Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (861. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17.463
Cevap
481
Favori
989.555
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
32. Sırada  bugün en iyi #4
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçmiş olsun arkadaşlar. Airpods 4'ün Önsipariş fiyatı değişmiş maalesef.

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]
  • Yosta Y kullanıcısına yanıt

Evet, 1000₺ civarı yukarı gitmiş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fiyatı nispeten uygundu. Kesin olarak alacaktım ama şu an düşünüyorum açıkcası. Apple Türkiye'nin yaptığı tamamen saçmalık ama, bi fiyat açıklıyorsunuz, ürün daha ön siparişe bile açılmadan zam yapıyorsunuz.

"Nasıl olsa alıyorlar, ne koparsak kârdır" olayı tam bir kurnaz esnaf düşüncesi.

Pro da değişti aynı şekilde. 10 binden 11.650’ye çıktı. Pro düşünenler zammı fiyatlarına henüz yansıtmayan yerleri düşünebilir.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Post-it P kullanıcısına yanıt

Valla hissettim olacağı geçen gece yarısı Hepsiburada’nın kendisinden 2 tane aldım 7884₺’ye. İyi yırttık 😀 Şu an 8880₺ satışta.

uzun zamandir apple urunlerinde en ucuz fiyat ilk ciktiginda oluyor. satin almaya acildigi gibi alip gecmek gerekiyor beklemekle hata yapmissiniz. pro 3 ciktiginda ben oyle yapacagim.

• 6500 liraya aldığım AirPods Pro 2.nesil 12 bin mi olmuş ben mi yanlış görüyorum?

• dusttt D kullanıcısına yanıt

Evet, geçen dün içime doğdu aldım 2 tane 😊

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gps.navigation -- 19 Eylül 2024; 20:40:45 >
  • dusttt D kullanıcısına yanıt
    Milletin 100 bine aldığı araba 1.5 m oldu dostum senin airpods 12 bin olsa ne olur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ya arkadaş açıkladığın fiyat nere ön siparişe açtığın fiyat nere kafayı mı yedi bu apple bu zam nerden çıktı??

Edit: Yüce devletimiz yine boş durmamış ve ek vergi getirmiş!!! İnsan bazen ne diyeceğini bilemiyor. Pes yani hakikaten bir millet bu kadar vergilerle nefessiz bırakılmaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakgoz79 -- 20 Eylül 2024; 13:48:34 >
  • hepsiburada üzerinden airpods 4 anc ön sipariş verdim bakalım.

• mymerla kullanıcısına yanıt

Kablonuz yoksa onu da sipariş edin lakin kutudan çıkmıyor.

• Almayı düşünen varsa Hepsiburada üzerinden alışveriş kredisiyle ödeme seçeneğini seçin. ING Bank üzerinden faizsiz 6 ay kredi seçeneği ile alabiliyorsunuz. Ben o şekilde aldım ANC li modeli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yosta -- 20 Eylül 2024; 18:37:37 >
  • Arkadaşlar, az önce AirPods Pro 2. Nesil kulaklığımın bir tanesinde çınlama sesi geliyor.

Bunun için İstanbul Akasya Avm den randevu oluşturdum. Bunun tamirini mi yapıyorlar yoksa değişim mi oluyor? Bir bilgisi olan var mı? Kulaklığı alalı 1 ay oldu tam.

• Yahu bu nasıl iştir. Daha ön siparişe geçeli ne kadar oldu takip bile edemedik. Ön siparişler açık mıydı onu bile görmemiştim. Şimdide zam gelmiş. Tam olarak dü 4 le , gürültü engellemeli modele ne kadar gelmiş arkadaşlar.

• 4 sparişi verdim appleden alacaktım ama yanlışlıkla bastım aldı direk iptal etmedim hb den almak ile apple den almak arasında fark varmıdır Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 21 Eylül 2024; 14:0:12 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • gps.navigation kullanıcısına yanıt

hocam ip15 pro kablosu, apple watch kablosu dolu ev. üstelik magsafe 3in1 kablosuz şarj standım var. Allahtan ihtiyacım olmayacak :))

O zaman süper 👍. İlk defa alanlar kutuyu açınca şok olmuşlar, ondan yazdım 😊

• gps.navigation kullanıcısına yanıt

Apple yine yapmış yapacağını ama ekosistem maalesef mecbur bırakıyor bizleri. Düz versiyona kablosuz sarj koymuş olsa anc modelini almayacaktım. Her yer kablo dolu ne kadar kablosuz o kadar iyi. Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] 

Telefonlarda usb girişini bile kaldırabilir. Kablosuz neredeyse her şey halloluyor artık malum.

• 
Sayfa: önceki 859860861862863
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.