Şimdi Ara

Apple AirPods (Tüm Modeller) [ANA KONU] (870. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
17.454
Cevap
481
Favori
989.348
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Geçen gün lightning airpods pro 2 kulaklıklarım garantiden sıfırı ile değişti (kutusu değil). İlerde kutusunun pili öldüğünde vs type c olan şarj kutusunu aldığımda çalışır mı? Redditte çalışıyor diyen de olmuş çalışmıyor diyen de.
  • EmuRu kullanıcısına yanıt
    Kulaklıkların şarj pinlerinin kutu içi konumu aynı olduğu için çok yüksek ihtimalle şarj olur hocam.
  • Arkadaşlar hepsibuarada airpods pro 2 resmi satıcı diğerlerine göre daha ucuz model numarası farkılarından olabilir mi ucuz diye sonra sıkıntı cıkmasın
  • Arkadaşlar Pro2 için aftermarket uç ariyorum kutudan gelen uçlar kulağıma tam uymuyor ve fit check de sürekli kulaklığı ayarlayin yada farklı uç seçin uyarısı alıyorum bir tarafta. Sanırım asimetrik kulak kanallarım var sol taraf okay ama sağ tarafı tam oturtamıyorum.
  • Aktif gürültü engellemeye 3 binlira vermeye değer bir özellik mi arkadaşlar. Ben 2. Nesilden geçiş yapmak istiyorum 4. Nesle
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt
    burak solt inceleme ve kiyaslama yapmisti pro 2 ile
  • Arkadaşlar media markta gidip airpod 2 pro nun fiyatını 11.300 den 9300e düşürttüm vatanda daha ucuz dedim mağadan müdür ilgilendi ana merkeze paylaştı cıktım şimdi baktım sitesinde fiyat güncellenmiş haberiniz olsunz
  • Hediye olarak airpods pro 2 aldim. Online derslerde ders anlatirken kullanilacak. Mikrofon testlerini izledigimde biraz korktum.
    Sessiz ortamda ses aktariminda tatmin eder mi ?
    Hepsiburada’dan ekstra kupon kullanarak 7900’e aldim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi S.McManaman -- 9 Ekim 2024; 21:7:32 >
  • Merhaba herkese, AirPods 3 kılıfları 4 ile uygun mu acaba, 4’e özel kılıf bakıyorum ama bulamadım
  • Physicist_Emre kullanıcısına yanıt

Fark sadece gürültü engelleme değil...

• arkadaşlar merhaba belki daha önce sorulmuştur kusura bakmayın şimdiden;

mediamartkla apple mağazası arasında fiyat farkı olarak 2-3bin lira fark var aynı ürün için. mediamark'tan almanın dezavantajı ya da apple mağazasından almanın extra avantajı var mıdır.

• SacredDivinity kullanıcısına yanıt
    Uygun değil 4 baya ufak diğer tüm airpodslarla göre bende kılıf bekliyorum trendyon bazı satıcılar 3 4 uyumlu diyor kanmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 16 Ekim 2024; 19:28:31 >

• Airpods 4 Anc modeli kutusunda olmasına rağmen ana ekranda pil yüzdesi widgetinde sürekli şarj bilgisi (kutu ve kulaklıklar) gösteriyor. Bu normalmi?
  • Normal hocam.
  • Korauf kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkürler.
  • Merhaba arkadaşlar,

Geçen sene Ekim ayında AirPods Pro 2 satın almıştım. Bu sene Ekim ayında tanıtılan AirPods Pro 2’lerde değişiklik yapılmadı değil mi ? Yani şu an satılan cihazlar geçen seneki Pro 2’lerle aynı di mi işlev/fonksiyon olarak ?

• Tulû kullanıcısına yanıt

Evet Pro olmayan airpods 4 modelleri geldi sadece. Type c airpods Pro 2 hala en güncel üst seviye kulaklık.

• carpenic kullanıcısına yanıt

media marktda geçen hafta 11.300 dü mağazaya gidip vatanda dah ucuz 9300e satıyorlar diyince hemen fiyatı çekti media markt,üstelik 4 taksit vade farksız alın geçin appleden almaya gerek yok bence

• Merhabalar değerli forum üyeleri, Airpods 4 ANC özellikli kulaklık için 2. el sitelerde 6000 liradan fiyat kovalayacağım, sizce bu fiyat farkı için az kullanılmış bir cihaz almak alınabilecek bir risk midir?

• 
Sayfa: önceki 868869870871872
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.