Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (857. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
10 Misafir - 10 Masaüstü
5 sn
17.463
Cevap
481
Favori
989.595
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Su temasında yaşamıştım.

Su teması var mı hocam?

• elmatadori kullanıcısına yanıt

Su teması yok. Kulaklığın girdiği yeri ve kulaklığı temizledim ama ondan da bir çözüm bulamadım. İnternette apple sıfırlayın yazmış ama henüz deneme şansım olmadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar airpods pro 2 kulaklığım sağ tarafı şarj olmuyor diye yakınımdaki troy servisine vermiştim. Servis raporu çıkmış dün.

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Şimdi yeni ile değilecek dediği sadece sağ kulaklığımı yenisi ile değiştiricekler yoksa tamamen yenilenmiş bir cihaz mı verecekler. Yakın zamanda Troydan benzer servis durumu alan var mı?

• Gaara34 kullanıcısına yanıt

servis formunda ne yazarsa onu değiştiriyorlar hocam. benim de airpods 3 mikrofon sorunu vardı iki kulaklığı değiştirdiler başka serviste. kutuyu değiştirmemişlerdi

Bende de aynı sorun var. İstanbul’a geçince direk apple servise götüreyim.

• MertayKardes kullanıcısına yanıt

şimdi servis raporu yazısından ne anlamam gerektiği çok açık değil. yenisi ile değiştirilecek dediği sadece sağ kulaklık mı yoksa komple cihaz mı olacak? bir de ben cihazı teslim ederken en küçük uçlar takılı halde teslim ettim. sormak aklıma gelmedi o an. gene en küçük uçlar takılı mı verecekler? farklı bir uçla gelirse büyük sıkıntı diğerleri ile rahat kullanamam.

Kutuyu değiştirdiklerini hiç görmedim. Sadece sağ kulaklık değişecek büyük ihtimal. çünkü diğerinde sorun belirtmemişsiniz.

Yanında sıfır olarak tüm uçlardan verecekler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cream cheese -- 17 Ağustos 2024; 10:46:18 >
  • Airpods 3.nesil kulakligimin şarz kutusunu kaybettim.ne yapsam acaba.ne tavsiyeniz olur uygun bi şekilde halletmek için.

• AirPods Pro 2. Nesil kulaklığım bozuldu galiba. Sağ kulaklık şarj olmuyor. Gürgeçlerden randevu alıp gitsem onarımı hemen yapıyorlar mı?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • zahidow Z kullanıcısına yanıt
    Cihazı resetleyin. Önceki mesajlarda da gördüm bazı arkadaşlar şarj olmuyor diyor evet haklılar benim de başıma geldi. Cihazı resetleyin düzeliyor. Reset nasıl yapılıyor diye Google arama yapın apple sitesinde nasıl yapıldığı gösteriliyor. Muhtemelen düzelecektir

• swes S kullanıcısına yanıt
    Onu yapıyorum şarj oluyor ama sonra yine aynı şarj olmayı bırakıyor

• Arkadaşlar ikinci el bir AirPods pro 2 aldım. Faturası mevcut. Garanti devam ediyor ve bu durum hem apple web sitesi sorgusunda hem de cihaz içinde çıkıyor. Fatura, Kutu, şarj kutusu ve kulaklık seri numaraları uyumlu. Gel gelelim seri numarasını webte aratınca aynı seri numarası ile sahibinden’de bir ilan gördüm :) çakma bir cihaz mı almışım sizce?

• 2.el sıfır şirket verdi diye satılan faturasız airpods 2 Pro lar sahtededir değil mi? 3500-4000 TL civarı istiyorlar.Ayird etmenin bi yolu var mı?

Seri no dan garanti sorulama ,seri numarası yazımı kutu vs özelliklerin hepsi var .Yani adamın yalan söylediği belli ama cihazda birebir aynı alıp karşılaştıran var mı?

• iyo kullanıcısına yanıt
    ayarlardaki airpods menusu gelmez replikada

• 1 ay önce sol kulaklık frekans sorunu dip ses şikayetinden dolayı değişim oldu şimdide sağ kulaklık aynı problem olmaya başladı aldığım günden beri problem valla rezillik kulaklıkta kozmetik sıkıntı olunca değişimde problem yaratıyorlarmı

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarı ile replika da olsa o menü geliyor ama pasif şekilde geliyor, örneğin şeffaf mod yazıyor, o menüyü seçebiliyorsun ama kulaklıkta herhangi bir değişiklik olmuyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • En son menülerinde açılıp modlarında çakmalarda aktif olduğuydu.Neredeyse hiç ayırt edilemiyor.Aslinda apple önlem almali

• Sağ kulaklık şarj olmuyordu. Apple ile görüştüm getirin dediler. Götürmeden şöyle bir daha bakayım dedim. Sağ kulaklığın oturduğu aşağıdaki pin biraz içeri gitmiş gibi geldi azıcık kürdan ile dokundum sorunsuz çalışmaya başladı. Bakalım ne kadar gidecek böyle.

• Airpods'u mikrofon olarak kullanarak, harici bir speakera bağlayıp ses alabilirmiyiz?

• Arkadaslar 2. nesil ile 3. nesil arasinfaki farklar nelerdir ? Hangisini almaliyim.. degecek bi fark var mi

• 
Sayfa: önceki 855856857858859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.