< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (848. sayfa)
-
-
budslar Allah affetsin işitme cihazı gibi duruyor kulakta. kulaklık dediğinin şekli de bir şeye benzemeli. airpods 2 bence de iyi
-
Dengeli ton, vokal araligi, parlaklık bu ayarları hangisinde kullanıyorsunuz?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
flatlikten uzaklasiyor ses hepsinde
telefon olarak hangi cihazı kullandığınızı sormuştum. bir de ekolayzer ayarlarınızı paylaşırsanız çok mutlu olurum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
15 pro max bir süre s23 u ilede kullandım hiçbir ayar yapmadım
Bende ilk aldığımdan beri memnunum. Bu kaçıncı airpods bilmiyorum ama hiç bir kronik sorun yaşamadım.
Yıllardır tecrübe ettiğim.
Eğer adam kirli bassları seviyorsa ve kaliteden anlamıyorsa anında o konudan uzaklaşmak gerekir. Bunu en yakın arkadaşımla yaşadım. :))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Nereden yaptınız alışverişi ? bende 1. Nesil prodan isyan etmiştim servis git gel git gel 2. Nesile geçicem uğraşmak istemiyorum sonradan
Apple mağazalarını tercih etmişimdir hep.
-
Arkadaşlar pro 2 de YouTube müzik de ses yüksekliği bass lar vs herşey Apple müzik e göre çok daha iyi kaliteli yüksek. Apple da kayıpsız vs herseyi açtım ama bana kötü geliyor. Yanlış bisey mi yapıyorum.
tam tersi soyledikleriniz
Sesi kısıktır. Şuradan ayarı var arkadaş yazmış
https://forum.donanimhaber.com/mesaj/yonlen/158360477
çok teşekkürler deneyeceğim
-
Hocam trendyoldan Teknosa satıcısından AirPods 2. Nesil aldım. Fakat 1. Nesil göndermişler. Şarj ışığı kutunun içinde. Sizce iade etmeli miyim?
bana sormadınız ama sinirime dokunduğu için lütfen geri gönderin ne sipariş verdiyseniz onu göndersinler
Hocam teşekkürler Apple destekten sorgulattım 2. Nesilmiş. İnceleme videolarında ışık kutunun içinde olanlar 1. Nesil demişlerdi. Anlamadım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arasira -- 17 Nisan 2024; 21:33:57 >
Şarj ışığı içinde olanlar da 2. Nesil olabilir. Benimkisi de öyle idi.
Dışında olanlar kablosuz şarj teknolojisine sahip.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi biuu -- 17 Nisan 2024; 23:32:40 >
Aynen hocam öyleymiş ☺️
Arkadaşlar bugün 2.nesil proya geçiş yaptım, forumlarda ekşide herkesin övdüğü noise cancellation özelliği beklentimin altında kaldı ben sesi komple keser diye bekliyordum düşükte olsa çevre seslerini duyabiliyorum benim kulaklıkta mı bir problem var yoksa durum böylemi
sabit sesleri iyi kesiyor ama anlik gelisen sesler geliyor tabi. anc olarak en iyilerden birisidir pro 2. diger markalar da daha iyi degil.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X