< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gelendostlu -- 31 Mayıs 2024; 20:39:32 > < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (853. sayfa)
-
-
Teşekkür ettim hocam
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Beyler benim kafa karıştı
Şu an AirPods pro 2 güncel versiyon nedir
Bende 6F7 gözüküyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
En son sürüm kullanıyorsunuz.
Merhaba airpods max kullanan varsa alınır mı?Yeni modeli çıkacak falan çıkacak diyorlar sizce beklemeli miyim?
-
AirPods Pro 2 de eski sürümde hiç kullanılmadığı zaman kutunun şarjı daha hızlı tükeniyordu. 6F7 de bu sorunu çözmüş gözüküyorlar. 4 gün sonra % 99 a yeni düştü.
Arkadaşkar bende 14 pro max ve airpods max var. Sorunsuz kullanıyordum. Son güncellemeden sonra kulaklık çalışmıyor. Resetleme yaptım, şarj kablosu, priz hepsini değiştirdim. Düzelmiyor. Şarj girişini de temizledim fayda etmedi. Şarj da olmuyor. Kabloyu taktığımda ışık yanmıyor. Sadece resetleme tuşlarına 15 saniye basınca yanıyor ve hemen sönüyor. Benzer sorun yaşayan var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhabalar; eski nesil airpods pro kullanıyorum.Full seste müzik dinleğimde sol kulaklıklıktan ufak ufak cızırtılar geliyor.Bozulmanın işareti midir bu? Ne yapmam gerekiyor? Normal yükseliklikte herhangi bir sıkıntı yok.
Silikonlardan kaynaklabilir mi ? Sol kulağımda cızır cızır ediyor takmaya çalıştığımda da.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 12 Haziran 2024; 18:29:48 >
Aynı sorun bende de var ses seviyesi %60 ın üzerine çıktığında sol kulaklıktan cızırtı geliyor. Appledan daha önce değiştirmiştim ama şu an garanti yok diye değişim yapmıyorlar. Mecburen 2. Nesil aldım
Dün sol kulaklığı temizlemek için; silikonu çıkarınca daha kötü olmaya başladı.Dinlenemez şekilde.2.nesilde de böyle bir sıkıntı var mı? Sanırım kronik sorun olarak gözüküyor 1.nesil içinquote:
Orijinalden alıntı: Aratorn Oglu Aragorn
Aynı sorun bende de var ses seviyesi %60 ın üzerine çıktığında sol kulaklıktan cızırtı geliyor. Appledan daha önce değiştirmiştim ama şu an garanti yok diye değişim yapmıyorlar. Mecburen 2. Nesil aldım
2. Nesilde herhangi bir sorun yok aksine ses kalitesi ve anc çok gelişmiş. Bence kulağada daha iyi oturuyor.
-
İzmir’de yaşıyorum airpods pro 2. Nesil apple tr garantili ürün sağ kulaklık bugün taktığımda özellikle gürültü engelleme açtığım zaman uğultu veriyor kulaklık uyum testinde ucu değiştirin diyor aynı sorunu yaşayan oldu mu hangi servisi tavsiye edersiniz ve nasıl bir yol izlemeliyim
Arkadaşlar ikinci nesil kulaklığı kaybettim. iphone’umu bul uygulamasından takip etmek istediğimde konum bulunamadı diyor airpods için. Cihaza nasıl ulaşabilirim ?
Bende de oluyor pro 2. Nesil cevabını bilen yok heralde
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bir kulaklığı daha fazla kullanıyorsunuzdur.Zaten bu kulaklıkların maximum kullanım süresi 3 yıl .Bu süre sonunda kulaklıkların biri illa ölüyor.Tek satılmadığı içinde mecburen yeni kulaklık almaya zorluyorlar.
-
firmware güncellemesi nasıl oluyor mace ve iphone bağladım olmadı bir türlü otomatik algılar diye düşünüyordum ? 3.nesil 5xxx firmware var aslında eskide kalmış. sitede 6xxx sürümlerde.
-
Bildirim gelince şarkının sesi bazen kısıkta kalıyor betayla mı alakalı?(Pro2)
muhtemelen şarjı bitmiştir. yakın mesafesine herhangi bir bul ağı açık olan ios cihaz girerse onun üzerinden konum gönderiyor.
-
Firmware güncellemeleri, AirPods'unuz şarj olurken ve Wi-Fi'ye bağlı iPhone, iPad veya Mac'inizin Bluetooth menzilindeyken otomatik olarak gerçekleştirilir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X