Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (855. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Makina Mimarı , Makina Mimarı Daha Az
2 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 2 Misafir - 3 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
17.463
Cevap
481
Favori
989.637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Dengeyi ona doğru neden sesi kısayım o kısmı anlamadım… Yani yeni oldum hiç farketmemiştim ama sağ taraf kısık belli…

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • seffaf mod kotulesti pro 2 de. kendini ve cevreyi daha az duyuyorsun. önceden kulaktan cikarmadan gezerdim simdi cikartma ihtiyaci sikca duyuyorum ozellikle konuşurken. apple her ürününde seviyor duzgun calisani bozmayi.

• Cann88 C kullanıcısına yanıt
    Sesin kısık geldiği tarafa doğru dengeyi arttırırsanız eğer diğer taraftan kısılacağı için o şekilde ayar yapmak gerekiyordu diye hatırlıyorum, deneyerek görebilirsiniz (belkide tam tersidir, inanın hatırlayamadım.. Ben 3 kademe falan kaydırıyordum mesela ses dengesini sağlayabilmek için.

• manesnuc kullanıcısına yanıt
    Ben önce apple destek e iletişim kurayım bağlansınlar sıkıntı var mı görürler belki teşekkür ederim bu arada

• Merhaba arkadaşlar samsung a54 kullanıyorum airpods pro sag kulaklıktan ses gelmiyor elimde iPhone veya ipad yok nasıl reset atarım veya sorun sizce ne olabilir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba, airpods 3 ve Pro 2 arasında kalmış durumdayım. Arada yaklaşık 2400 ₺ fark var. Değecek bir fark mı. Özellikle müzik ve telefon konuşması için airpods 3 yeterli mi ? Yoksa almışken Pro 2.nesil mi alınır ??

• MhmtBey M kullanıcısına yanıt
    Bu iki cihaz arasında bence en büyük fark kulaklığı dışarıda ne kadar kullanıyor olmanıza bağlı ya da gürültülü ortamda ne kadar kullanıyor olmanıza bağlı. Silikonsuz 3. Nesil ile dışarıyı rahatsız etmeden bir şey dinlemek pek mümkün değil. Silikon olayı işi çok değiştiriyor genel olarak kulaklıklarda. Benim şahsi değerlendirmem bu şekilde, silikon ile rahat edemiyorum, toplu taşımada rahat bir şey dinlemek mümkün olmuyor. 3. Nesil kullanıyorum bu arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi manesnuc -- 17 Temmuz 2024; 20:36:52 >
  • Evren7 kullanıcısına yanıt
    3000 liraya orijinal olma ihtimali kocaman bir sıfır hocam. Yurt dışında bile 250 dolardan aşağıda satılmıyor bu cihaz.

• ozcansan O kullanıcısına yanıt

almadım hocam zaten vaz geçtim.Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]  daha sonra bakacağım mağazalardan orijinal.

• aurosonic kullanıcısına yanıt
    Ayarlar>müzik>ses denetimi>kapalı

• Arkadaşlar merhaba airpods 3. nesil kutu içinden usb-c kablo çıkıyor mu? 15 kullanıyorum elimde usb-c to usb-c var. Eğer çıkmıyorsa usb-c to lightning almam gerekecek. Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Depar Atan Uruk Hai kullanıcısına yanıt

kablo alman gerekmez. İçinden gerekli kablo çıkıyor.

• cream cheese kullanıcısına yanıt

Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar herkese, apple airpods 2.nesil şarj kutusu denize düştü şimdi çalışmıyor. Şimdi kutu arayışındayım..bana yardımcı olacak birisi var mı fikir verseniz ne yapmalıyım?

• shimera7777 kullanıcısına yanıt

walla hocam bence migros ta filan kulaklıklar satılıyor aynı aırpods gıbı kutularıda aynı gıbı sarj yerleride ayı sankı . bır deneyın derım .

• shimera7777 kullanıcısına yanıt
    Şarj kutusunu pirinç dolu kavanozda bir gece bekletin. Düzelme olmazsa sarı sitede kulaklıkları kaybedip sadece kutuyu satanlar var. Ben öyle almıştım.

• Post-it P kullanıcısına yanıt

evet pirinç kutusunda beklettik ama nafile...sarı site derken?

• Sevenhillli S kullanıcısına yanıt

şarj kutusu lazım bana, kulaklıklar çalışıyor sorun yok

• Sol kulaklık bir anda çıkı çıkı sesler yapmaya başladı, sonra fark ettim gürültü engelleme açıksa o sesi yapıyor. Bişey sallanıyor içinde, kapatırsan da patlak hoparlör gibi uğulduyor. Bu sorunu yaşayan oldu mu ? Ne suya düştü ne başka bişey, 3 sene dolmadan dünya para aletin bozulması üzücü. Huawei mi alsam diye düşünmeye başladım.

• Selamlar sadece kontrol amaçlı açılmış yanında spigen kılıfı da dahil airpods pro 2 cihazıma 6500₺ istemem doğru mudur emin olamadım

• 
Sayfa: önceki 853854855856857
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.