< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (849. sayfa)
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
arkadaşlar pro 2 alacağım ancak iade edebileceğim bir yer olmalı. çünkü kulağımdan düşme ihtimali var. amazodan baktım satmıyor en uygun mediamarket şu an. Medimarketten alsam iade edebilir miyim acaba?
-
amazon
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
amazon satıcılı olsa hemen alacağım ama o yok.
-
Anc nin çalışma mantığı sürekli tekrar eden frekansları kesmektir. Pro 2 nin bu konuda anc si gayet iyidir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
6B34 güncellemesi ile basslarda artış var gibi geldi bana Airpods 2'de.
-
Hocam Amazon’da altta diğer satıcılar kısmına basın orda Amazon satıcılı var.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Airpods Pro 2 için kılıf öneriniz var mı arkadaşlar veya kılıf kullanmaya gerek var mı sizce? Genelde çantaya falan atıyorum kulaklığı.
bu guncelleme ekimde gelmisti yanlis hayirlamiyorsam
çok çabuk dış kutu çiziliyor ben spigen kılıf almıştım sorun yok.
-
Ben de Spigen Urban Fit siparişi verdim ama umarım çok kaba olmaz.
Maalesef kaba
sizden Allah razı olsun hocam çok işime yaradı sipariş geçtim
-
Yeni airpods çıkacak mı yoksa kışa mı çıkar? Pro olmayan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Çok defa deneme yaptım YouTube Music’te yüksek kaliteyi açınca Apple Music denses daha iyi geliyor veya benim kulaklar sıkıntılı
iki program da var bende. yt musici en son aylar once acmistim. kiyaslanmayacak kadar fark var arada benim icin.
İlk nesil airpods proyu kullanıyorum(neredeyse 2,5 yıldır)Müzik performansından memnunum fakat gelen aramalarda ki performansı malesef rezalet.Karşıdaki benim sesimi duyamıyor yada baya sıkıntılı olduğunu söylüyor.Belki burda da sormuşumdur hatırlamıyorum, herhangi bir ayarı var mıdır gelen aramalar için?
Sırf bunun için bir kulaklık almam bile gerekecek ileride)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 25 Nisan 2024; 7:52:40 >
Aynı durumdayım hocam. Benim çözümüm mikrofonu sağ kulaklık olarak tanımladım. Arama geldiğinde sağ kulaklığı çıkarıp ağzıma yaklaştırıyorum, otobüste bile rahat görüşme yapıyorum bu şekilde. Sesin gelmiyor şikayetleri bitti. Bu kadar para verip bunu yapmak saçma ama çok telefon görüşmesi yapan biri olmadığımdan takılmıyorum.
siz sagi mikrofon olarak ayarlasaniz da o anda kulaginizda takili olan kulakligin mikrofonu aktif oluyor
amazon üzerinden 2.nesil pro aldım ancak sağ kulakta düşme hissiyatı oluşuyor. kulaklık düşmüyor ama rahatsız ediyor. silikon ucu vs. alıp uğraşmakta istemiyorum. 3.nesil alacağım büyük ihtimalle kulaktan düşme sorunu onlarda da var mı acaba prolar gibi?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X