Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (850. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
17.463
Cevap
481
Favori
989.657
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    kulak delikleriniz farkli boyutta demek ki. baska model kulaklikta degisen bir sey olacagini sanmiyorum.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • yakogg Y kullanıcısına yanıt

airpods 2 vardı onda sorun yaşamıyordum kaybolunca arayışa girdim. kulak için olanlar düşüyor. 3.nesil de sıkıntı olmaz gibi ama belli de olmaz..

• Daha once silikonlu modeller kullaniyordum. Bilhassa sporda terleyince dusme yapiyordu. 2.5yil once 3. Nesil e gectim duzenli hergun kulagimda dusmuyor ve dusme hissiyatida vermiyor.

• rabesantrata kullanıcısına yanıt

bende 3.nesil sipariş geçtim hocam şimdi. dünya para verip şu rezilliklerle uğraşmakta..

• Kulağa uygun slikonu ayarlamak için uygulamada bile ayarı var. Kulağınıza uygun boydaki slikonu takmazsanız tam oturmayacağı için doğal olarak düşer. Silikonlu kulaklığı bile terleyince düşünebiliyorsanız silikonsuzu çok daha önce düşecektir.

• arkadaslar gecen hafta usb c sarjli airpods pro 2 aldim ilk kullandigim zaman anc ozelligi muazzamdi arkada herhangi bir sey dinlemiyorken bile disaridaki sesleri duyamiyordum fakat bu hafta kulakligin anc seviyesinde bir azalma oldugunu fark ettim. artik kulagimda basinc hissi de yok, kulakligi temizledim kirli falan da degil, guncelleme olarak da son surum yukluymus redditte falan son guncelleme ile ancnin bozulduğunu söyleyenler var bilemedim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 4quare -- 27 Nisan 2024; 15:24:55 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4quare kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı sorunu yazmak için geldim konuya, acaba silikondan mı diye değiştirdim falan ama işe yaramadı. Gerçekten çok büyük bi fark var performans olarak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt

Bende tek sorun otobüste konuşamıyorum. Hele ki son zamanlarda hiç konuşamaz oldum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    Kusura bakmayın ama bu kadar takıntılı olmak çok iyi birşey değil, bir kulaklık kutusu neden çizilir ki zaten, kaldı ki çizilse nolur? Hayat bunlarla uğraşmaya, bunlar için üzülmeye değmeyecek kadar kısa arkadaşım. 👍🏼

• 4quare kullanıcısına yanıt

Geçen sene şubat ayında medimarkt mağazasından almıştım, aldıktan sonra hiç unutmuyorum test etmek için kulağıma taktığım zaman o kalabalık mağazadaki en ufak bir gürültü bile duyulmuyordu, sonra güncellemeler ile içine ettiler resmen. Anlamadığım şu başka üst düzey modelide yok yani airpods pro 3 olsa klasik eskitme olayı deriz ama oda yok.

• arkadaşlar şu kulakta düşmemesi için kulak kancası kullanan oldu mu tavsiye eder misiniz?

• Pro 2’de özellikle anc açıkken sesin merkezden kayıp sesin değişmesi sorunu yaşıyorum

• Arkadaşlar elimde ihtiyaç fazlası

Airpods pro 2 elago zırh kılıf siyah (sıfır)

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Airpods pro Spigen Rugged Armor Matte Black (temiz ikinci el)

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

bulunmakta. Uygun fiyattan verebilirim. Bilginize.

Edit: 2 kılıfta satılmıştır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpercck -- 8 Temmuz 2024; 12:18:28 >

• alpercck kullanıcısına yanıt
    Hocam spigen olanın fiyatı nedir?

• Forumu rahatsız etmemek için özelden yazdım hocam.

• alpercck kullanıcısına yanıt

fiyatları nedir

• 14 pmden s24 ultraya geçtim, 14 pmde ses kalitesi iyi değilken s24 ultra airpods pro 2 nesil uyumu harika müthiş bir ses kalitesi ve yüksekliği var. Çok garip gerçekten

• Archi33tect kullanıcısına yanıt

Takıntılı değilim, sadece malımı korumayı seviyorum. İyi bir araba alıp komple şeffaf kaplama yaptırdığımızda takıntılı mı oluyoruz? Sattığınız zaman ikinci elde "iyi etmişsin abi, takıntısız kullanmışsın" diyip arabayı değerinden mi alacaklar yoksa değerini mi düşürecekler? Burası türkiye ve bu ülkenin gerçekleri var.

Siz S24 u num ekranının ve kamerasının 2 kat daha iyi olduğunu yazan arkadaşsınız değil mi ?

Araçlarımı da şeffaf kaplama filan yaptırmıyorum, kaldı ki milyonluk araçlarla üç kuruşluk kulaklıklar pek iyi bir karşılaştırma olmamış bence, neyse uzatmayalım, sen de haklısın deyip konuyu kapatalım, iyi günler..

• 
Sayfa: önceki 848849850851852
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.