Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (856. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Tıfıl II , ceyyhun , fatihkm Daha Az
3 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir (1 Mobil) - 8 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17.463
Cevap
481
Favori
989.635
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ARkadaşlar airpods pro kullanıyorum. benım sıkıntım. kulaklık telefona bağlı iken aynı anda bilgisayardan youtube vs izleyip/dinleyebilmek.

örnek veriyorum youtube'tan bir video izlerken arama geldiğinde bağlantıyı koparmadan konuşup sonra işime donebilmek.

• iphonedaki özellikleri en azından pil yüzdesini android te kullanırken görebileceğimiz uygulama var mı acaba

• atakane kullanıcısına yanıt

diğer macos yada ipados cihazınız varsa aktarıyor bağlantıyı. onun dışında imkansız diyebilirim.

• Bugün ikinci kez servise gönderdim airpods pro 2 yi
    Benim kullandığım airpodslarda hep sesi karşıya boğuk kısık iletme problemi oluyor 1-2 ay içinde ya ben birşeyi yanlış yapıyorum yada kronik sıkıntı var
    Daha önce gönderdim yenisini verdiler aynı problem tekrar başıma geldi
    Tamamen apple ekosisteminde olmasam asla almam şu airpodsları

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Arkadaslar merhaba AİRPODS PRO 2 cihazımı sattım ama cihaz iCloud adresimde kayıtlıymış sanırım . Windows yüksü bilgisayardan kaldırmanın yolu yok mu yada kaldıran var mı ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exodus33

Arkadaslar merhaba AİRPODS PRO 2 cihazımı sattım ama cihaz iCloud adresimde kayıtlıymış sanırım . Windows yüksü bilgisayardan kaldırmanın yolu yok mu yada kaldıran var mı ?
    Telefonda “bul” kısmında aygıtlar seçeneğinde görünüyorsa sattığınız kulaklığı oradan kaldırabilirsiniz.

• tt38 T kullanıcısına yanıt
    Telefonumda sattım maalesef kardeşimden girdim gözükmüyor

• Bende AirPods 3. Nesil var . Son birkaç aydır total sesi kısık. Telefondan son ses de yapsam ses ikisinden de az geliyor. Bazen ilk taktığımda eski performans geliyor ama şarkı çalarken kendini kısıyor. Sağlık bildirimleriyle mi alakalı. İnternette de böyle sorun bulamadım.

• beyhudeee kullanıcısına yanıt
    muzik icerisinde ses denetimini kapatin

• yakogg Y kullanıcısına yanıt
    Maalesef faydası olmadı

• 4 senesinde artık 2.nesil de sol kulaklık şarjı olmasjna rağmen bazen sıfır gösteriyor ayrıca mikrofonu DA çalışmıyor artık.. gittiği yere kadar devam :)

• generix_1990 kullanıcısına yanıt
    Buna benzer bir sorun yüzünden apple, ücretsiz değişim yapmıştı, ben de bu kapsamda kulaklıklarımı değiştirmiştim.

• 2.nesil AirPods artık en fazla 30 dk çalışıyor. Garanti yok! Çöp mü oldu bu kulaklık şimdi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Uwais -- 12 Ağustos 2024; 0:31:1 >
  • merhabalar arkadaşlar.

elimde yaklaşık 1,5 yıllık bir airpods 2 pro var.bunu garanti kapsamında değiştirmek istiyorum.apple'ın garanti kapsamında değişime okey verdiğin durumlar nelerdir?

hangi bahaneleri sunmam gerekir.tiyosu olan?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byns -- 12 Ağustos 2024; 9:19:29 >
  • byns kullanıcısına yanıt
    parazit ugultu

• Merhaba arkadaşlar airpods pro var çantamda uzun süre bekledikten sonrası çantayı aldığımda ses çıkarıyor bu normal bir durum mudur

• 3.nesil airpods umu kaybettim. Yenisi almaknpahali ne yapsak ne mantıklı.uygun bi şekilde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kadir1983 kullanıcısına yanıt

iPhone için daha mantıklı bir cihaz yok ne yazık ki, fonksiyon ve kaliteden ödün verip farklı markalara yöneliceksiniz yada tekrar fahiş fiyattan alıcaksınız ne yazık ki, bence en azından 4'ün çıkmasını bekleyin onu alın derim.

• Archi33tect kullanıcısına yanıt
    Garantisi bitti hocam, çok ilginç tam garantisi doldu bu başladı ötmeye hafiften. 6 ay geçti kullanılamaz hale geldi.

• Merhaba. Pro 2 cihazım var. Sağ kulaklık bazen şarj oluyor, bazende olmuyor. Kutu içinde biraz uğraşınca başlıyor şarj, kapağı kapatınca duruyor. Son sefer kapak açık şarj ettim. İyileştirilmiş şarjı kapattım ancak değişiklik olmadı. Daha önce bu tarz bir sorun deneyimleyen oldu mu ?

• 
Sayfa: önceki 854855856857858
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.