Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (868. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: ebugra Daha Az
1 Kayıtlı Üye ve 6 Misafir - 7 Masaüstü
5 sn
17.455
Cevap
481
Favori
989.406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Popüler Konular listesinde
41. Sırada  bugün en iyi #12
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Airpods 3’ün yazılımı 2 gün önce verilen mi yoksa eski mi ? Mantıken onda da göstermesi lazım

• En son sürüm olarak bu yüklü: 6A326
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt

Evet güncel sürüm bu. Mutlaka bir şeyi aktif ettiler demekki.

• Beyler değişim için talep oluşturduğum Hepsiburada, değiştirdiği ürünü(airpods pro) jelatini daha doğrusu güvenlik bantları açık şekilde göndermiş. Bu durum normal mi? Böyle bir şey yaşayan oldu mu?

• ydn06 kullanıcısına yanıt

Güvenlik bantları açıksa kullanılmıştır. İade edin.

• gps.navigation kullanıcısına yanıt

Talep oluşturdum değişim istedim. Ama seri numarasını kontrol ettiğimde garanti henüz başlamamıştı.

Apple’a ait güvenlik bantları açılmışsa iade edin. Yoksa hep aklınız kalacak.

• AirPods 4. Nesil Anc’li Model teknosadan sipariş vermiştim. Aldığım fiyattan —7999TL—veriyorum almayı düşünen varsa, yoksa 15 günlük süre dolmadan iade edeceğim.

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrekesk1n -- 30 Eylül 2024; 16:13:26 >
    Ben yaşadım değişim istedim sıfır güvenlik bantlı olanı gönderdiler. Bilmeyene itelemeye çalışıyorlar.
  • emrekesk1n kullanıcısına yanıt
    Satma yada iade etme sebebiniz nedir hocam
  • chuckchucky kullanıcısına yanıt
    Airpods pro 2 var zaten bende Nakit lazımdı o yüzden aldım birine veremezsem iade edecem
  • sakulta8585 kullanıcısına yanıt

Pro2 de durum bu.

• PehliOne- kullanıcısına yanıt
    Evet, AirPods 4‘de de durum bu. Fakat AirPods 3’de sadece aktif olarak kullandigim zaman görebiliyorum. Benim icin bu daha mantikli. Ama yenisinde sürekli Bluetooth acik oldugu an, sürekli görüyorum sarj yüzdelerini. Bu durumda, bos yere resimde ki alanda göründügü gibi yer kapliyor, baska cihazlarda bagli oldugunda…

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sakulta8585 -- 30 Eylül 2024; 18:17:6 >
  • Airpods 4 anc bugün elime ulaştı. Tizler ve netlik konusunda airpods 3 bariz daha iyi ikisi ile ayrı ayrı denemeler yaptım. Benim üründe problem mi var gibi düşünüyorum aynı durumu fark eden var mı?
  • Airpods 4 icin deri kilif ariyorum ama bir tane bile bulamadim. Üretimi neden bu kadar sürüyor?
  • Cihazı yeni kullanmaya başladım da model adı kısmı neden böyle farklı görünüyor :)) Sizde de durum aynı mı ?
  • Since1903 kullanıcısına yanıt

Bende de böyleydi hocam ama iOS 18 güncellemesini yapınca düzeldi.

• Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU]

Teknosa dan AirPods 4 with ANC geldi AirPods pro 2 kadar dışarı sesini kesiyor neredeyse çok beğendim ufak küçük hafif kutusu ile büyüledi resmen pro 2 de silikon uçlardan dolayı zorlanıyordum bunda ise çok rahatım
  • metin10oktay M kullanıcısına yanıt
    Ben 2 den geçtim 2 bariz daha iyiydi birkaç kere sordum kimse cevap vermedi
  • Pro 2 için 7A305 sürüm numaralı güncelleme yayımlanmış.
  • 
Sayfa: önceki 866867868869870
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.