Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (852. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.463
Cevap
481
Favori
989.656
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yav geçen sene aralıkda başvurdum daha sonuçlanmayan thhm var izmirde nedense hiç ilerlemiyor 1 sene sonra iade kararı çıkarsa zaten 1600₺ya almışız şuan bile paranın değeri yok o zaman kutusu bile gelmez o paraya 😂 Apple’a görüşsek üst birimden falan yardımcı olma durumu oluyor mu acaba şimdi baktım eski airpodslarda bir ara değişim programı bile başlatmış apple bizimkiside girmesi lazım niye almamışlar anlamadım açıkcası

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanırım AirPods serisinin ikinci elde satışı zor 8 aylık AirPods pro 2 satıyorum fiyat 5400₺ yazdım ne arayan var ne soran:) kılıflı kullanıldı fatura var yedek başlıklar kullanılmadı kendimde adam akıllı kullanmadım :) ortalıkta boşa duracağına satayım dedim :) satılmadı kozmetik ürün galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abdul1907 kullanıcısına yanıt

Benim iPad Air 3 varken kadın tablet eğri demişti serviste daha çıkarıp sorunu göstermeden , dedim her halde şaka yapıyor ciddiymiş , thh ile iade aldım

Samsung böyle yapıyordu servislerde. Apple’da Samsung’a benzemiş anlaşılan.

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    İadeyi aldığımız fiyattan alacaksak nanay kulaklık olmuş 8 9 bin ben almışım 1600e kaç sene önce 😂

Buna artık çözüm geldi güncel fiyattan veriyorlar iadeyi diye biliyorum

e devletten başvur hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FrankGallagherx -- 29 Mayıs 2024; 9:33:15 >
    Apple’ı aradım durumu anlattım kıdemli birimine aktardı troya mail atacakmış konuyla alakalı inceleyip yarın dönüş sağlayacakmış bakalım ne çıkacak olmadı uzun bir thh yolculuğuna çıkacağız gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abdul1907 -- 29 Mayıs 2024; 9:35:13 >
  • Servisden servise fark eder mi acaba beyler izmirde önerebileceğiniz farklı apple servisi var mıdır yine götürüp bir şansımı deneyeyim garanti bitimine 1 haftası kaldı kulaklığın

• Amazon güvenilir midir airpods almak için tavsiye eder misiniz

iphoneda destek uygulamasından apple ile görüşün troyun dediklerini onlara iletin belki çözüm sunarlar

İade güncel fiyattan para birimi değişti güncel fiyat üzerinden verirler size hocam

• Selam herkese. Bişey soracağım. AirPods 3 kullanıyordum. Yeni AirPods Pro 2. Nesil type c ye geçiş yaptım. Telefonumda batarya durumu widget var. AirPods 3. Nesil kullanırken kulaklık kutudaysa eğer batarya widget da herhangi bir bilgi olmazdı. Ancak AirPods Pro 2 kutuda olsa bile eğer Bluetooth açıksa widgetta pil durumu gözüküyor. Bu normal mi? Yoksa AirPods kapağı tam kapanmama gibi bir sorun mu var ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmözdemir16 kullanıcısına yanıt
    Bende de gösteriyor aynı şekilde.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Çok sahtesi var bir de kişisel hijyenik ürün gibi gören ağırlıklı.

• Selamlar, airpods kulağımızda iken gelen aramalarda zil sesi çalmayıp sadece sirinin kimin aradığını bildirdiği şekilde ayarlama yapmak mümkün mü ? Kulaklıkta Zil sesi çalarken sirinin kimin aradığını söylerken sesle birlikte karışıyor.

• Arkadaşlar airpods pro2'ye yeni güncelleme geldi. Gürültü engellemeyle alakalı gelişme var mı sizce?

• yildiz.ahmethakan Y kullanıcısına yanıt
    nasıl yapıyoruz yeni güncellemeyi?

• Latest firmware sayfasına samsung cihazımdan girince 6f7 versiyonu görünüyor ve youtube'da çeşitli videolar var 6f7 versiyonu ile ilgili. Ama apple cihazlarda yazılım sürümü kısmından latest firmware linkine girince hala 6b34 versiyonu güncel görünüyor. Aynı web sayfası farklı cihazlarda farklı sürüm gösteriyor. Ben de güncelleyemedim, ilginç bir durum:)

• yildiz.ahmethakan Y kullanıcısına yanıt
    Ben güncellendim.

• gelendostlu kullanıcısına yanıt
    Hocam 6b32'de anc performansı inanılmazken 6b34'te biraz düşüş yaşadım ben, diğer forumlarda da bahsedilmiş. Bi iyileştirme hissettiniz mi? Ve nasıl güncellediniz, ben yarım saat denememe rağmen yapamadım.

• 
Sayfa: önceki 850851852853854
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.