< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (863. sayfa)
-
-
Teşekkürler anc li olanı aldım Çünkü Teknosa'da eski fiyattı bir de 7.500 TL'lik alışveriş 750 TL Bonus vardı ondan da faydalandım düz olanla aynı fiyata geldi Bayağı iyi oldu benim için
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
ben pro 1.nesili hala satamadım tertemiz ürün çok ilginç yanında yedek silikonlarda veriyorum ama hijyen açısından yanaşmıyor sanırım kimse
birde sürekli fatura soruyorlar garantisi bitmiş ürüne , yani kutudaki seri no ile sorgulama yetmiyor mu ? orjinallik için illa fatura mı lazım ?
-
evet. replikalarda seri noyu da cakiyorlar.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
ama sonuçta apple in sitesinden filan öğrenilmiyor mu orjinal olup olmadığı ?
yani çakma bir airpod üzerine orjinal seri no çakamazlar herhalde ?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mob411 -- 22 Eylül 2024; 21:47:8 > -
Bende şimdi sipariş geçtim airpods 4 with ANC ne kadar teşekkür etsem az iyi ki haberimiz oldu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Baya bir fiyat farkı var resmî satış fiyatıyla acaba tr garantili değil mi yada aldıktan sonra iptal durumu olur mu bende düşünüyorum almayı
Lansman fiyatı ben aldım önümüzde iki seçenek var ya fiyat yanlış diyip iptal edecekler ya da bu fiyata gönderecekler ben şansımı deneyeyim dedim ve aldım.Sahte olması imkansız satıcı teknosa çünkü
Pro 2 ile arasında kaldım açıkçası
-
replikalara orjinal gibi seri no atayip, apple sitesinden garanti kontrolu yaptiginizda garanti bitis tarihi yazdigini hatirliyorum. pro 2 i almadan once bakinmistim onlara butcemden dolayi fakat sonra vazgeçip sifir aldim.
Silikonlu kullanabiliyorsanız kesinlikle Pro 2 👍
İç deneyimim olmadı hocam ağrı sorunu çok varmış
Alışkanlık yoksa yapacak bir şey yok maalesef. Ben yıllardır kullanıyorum silikonsuz olanlarla kıyaslamam bile çünkü farklı kulvarlar. Ama sıkıntı varsa mecbur diğerini kullanacaksınız.
Birde hocam şu fark var sanırım 4. Nesil pro 2 den daha güncel bir kulaklık her zaman güncelini mi almak gerekli yoksa pro 2 geçen sene çıktığı halde daha mı ağır basar
Daha güncel değil sadece artık onda da H2 çip kullandılar. Düşünsenize Pro 2’de bir yazılımla neler eklediler. Hatta bu sene Ultra saati de pas geçtiler. Seneye ana seri olan iPhone 17 (ki 16 serisinde bir wowwww denecek bir şey yok, hatta AI bile yok 😊) Ultra 3 ve AirPods Pro 3 ile neler gelecek. Muhtemelen yapay zeka saat ve kulaklığa da girecek bu net. Evet pahalı ürünler ama bana sorarsanız bunu bekle şunu bekle ile vakit geçmez. Şu an ne kullanıyorsunuz ve gerçekten neye ihtiyacınız var ona bakın. Mesela ilk defa iPhone alacaksanız ve gücünüz varsa evet 16 serisi. Ama 15 varsa inanılmaz gereksiz bir masraf. Saat misal, güncelleme aldığı sürece ihtiyaca bakın. Gerisi hikaye. Bunlar sağlık için üretilmiş saatler ama alan bazıları sadece saatle hava için alıyor 😊 Kulaklık mesela ilk defa alıyorsanız ya 4 veya AirPods 2 pro. Alın geçin. Ama elinizde 3 varsa ne getirisi var ona bakın. Şu sayılan özelliklerin tamamını sürekli kullanan kaç kişi vardır sizce ? Adam pro max almış ama video kaydı 1080p’de 😀 Neymiş yer tutarmış. Neyse bu kısma girmek istemiyorum sonra fanatikler başlar. Ama karar verirken hızla gelişeb teknolojiye bakarak karar verin. Ve tabii ki alım gücünüze göre.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
İptal edeceklerini düşünmüyorum. Zaten sitede özellikle lansman fiyatıyla ibaresi var.
millet ondan fatura soruyor aldığı yere ve fiyata göre orjinal olup olmadığı belli oluyor o zaman ama hiç hoş değil ya nasıl seri no atayabilirler :(
ben satmaktan vazgeçtim gibi pro 3 beklicem seneye
type c olmayınca zor oluyor gerçi ama nabalım onda lighning le devam ederim
-
Teknosa'da fiyat 9.249₺ olarak güncellendi. Bakalım bizim siparişler iptal edilecek mi
-
Orjinallik olayına neden buladar takılıyorsunuz kutuyu açıp malı gördüğünüz anda anlarsınız zaten maldan anlamıyorum diyorsanız telefona başladığınız anda anlarsınıs
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X