Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (849. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
17.577
Cevap
484
Favori
1.004.887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Abi zaten anlık gleln sesleri kesmek için anc değil pasif gürültü engelleyicisi iyi olan bir kafa üstü almak daha mantıklı. Airpods pro 2 anc de onlara denk hatta 1 tık da iyi bir gürültü engelliyici algoritmaya sahip.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • arkadaşlar pro 2 alacağım ancak iade edebileceğim bir yer olmalı. çünkü kulağımdan düşme ihtimali var. amazodan baktım satmıyor en uygun mediamarket şu an. Medimarketten alsam iade edebilir miyim acaba?

• farukclkk kullanıcısına yanıt
    amazon

• yakogg Y kullanıcısına yanıt

amazon satıcılı olsa hemen alacağım ama o yok.

• Ufkrkmz kullanıcısına yanıt
    Anc nin çalışma mantığı sürekli tekrar eden frekansları kesmektir. Pro 2 nin bu konuda anc si gayet iyidir

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 6B34 güncellemesi ile basslarda artış var gibi geldi bana Airpods 2'de.

• farukclkk kullanıcısına yanıt

Hocam Amazon’da altta diğer satıcılar kısmına basın orda Amazon satıcılı var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Airpods Pro 2 için kılıf öneriniz var mı arkadaşlar veya kılıf kullanmaya gerek var mı sizce? Genelde çantaya falan atıyorum kulaklığı.

• Gaara34 kullanıcısına yanıt
    bu guncelleme ekimde gelmisti yanlis hayirlamiyorsam

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt

çok çabuk dış kutu çiziliyor ben spigen kılıf almıştım sorun yok.

• FrankGallagherx kullanıcısına yanıt
    Ben de Spigen Urban Fit siparişi verdim ama umarım çok kaba olmaz.

• ykpumtt Y kullanıcısına yanıt
    Maalesef kaba

• arasira kullanıcısına yanıt

sizden Allah razı olsun hocam çok işime yaradı sipariş geçtimApple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

• Yeni airpods çıkacak mı yoksa kışa mı çıkar? Pro olmayan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çok defa deneme yaptım YouTube Music’te yüksek kaliteyi açınca Apple Music denses daha iyi geliyor veya benim kulaklar sıkıntılı

• iki program da var bende. yt musici en son aylar once acmistim. kiyaslanmayacak kadar fark var arada benim icin.

• İlk nesil airpods proyu kullanıyorum(neredeyse 2,5 yıldır)Müzik performansından memnunum fakat gelen aramalarda ki performansı malesef rezalet.Karşıdaki benim sesimi duyamıyor yada baya sıkıntılı olduğunu söylüyor.Belki burda da sormuşumdur hatırlamıyorum, herhangi bir ayarı var mıdır gelen aramalar için?
    Sırf bunun için bir kulaklık almam bile gerekecek ileride)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Return Zuha -- 25 Nisan 2024; 7:52:40 >
  • Return Zuha kullanıcısına yanıt
    Aynı durumdayım hocam. Benim çözümüm mikrofonu sağ kulaklık olarak tanımladım. Arama geldiğinde sağ kulaklığı çıkarıp ağzıma yaklaştırıyorum, otobüste bile rahat görüşme yapıyorum bu şekilde. Sesin gelmiyor şikayetleri bitti. Bu kadar para verip bunu yapmak saçma ama çok telefon görüşmesi yapan biri olmadığımdan takılmıyorum.

• Post-it P kullanıcısına yanıt
    siz sagi mikrofon olarak ayarlasaniz da o anda kulaginizda takili olan kulakligin mikrofonu aktif oluyor

• amazon üzerinden 2.nesil pro aldım ancak sağ kulakta düşme hissiyatı oluşuyor. kulaklık düşmüyor ama rahatsız ediyor. silikon ucu vs. alıp uğraşmakta istemiyorum. 3.nesil alacağım büyük ihtimalle kulaktan düşme sorunu onlarda da var mı acaba prolar gibi?

• 
Sayfa: önceki 847848849850851
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.