli bir özellik değil
Anc önemsiz benim için düzgün ses verse yeter düz 4 iyi bence
Anc kullanana kadar bende öyle düşünüyordum, bence olmazsa olmaz bir özellik.
-
Birtek bana mı baş ağrısı yapıyor bu anc ya da psikolojik mi böyle bi basınç hissi gibi :) airpods max var bizde, bikaç kere merak ettim denedim de rahatsız etti beni, gerçi eşimin kulaklığı benim kulaklık kullanma alışkanlığım pek yok ondan da olabilir.
Dostlar şimdi bu yeni 4 serisinde ki iki farklı modelde tek far ANC olması mı? onun dışında mikrofon kalitesi ses kalitesi müzik kalitesi her şey aynı mı? yani sonuç olarak arada ki fiyat farkını sadece ANC için mi veriyoruz? ön sipariş aşamasındayım da bilgisi olanlar yazabilirse çok sevinirim.
-
Max modelinde usb-c disinda bir fark yok mu, batarya, ses kalitesi vs ayni sanirim. Amazondan siparis vermiştim yenisini beklemeye gerek var mi sizce?
Hb ‘dan 3.nesil almistim 1 hafta once, iade edebiliyor muyum acaba? :)
4 alirdim bilsem bekleyip :))
Sahi kulakliklarda iade var mi
airpods 4 ile aktif gürültü engelleme özellikli airpods 4 arasinda kararsiz kaldim? Siparis verecegim ön siparis acildiginda fakat airpods 4 = 5779 Tl
Airpods 4 anc = 7999 tl , sizce aradaki farka deger mi? Kullanim amacim sadece araçta trafikte telefon gorusmesi yapabilmek, zoom gorusmelerinde kullanacagim sizce hangisi
Bana kalırsa silikon uç'tan rahatsız olmuyorsanız airpods pro 2 alın aynı fiyata piyasa da var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ben de airpods 4 alacağım sanırım. Bu fiyattan gelirse tabi. 3.nesilden uygun görünüyor şimdilik.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Airpods 4 fiyatina airpods pro 2 nerede var hocam?
Bende suan airpods 4.nesil e sicagim fakat tam farklari ve duzeltmeleri bilmiyoruz ses konusunda o yuzden kafalar karisik
Bu Pro 2 ile geleceği söylenen işitme sağlığı güncellemesi 4.modele gelmeyecek mi ?Sadece bundan sonra çıkacak silikon uçlu pro modellere mi getirecekler ?
-
Gürültü engelleme airpods 4 olanı 8000 bin TL onu diyorum düz airpods alacaksanız airpods 4 alınması en mantıklısı olur
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X